Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” advertenties (Verwijdering Instructies) - jan 2021 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Adware

De “You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties beloven mooie prijzen

Het voorbeeld van "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties

De “You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties zijn een van de meest populaire vormen van oplichting die u online kunt tegenkomen. Pop-ups kunnen worden aangeboden op een gecompromitteerde website of door een specifieke adware die mogelijk ongemerkt in het systeem is geslopen. U kunt een computerinfectie vermoeden als felicitaties voor het winnen van een iPhone of een cadeaubon van $ 1000 uw browser bombarderen en normale browsersessies voorkomen.

Zodra dit potentieel ongewenste programma (PUP) in het systeem terechtkomt, kan het een virtuele laag gebruiken om advertenties weer te geven op elke website die u bezoekt. Bovendien laten pop-ups en plotselinge omleidingen niet toe dat u geniet van de tijd die u online doorbrengt en dat uw browser vaak crasht of vastloopt.

Bovendien kan het virus “You Are Today's Lucky Visitor” ook uw browsergerelateerde informatie bijhouden om gerichte advertenties te leveren. Zo kunnen advertenties het type browser dat u gebruikt aangeven, of uw IP-adres opgeven om pop-ups er realistischer uit te laten zien .

De “You Are Today's Lucky Visitor” -zwendel is bedoeld om mensen te doen geloven dat ze een Amazon-cadeaubon van $ 1000, een Visa-cadeaubon van $ 1000 of andere goederen, zoals smartphones, hebben gewonnen. Om de prijs te claimen, moeten mensen de enquête invullen. Wanneer u echter doet waar u om gevraagd wordt, komt u tot het besef dat niemand u de beloofde prijs zal geven.

Deze advertenties zijn bedoeld om gebruikers ertoe te verleiden bepaalde enquêtes in te vullen omdat de ontwikkelaars op die manier inkomsten genereren uit elke voltooide enquête. Houd in gedachten dat niemand zo genereus is om duizend dollar of een nieuwe iPhone gratis te geven. Daarom is het gewoon oplichterij en moet u de adware van “You Are Today's Lucky Visitor” verwijderen zodra de eerste nepmelding in uw browser verschijnt.

U kunt adware met al zijn componenten handmatig uitschakelen, of u kunt dit overlaten aan betrouwbare anti-malware / anti-spyware programma’s. We raden ReimageIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner aan voor verwijdering van “You Are Today's Lucky Visitor”.

De Lucky iPhone-gebruikerszwendel is een nieuwe truc die door oplichters wordt gebruikt

Beveiligingsonderzoekers uit Spanje rapporteerden over een verhoogde activiteit van het “You Are Today's Lucky Visitor”-virus dat informeert over het winnen van Apple-producten. Het lijkt erop dat de oplichters hebben besloten om van tactiek te veranderen en te profiteren van de populariteit van iPhones.

De Congratulations You Are Today's Lucky Visitor iPhone-oplichterij (en ook de Congratulations You Are Today's Lucky Visitor iPad-zwendel) volgt hetzelfde patroon. Mensen worden gevraagd om bepaalde enquêtes in te vullen of apps te downloaden om de prijs te claimen. Als u echter een aantal enquêtes hebt voltooid, krijgt u er nog een.

Het grootste probleem is dat deze “taken” om een ​​smartphone te krijgen, kunnen leiden tot infiltratie van uw systeem met kwaadaardige programma's. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om bepaalde browserextensies of apps die werken als spyware of malware te downloaden. U moet u dus niet laten misleiden door de Lucky Visitor Popup iPhone-zwendel.

Als u deze pop-ups blijft zien of naar een nep-website wordt doorgestuurd, moet u de beveiliging van uw computer onmiddellijk controleren door het systeem te scannen met betrouwbare anti-malware / anti-spyware.

Voorbeelden van "You Are Today's Lucky Visitor"-zwendelsHet "You Are Today's Lucky Visitor"-virus kan verschillende pop-ups afleveren die u op de hoogte brengen van geweldige prijzen.

Aanvallen door irritante advertenties kunnen starten na onjuiste installatie van freeware

Adware-programma’s die verantwoordelijk zijn voor het initiëren van pop-upadvertenties van “You Are Today's Lucky Visitor”, verspreiden zich samengebundeld met verschillende gratis programma's die gebruikers downloaden van het internet. Maar de schuld geven aan gratis software is gewoon tijdverspilling, omdat u had kunnen voorkomen dat deze PUP in uw systeem terechtkwam:

 • Lees het privacybeleid en EULA
 • Gebruik het Geavanceerde / Aangepaste installatieprogramma in plaats van het Aanbevolen / Snelle;
 • Controleer het proces en weiger de installatie van extra componenten die mogelijk worden aangeboden om te downloaden samen met het primaire programma.

Verwijder het “You Are Today's Lucky Visitor”-virus volledig uit uw systeem

Om af te komen van de “You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties, moet u de adware op de computer vinden en verwijderen. U kunt de handmatige verwijderingsgids hieronder volgen en deze taak handmatig voltooien, maar de adware heeft mogelijk meerdere componenten geïnstalleerd die mogelijk moeilijk te detecteren zijn zonder extra hulp.

Om het verwijderen van “You Are Today's Lucky Visitor” te versnellen en het gemakkelijker te maken, moet u vertrouwen op betrouwbare anti-malware software. Zodra het beveiligingsprogramma het scannen van het systeem voltooit, moet u uw webbrowser resetten en teruggaan naar de normale browsersessies.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele “You Are Today’s Lucky Visitor” advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Windows systems

Volg onze instructies en verwijder adware die verantwoordelijk is voor het verstrekken van de ” You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties. Maak vervolgens uw webbrowsers schoon van verdachte extensies en reset hun instellingen als dit nodig is.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar “You Are Today’s Lucky Visitor” en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Mac OS X systeem

Als pop-ups van ” You Are Today's Lucky Visitor” blijven verschijnen, volg dan deze instructies en verwijder de adware van uw Mac.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar “You Are Today’s Lucky Visitor” of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Internet Explorer (IE)

Zorg ervoor dat de adware geen verdachte add-ons heeft geïnstalleerd door deze instructies te volgen.

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar “You Are Today’s Lucky Visitor” en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de “You Are Today’s Lucky Visitor” verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” advertenties uit Microsoft Edge

Volg deze stappen om onbekende extensies van Microsoft Edge te verwijderen.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou “You Are Today’s Lucky Visitor” uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Mozilla Firefox (FF)

Als u verdachte extensies tegenkomt in Mozilla Firefox, moet u zich ervan bewust zijn dat het “You Are Today's Lucky Visitor”-virus verantwoordelijk kan zijn voor de installatie ervan. Uw taak is het om alle dubieuze items te verwijderen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier “You Are Today’s Lucky Visitor” en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van “You Are Today’s Lucky Visitor”. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Google Chrome

Controleer de lijst met extensies en verwijder alle onbekende plug-ins, werkbalken of andere items. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het leveren van de ” You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier “You Are Today’s Lucky Visitor” en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van “You Are Today’s Lucky Visitor”. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Safari

Deze stapsgewijze handleiding zal u helpen alle verdachte waarden uit de Safari-browser te verwijderen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar “You Are Today’s Lucky Visitor” of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van “You Are Today’s Lucky Visitor” te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de “You Are Today’s Lucky Visitor” register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen