Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” advertenties (Verwijdering Instructies) - jan 2018 update

“You Are Today’s Lucky Visitor” advertenties Verwijdering Handleiding

Wat is De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties?

De “You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties beloven mooie prijzen

Het voorbeeld van "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties

De “You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties zijn een van de meest populaire vormen van oplichting die u online kunt tegenkomen. Pop-ups kunnen worden aangeboden op een gecompromitteerde website of door een specifieke adware die mogelijk ongemerkt in het systeem is geslopen. U kunt een computerinfectie vermoeden als felicitaties voor het winnen van een iPhone of een cadeaubon van $ 1000 uw browser bombarderen en normale browsersessies voorkomen.

Zodra dit potentieel ongewenste programma (PUP) in het systeem terechtkomt, kan het een virtuele laag gebruiken om advertenties weer te geven op elke website die u bezoekt. Bovendien laten pop-ups en plotselinge omleidingen niet toe dat u geniet van de tijd die u online doorbrengt en dat uw browser vaak crasht of vastloopt.

Bovendien kan het virus “You Are Today's Lucky Visitor” ook uw browsergerelateerde informatie bijhouden om gerichte advertenties te leveren. Zo kunnen advertenties het type browser dat u gebruikt aangeven, of uw IP-adres opgeven om pop-ups er realistischer uit te laten zien .

De “You Are Today's Lucky Visitor” -zwendel is bedoeld om mensen te doen geloven dat ze een Amazon-cadeaubon van $ 1000, een Visa-cadeaubon van $ 1000 of andere goederen, zoals smartphones, hebben gewonnen. Om de prijs te claimen, moeten mensen de enquête invullen. Wanneer u echter doet waar u om gevraagd wordt, komt u tot het besef dat niemand u de beloofde prijs zal geven.

Deze advertenties zijn bedoeld om gebruikers ertoe te verleiden bepaalde enquêtes in te vullen omdat de ontwikkelaars op die manier inkomsten genereren uit elke voltooide enquête. Houd in gedachten dat niemand zo genereus is om duizend dollar of een nieuwe iPhone gratis te geven. Daarom is het gewoon oplichterij en moet u de adware van “You Are Today's Lucky Visitor” verwijderen zodra de eerste nepmelding in uw browser verschijnt.

U kunt adware met al zijn componenten handmatig uitschakelen, of u kunt dit overlaten aan betrouwbare anti-malware / anti-spyware programma’s. We raden RestoroIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner aan voor verwijdering van “You Are Today's Lucky Visitor”.

De Lucky iPhone-gebruikerszwendel is een nieuwe truc die door oplichters wordt gebruikt

Beveiligingsonderzoekers uit Spanje rapporteerden over een verhoogde activiteit van het “You Are Today's Lucky Visitor”-virus dat informeert over het winnen van Apple-producten. Het lijkt erop dat de oplichters hebben besloten om van tactiek te veranderen en te profiteren van de populariteit van iPhones.

De Congratulations You Are Today's Lucky Visitor iPhone-oplichterij (en ook de Congratulations You Are Today's Lucky Visitor iPad-zwendel) volgt hetzelfde patroon. Mensen worden gevraagd om bepaalde enquêtes in te vullen of apps te downloaden om de prijs te claimen. Als u echter een aantal enquêtes hebt voltooid, krijgt u er nog een.

Het grootste probleem is dat deze “taken” om een ​​smartphone te krijgen, kunnen leiden tot infiltratie van uw systeem met kwaadaardige programma's. U kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om bepaalde browserextensies of apps die werken als spyware of malware te downloaden. U moet u dus niet laten misleiden door de Lucky Visitor Popup iPhone-zwendel.

Als u deze pop-ups blijft zien of naar een nep-website wordt doorgestuurd, moet u de beveiliging van uw computer onmiddellijk controleren door het systeem te scannen met betrouwbare anti-malware / anti-spyware.

Voorbeelden van "You Are Today's Lucky Visitor"-zwendelsHet "You Are Today's Lucky Visitor"-virus kan verschillende pop-ups afleveren die u op de hoogte brengen van geweldige prijzen.

Aanvallen door irritante advertenties kunnen starten na onjuiste installatie van freeware

Adware-programma’s die verantwoordelijk zijn voor het initiëren van pop-upadvertenties van “You Are Today's Lucky Visitor”, verspreiden zich samengebundeld met verschillende gratis programma's die gebruikers downloaden van het internet. Maar de schuld geven aan gratis software is gewoon tijdverspilling, omdat u had kunnen voorkomen dat deze PUP in uw systeem terechtkwam:

 • Lees het privacybeleid en EULA
 • Gebruik het Geavanceerde / Aangepaste installatieprogramma in plaats van het Aanbevolen / Snelle;
 • Controleer het proces en weiger de installatie van extra componenten die mogelijk worden aangeboden om te downloaden samen met het primaire programma.

Verwijder het “You Are Today's Lucky Visitor”-virus volledig uit uw systeem

Om af te komen van de “You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties, moet u de adware op de computer vinden en verwijderen. U kunt de handmatige verwijderingsgids hieronder volgen en deze taak handmatig voltooien, maar de adware heeft mogelijk meerdere componenten geïnstalleerd die mogelijk moeilijk te detecteren zijn zonder extra hulp.

Om het verwijderen van “You Are Today's Lucky Visitor” te versnellen en het gemakkelijker te maken, moet u vertrouwen op betrouwbare anti-malware software. Zodra het beveiligingsprogramma het scannen van het systeem voltooit, moet u uw webbrowser resetten en teruggaan naar de normale browsersessies.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Restoro Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Restoro Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele “You Are Today’s Lucky Visitor” advertenties Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Volg onze instructies en verwijder adware die verantwoordelijk is voor het verstrekken van de ” You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties. Maak vervolgens uw webbrowsers schoon van verdachte extensies en reset hun instellingen als dit nodig is.

Om De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Mac OS X systeem

Als pop-ups van ” You Are Today's Lucky Visitor” blijven verschijnen, volg dan deze instructies en verwijder de adware van uw Mac.

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder “You Are Today’s Lucky Visitor” van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Volg deze stappen om onbekende extensies van Microsoft Edge te verwijderen.

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Als u verdachte extensies tegenkomt in Mozilla Firefox, moet u zich ervan bewust zijn dat het “You Are Today's Lucky Visitor”-virus verantwoordelijk kan zijn voor de installatie ervan. Uw taak is het om alle dubieuze items te verwijderen.

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Controleer de lijst met extensies en verwijder alle onbekende plug-ins, werkbalken of andere items. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het leveren van de ” You Are Today's Lucky Visitor”-advertenties.

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Deze stapsgewijze handleiding zal u helpen alle verdachte waarden uit de Safari-browser te verwijderen.

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan De "You Are Today's Lucky Visitor"-advertenties en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de “You Are Today’s Lucky Visitor” register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen