Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal “Amazon.com Membership Rewards” scam weg (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Olivia Morelli - - | Het type: Adware

Het Amazon Membership Rewards-bedrog is een oplichterij die wordt gebruikt om persoonlijke gegevens van mensen te stelen

Een foto van de "Amazon.com Membership Rewards" pop-up

De Amazon Membership Rewards is een bedrog dat wordt gebruikt om mensen te misleiden tot het invullen van een nep-enquête en zo hun persoonlijke gegevens te onthullen. Net als Congratulations Amazon User, vertrouwt de oplichterij van Amazon Membership Rewards op de naam van een bekend bedrijf en beweert dat het slachtoffer als aanvrager is geselecteerd om waardevolle prijzen te winnen. Trap alsjeblieft niet in dit aanbod omdat het nep is. U moet uw computer op adware controleren, omdat dit de oorzaak kan zijn van deze weggeef-advertenties in uw webbrowser.

De enige optie die beschikbaar is op het Amazon Membership Rewards-alarm is de OK-knop. Eenmaal geklikt, wordt de gebruiker van Chrome, Firefox, IE of een andere webbrowser omgeleid naar een nep-vragenlijst in de vorm van een Amazon-vragenlijst die, in een poging om zijn slachtoffers te misleiden, vertrouwt op hetzelfde lettertype en dezelfde kleuren als die gebruikt worden door dit gigantische bedrijf.

In de meeste gevallen verschijnt het Amazon Membership Rewards-virus in de pop-up met behulp van coupon2342341.com. In het eerste pop-upvenster krijgt het slachtoffer een klein vak te zien met de OK-knop. Helaas verdwijnt deze pop-up niet tenzij mensen op de OK-knop klikken omdat het de browser bevriest en de gebruiker alleen in één richting kan navigeren – om de vragenlijst te beantwoorden.

Het maakt niet uit in welke mate u Amazon vertrouwt, trap niet in deze truc. Amazon biedt niet aan om 1000 USD te winnen voor het beantwoorden van verschillende vragen. De Amazon Membership Rewards-spam is niet echt en wordt gebruikt door oplichters die de persoonlijke gegevens van mensen d.m.v. oplichting willen achterhalen, zoals de naam, het e-mailadres, telefoonnummer en andere persoonlijke informatie. Dergelijke informatie kan worden misbruikt voor verschillende louche activiteiten, zoals telefonische oplichting of malspam. Door uw gegevens aan deze vragenlijst toe te voegen, kunt u zich daarnaast ook abonneren op een onbekende dienst en elke maand onbekende betalingen op uw telefoonrekening te zien krijgen.

Hoewel dit pop-upvenster geen directe schade aan uw pc en uw privacy toebrengt, kan het uw manier van surfen op het internet verpesten en er uw persoonlijke gegevens uit verwijderen. Daarom zou u de Amazon Membership Rewards-popup onverwijld moeten verwijderen omdat hij niet legitiem of echt is. In dit geval moet u een advertentie-ondersteunde add-on vinden die zich in uw systeem verbergt. Meestal infiltreren ze computers als nuttige componenten van gratis software.

Het "Amazon.com Membership Rewards"-bedrogDe verwijdering van "Amazon.com Membership Rewards" is niet alleen essentieel voor het herstellen van de prestaties van de normale webbrowser, maar ook voor het beschermen van uw privacy

Als gevolg hiervan kan het verwijderen van de Amazon Membership Rewards-pop-ups moeilijk zijn om uit te voeren. Dat komt omdat het niet duidelijk is welke software moet worden verwijderd uit het systeem om deze advertenties uit te schakelen. Controleer echter altijd uw recent geïnstalleerde programma's op Taakbeheer (u kunt ze op datum weer laten geven) en let op hun ontwikkelaars. Degenen die de ontwikkelaar niet vermelden, moeten als potentieel schadelijk worden beschouwd.

Daarom is de eenvoudigste manier om advertenties zoals “www.amazon.com/membershiprewards to complete your registration” te beëindigen, het uitvoeren van een volledige systeemscan met ReimageIntego of vergelijkbare beveiligingssoftware. Als u denkt dat u in staat bent om uw computer te repareren met behulp van reguliere verwijderingsmethoden, vindt u een informatieve verwijdergids onder dit artikel.

De stiekeme adware-installatie kan worden gecontroleerd

Adware-type programma’s verspreiden zich door bundeling. Dat is een feit. Miljoenen mensen installeren uiteindelijk softwarebundels zonder dat ze zich hiervan bewust zijn. De reden hiervoor is niets anders dan een gebrek aan kennis over cyberbeveiliging.

Degenen die proberen het systeem te beschermen tegen malware zoals adware en browser-hijackers moeten onthouden dat ze worden verspreid als bijlagen van gratis programma's, waarvan de meeste een vrij hoog aantal downloads per dag vertonen. De installatie van dergelijke applicaties door altijd op de knop “Volgende” te drukken, opent de deur wagenwijd voor mogelijk ongewenste programma's om toegang te krijgen tot het systeem van uw pc.

Om dit te voorkomen, raden experts aan om altijd de geavanceerde en aangepaste installatiemethode te selecteren. Hoewel een dergelijke installatie iets langer duurt in vergelijking met de snelle of basis, worden er vensters met extra installatieprogramma's weergegeven en wordt de mogelijkheid geboden om u daar voor af te melden.

Stop het Amazon Rewards-bedrog met behulp van een aantal eenvoudige stappen

Als u zich hebt afgevraagd of het Amazon-lidmaatschap bedrog beloont, is ons antwoord ja. U moet zich ontdoen van programma's die verantwoordelijk zijn voor het zonder vertraging laten zien van deze waarschuwing op uw computer, omdat ze ook kunnen worden gebruikt om u te volgen en niet-persoonlijke informatie te verzamelen. Daarnaast kan de adware die deze zwendel veroorzaakt, ook uw browser vullen met pop-up- en banneradvertenties, interstitielen maken en zelfs omleidingen naar schadelijke websites veroorzaken.

Om dergelijke en soortgelijke activiteiten te voorkomen, moet u het Amazon Membership Rewards-bedrog verwijderen. Zoals we al hebben vermeld, hebt u twee opties om dat op de juiste manier te doen. Als u er de voorkeur aan geeft uw systeem handmatig te repareren, raadpleegt u de stapsgewijze verwijdergids voor Amazon Membership Rewards.

Desondanks raden we ten zeerste aan om dit adware-programma te verwijderen met een professionele tool voor het verwijderen van malware om andere malware te verwijderen die mogelijkerwijs tegelijkertijd werd geïnstalleerd en beschadigde registersleutels verwijderen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele “Amazon.com Membership Rewards” scam Verwijdering Handleiding:

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Windows systems

Volg deze eenvoudige stappen om de adware die deze nep-advertenties veroorzaakt van Windows OS te verwijderen. Zorg ervoor dat u alle programma's verwijdert die hun ontwikkelaar niet vermelden.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar “Amazon.com Membership Rewards” scam en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Mac OS X systeem

Volg de onderstaande stappen om u te ontdoen van het “Amazon.com Membership Rewards”-bedrog van uw Mac OS X. zorg ervoor dat u ze in de juiste volgorde uitvoert.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar “Amazon.com Membership Rewards” scam of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar “Amazon.com Membership Rewards” scam en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de “Amazon.com Membership Rewards” scam verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Microsoft Edge

Om Microsoft Edge te herstellen, moet u het in de vorige staat herstellen. Gebruik daarvoor de onderstaande gids:

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou “Amazon.com Membership Rewards” scam uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier “Amazon.com Membership Rewards” scam en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van “Amazon.com Membership Rewards” scam. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Google Chrome

Verwijder het “Amazon.com Membership Rewards”-bedrog uit Chrome door alle ongewenste extensies te verwijderen en de browser opnieuw in te stellen door deze stappen te volgen:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier “Amazon.com Membership Rewards” scam en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van “Amazon.com Membership Rewards” scam. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder “Amazon.com Membership Rewards” scam van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar “Amazon.com Membership Rewards” scam of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van “Amazon.com Membership Rewards” scam te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-amazon-com-membership-rewards-scam.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande “Amazon.com Membership Rewards” scam