Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal This website has been reported as unsafe browser warning weg (Verwijdering Instructies) - jan 2021 update

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

“This website has been reported as unsafe” is een misleidende pop-up die twijfelachtige software promoot

Het "This website has been reported as unsafe"-virus

“This site has been reported as unsafe” is een neppop-upmelding, die wordt verspreid door oplichters die AV Security Suite-malware willen verkopen. Deze website is gerapporteerd als een onveilige pop-up waarschuwing die onlangs is toegewezen aan de categorie technische ondersteuningszwendel, omdat deze de problemen van de browser imiteert om minder ervaren pc-gebruikers te misleiden om geld te betalen.

Soms kan de website een nepwaarschuwing afgeven over schadelijke safari-software met het voorstel dat de slachtoffers een technicus moeten bellen en hem toestaan ​​de computer op afstand te repareren. De volgende keer ontvangt u wellicht een waarschuwing die u aanspoort om nep-reparatiesoftware aan te schaffen. Deze opdringerige meldingen verschijnen elke keer dat u op het web surft en zelfs als ze u daar niet bang meemaken of misleiden, zullen ze uw surfervaring zeker verpesten.

Deze website is gemeld als onveilig en soortgelijke Tech-Support-Scam pop-ups zijn momenteel een van de meest populaire technieken die worden gebruikt door cybercriminelen, omdat het vrij eenvoudig is om ze samen met adware te verspreiden. Houd er dus rekening mee dat wanneer u van plan bent om “This site has been reported as unsafe” te verwijderen, u op uw computer moet zoeken naar een advertentie-gebaseerde PUP. Software zoals ReimageIntego zal u snel en efficiënt helpen om een ​​website te vinden met schadelijke softwarewaarschuwing van op safari gebaseerde programma's.

Als u AV Security Suite al hebt gedownload, mag u deze niet verder gebruiken en dient u deze onverwijld van uw computer te verwijderen. Laat u niet voor de gek houden! Wanneer deze malware wordt uitgevoerd, worden de scanners gestart en wordt beweerd dat het een betrouwbare anti-spyware-tool is. De scanprocedure, waarschuwingsmeldingen en rapporten zijn echter nep. Criminelen creëren ze van tevoren en laten lichtgelovige gebruikers daarom denken dat hun pc's trojans, spyware, gijzelsoftware of wat dan ook bevatten om hen de licentie voor het frauduleuze programma te laten kopen. Het is echter zeker niet in staat om onveilige pop-ups van websitewaarschuwingen en andere ongewenste activiteiten te stoppen.

Voordat u op dit programma klikte, werd dit gemeld als onveilige en vergelijkbare advertenties, dus houd er rekening mee dat de meeste van hen nep zijn en mogelijk worden gebruikt voor de distributie van adware, browser-hijackers, trojans, gijzelsoftware of andere malware.

Het "This website has been reported as unsafe"-virusDe meldingen die informeren dat "This website has been reported as unsafe" zijn nep en suggereren dat uw computer mogelijk is geïnfecteerd met een adware-virus. U kunt de voorbeelden van deze zwendel hierboven bekijken.

Nepmeldingen kapen pc's samen met adware

Er zijn verschillende methoden die de oplichters gebruiken wat betreft de Safari-website met een schadelijke softwarewaarschuwing. Deze waarschuwing kan worden weergegeven direct nadat een gerelateerde adware-achtige applicatie op het systeem is geïnstalleerd. Zodra dat gebeurt, laat deponeert de adware een extensie in uw webbrowsers en begint met het genereren van vooraf bepaalde advertenties.

Dat is waarom u misschien merkt dat u de website met schadelijke waarschuwingen over de software van safari nauwelijks kunt vermijden zolang als er adware is geïnstalleerd. Onveilige advertenties uit de webbrowsers Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome zullen worden verwijderd, evenals PUP's die zich op dit moment op het systeem bevinden. De eenvoudigste manier om dat te doen is om een ​​betrouwbare anti-spyware op het systeem te installeren en er een uitgebreide scan mee uit te voeren.

Daarnaast zou u ook moeten beginnen met het controleren van welke freeware u op uw computer installeert, omdat er veel gratis applicaties zijn die betrokken zijn bij de distributie van adware en browserkapers. Om toegang te krijgen tot deze optionele componenten, selecteert u de ‘Aangepaste’ of ‘Geavanceerde’ installatie van de freeware en schakelt u alle verdachte vinkjes uit die akkoord gaan met de installatie van browser-plug-ins, extensies en werkbalken.

Experts adviseren de automatische verwijdering van “This website has been reported as unsafe”

Zodra uw pc-systeem is gekaapt door het “This website has been reported as unsafe”-virus, blijft deze waarschuwing terugkomen tenzij u de adware van uw pc verwijdert. Om dat te doen raden we ten zeerste aan om een ​​gerenommeerde en professionele antivirus-tool te downloaden.

U kunt de advertenties van “This website has been reported as unsafe” natuurlijk ook handmatig verwijderen. In dit geval zult u zelf adware moeten vinden die gerelateerd is aan de website met een schadelijke safari-waarschuwing op uw computer. Zoek gewoon naar de recent geïnstalleerde software waarvan u zich niet herinnert dat deze op uw computer is geïnstalleerd en verwijder deze om de verwijdering van “This website has been reported as unsafe” te voltooien.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele This website has been reported as unsafe browser warning Verwijdering Handleiding:

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Windows systems

Verwijder “This website has been reported as unsafe”-adware van uw apparaat, volgens de richtlijnen die vermeld staan onder het artikel:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar This website has been reported as unsafe browser warning en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar This website has been reported as unsafe browser warning of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Internet Explorer (IE)

Verwijder alle extensies, invoegtoepassingen en plug-ins die het “This website has been reported as unsafe”-virus mogelijk zijn toegevoegd aan uw browser en ga verder met de volgende stappen:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar This website has been reported as unsafe browser warning en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de This website has been reported as unsafe browser warning verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou This website has been reported as unsafe browser warning uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Mozilla Firefox (FF)

Het van de PUP afkomen is eenvoudig. U hoeft alleen maar te weten waar u moet zoeken en hoe u het moet schoonmaken. Onze experts hebben gedetailleerde instructies opgesteld die u daarbij helpen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier This website has been reported as unsafe browser warning en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van This website has been reported as unsafe browser warning. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier This website has been reported as unsafe browser warning en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van This website has been reported as unsafe browser warning. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder This website has been reported as unsafe browser warning van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar This website has been reported as unsafe browser warning of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van This website has been reported as unsafe browser warning te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de This website has been reported as unsafe browser warning register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen