Gevaarlijkheidsmeter:  
  (15/100)

Haal Google Membership Reward weg (Gratis Instructies) - Virus Verwijdering Handleiding

door Olivia Morelli - - | Het type: Adware

Google Membership Reward – een nep bericht dat gebruikers aanspoort deel te nemen aan een enquête scam

Het Google Membership Reward virus

Google Membership Reward is een enquête scam die aangeboden wordt aan Google Chrome gebruikers, hoewel het nep bericht ook kan opduiken op Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, of andere browsers. Misdadigers beweren dat de gebruiker “geselecteerd” werd om deel te nemen aan de enquête en een paar vragen beantwoord in ruil vor een duur geschenk, meestal een iPhone, Samsung Galaxy, PlayStation 4, of andere waardevolle items. De slechteriken verzekeren je ook dat reeds tal van gebruikers de beloning succesvol claimden, en dat je slechts een beperkte tijd kunt deelnemen. Desalniettemin is, Google Membership Reward een hoax en mag je er nooit aan deelnemen.

Samenvatting
Naam Google Membership Reward
Gerelateerd aan
You Have Won A Google Gift
Categorie Adware
Type Enquête Scam
Distributie Software bundelen, kwaadaardige websites, etc.
Symptomen Nep pop-ups, advertenties, omleidingen naar dubieuze websites, etc.
Verwijdering Gebruik Reimage voor een snelle oplossing; bekijk ook onze handmatige verwijderingshandleiding hieronder

Internet gebruikers komen Google Membership Rewards vooral tegen op iPad, iPhone, Windows computer en gelijkaardige apparaten als ze iets verdachts openen dat hen omleidt naar een andere website. Hoewel dit niet vaak gebeurt, zijn zij die de nep meldingen op regelmatige basis te zien krijgen waarschijnlijk geïnfecteerd met adware. Potentieel ongewenste toepassingen zijn in eerste instantie niet kwaadaardig, omdat ze niet rechtstreeks systeembestanden beschadigen of wijzigen waardoor de werking van de pc gehinderd wordt.

Van sommige adware is het echter geweten dat deze het Windows register, de DNS-instellingen wijzigt en zelfs bepaalde geplande taken creëert. Als je deze aanpssingen combineert met een veelvuldig verschijnen van pop-ups, nep updates en andere dubieuze advertenties wordt de term “Google Membership Reward virus” aanvaardbaar.

De scam zelf, verschilt niet veel van vele andere die voordien gemaakt werden, zoals:

In het begin worden gebruikers gevraagd om voor de hand liggende vragen te beantwoorden voor een dure prijs. Er zijn verschillende versies beschikbaar, het enige verschil is in de variabelen, zoals de prijzenpot, het aantal zogenaamde winnaars en de winkel die zogenaamd de prijs aanbied.

Een van de Google Membership Reward bericht voorbeelden leest als volgt:

Google Membership Rewards

Congratulations Google User, you have won a Google gift!
Every Monday we select 10 lucky Google users randomly to receive a gift from our sponsors. The free gift is ONLY for users in United States! This is our way of thanking you for your constantly support for our products and services. You can choose a free $1000 Walmart Giftcard, iPhone X 256 G or Samsung Galaxy S8. To win all you need to do is to answer the following 3 questions. Note: ACT NOW!9 users have received this invitation and there are only 5 prizes to be won. You have 0 minutes and 26 seconds to answer the following questions before we give the prizes to another lucky user! Good luck!

Gebruikers zouden niet mogen deelnemen aan deze hoax en gewoon de Google Membership Reward nep melding onmiddellijk van hun iPad, phone of andere apparaten verwijderen. Om dit te doen moeten netizens de adware verwijderen die deze nep waarschuwingen veroorzaakt. Voor een snelle oplossing, gebruik je best een beveiliging software zoals Reimage. Een alternatief is het handmatig verwijderen aan de hand van onze gedetailleerde instructies hieronder.

De Google Membership Reward enquête scam
Google Membership Reward zijn nep waarschuwingen die veroorzaakt worden door adware die op je computer geïnstalleerd is

Zij die echter verdergaan met het beantwoorden van de vragen zullen op het einde van de enquête gevraagd worden om persoonlijke gegevens in te vullen of hun creditkaart gegevens te voorzien voor een domme betaling van $1 om zogezegd de verzendkosten van de prijs te dekken. Deze technieken worden allemaal gebruikt door misdadigers om waardevolle persoonlijke gegevens te verkrijgen of om gebruikers nutteloze producten te laten kopen of zich te abonneren op nep services.

Laat je dus niet misleiden door deze goedkope truc. Als je te maken krijgt met omleidingen naar verdachte sites, pop-up advertenties, het vertragen van de browser en andere symptomen, verwijder dan Google Membership Reward zo snel mogelijk, omdat de aanwezigheid van adware je privacy en computer veiligheid kan compromitteren, stellen beveiligingsexperts.

Vermijd potentieel ongewenste toepassingen en doe geen zaken met afpersers

Adware en andere POT worden meestal op gebruikers hun pc geïnjecteerd tijdens de installatie van shareware en freeware. Ontwerpers van gratis programma's contracteren gewoonlijk adware auteurs. Dus, een partij ontvangt geld bij elke installatie (betaal-per-installatie), terwijl de andere de distributiemiddelen van de software vergroot. Terwijl beide partijen hier profijt uit halen wordt de eindgebruiker gewoon misbruikt in een reusachtige geld-makende machine en moet hij de negatieve effecten van POT ondergaan.

Software bundelen is een legale praktijk. Terwijl gebruikers niets kunnen doen aan deze samenwerking, zijn er wel een aantal zaken die gedaan kunnen worden om te vermijden dat potentieel ongewenste toepassingen geïnstalleerd worden:

 • Vermijd dubieuze websites en download geen software voor je er beoordelingen en artikels van gelezen hebt;
 • In de installatie Wizard, moet je de nodige aandacht aan de details schenken en de instructies zorgvuldig lezen;
 • Druk niet gewoon een aantal keer op Volgende tot het proces voltooid is;
 • Indien gevraagd, kies dan voor de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode ipv de Aanbevolen/Snelle;
 • Verwijder alle vinkjes die aanwezig zijn langs PDF-convertors, register opruimers, codec pakketten, download managers en gelijkaardige nutteloze software en ga pas dan verder met de installatie

Daarnaast blokkeren ook verschillende antivirus engines de infiltratie van potentieel ongewenste toepassingen. Zorg er gewoon voor dat de real-time functie steeds ingeschakeld is.

Verwijder de Google Membership Reward pop-ups uit je browser

Gebruikers denken misschien dat het afsluiten van de browser het enige is dat ze moeten doen om de Google Membership Reward waarschuwingen permanent te verwijderen. In sommige gevallen kan dit waar zijn. Als de omleidingen naar dubieuwe websites echter optreden telkens je op het internet surft, is het verwijderen van adware de enige oplossing voor het probleem, omdat de symptomen van de infectie niet zullen stoppen. 

Het verwijderen van Google Membership Reward kan handmatig of automatisch worden gedaan. Je kan een gereputeerde beveiligingssoftware gebruiken, en deze zal alles voor je oplossen. Alles wat je hoeft te doen is een volledige systeemscan uitvoeren. Een alternatief is dat je gebruik maakt van onze handmatige instructies hieronder om verlost te worden van het Google Membership Reward virus. Weet echter dat dit proces te ingewikkeld kan zijn voor gebruikers die weinig ervaring hebben met computers.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Manuele Google Membership Reward Verwijdering Handleiding:

Verwijder Google Membership Reward van Windows systems

Om de Google Membership Reward nep waarschuwingen uit Windows te verwijderen, gebruik je deze instructies:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Google Membership Reward en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Google Membership Reward en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Google Membership Reward van Mac OS X systeem

Om Google Membership Rewards van je iPad, iPhone of ander iOS te verwijderen, volg je deze stappen. In feite moet je alle verdachte programma's die gerelateerd kunnen zijn aan de adware van je systeem verwijderen.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Google Membership Reward of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Google Membership Reward van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Google Membership Reward en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Google Membership Reward verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Google Membership Reward van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Google Membership Reward uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Google Membership Reward van Mozilla Firefox (FF)

Om er zeker van te zijn dat alle sporen van de POT uigewist worden op Mozilla Firefox, voer je de volgende stappen uit:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Google Membership Reward en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Google Membership Reward. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Google Membership Reward van Google Chrome

Om verlost te worden van nep waarschuwingen, moet je de Google Chrome browser resetten:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Google Membership Reward en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Google Membership Reward. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Google Membership Reward van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Google Membership Reward of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Google Membership Reward te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-google-membership-reward.html

Verwijdering gidsen in andere talen