Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Decrypthelp@qq.com virus (Simpele Verwijdering Handleiding) - Herstel instructies

door Jake Doevan - - | Het type: Ransomware

De Decrypthelp@qq.com ransomware vergrendelt bestanden met de .java bestandsextensie op de aangetaste computer

Afbeelding van de Decrypthelp@qq.com ransomware

Het Decrypthelp@qq.com virus is een versie van de .java ransomware. Beiden behoren toe aan de Dharma/Crysis malware familie, welke reeds jaren computergebruikers bedreigt en hun bestanden versleuteld.

Het crypto-virus gebruikt een AES codering en voegt de .[decrypthelp@qq.com].java bestandsextensie toe aan de doelwitbestanden zonder je een kans te geven ze te herstellen of te openen. Het kwaadaardige programma richt zich op alle populaire bestand types om zo meer schade te kunnen berokkenen en de gebruiker te overtuigen het losgeld te betalen.

Van zodra het versleutelen van de bestanden voltooid werd, levert de Decrypthelp@qq.com ransomware een losgeldbrief af waarin je instructies krijgt over wat nu te doen:

Your computer has been infected with Decrypthelp@qq.com Ransomware. All the files found on your drives have been encrypted with a complex algorithm. To regain your access, strictly follow the instructions, provided in the ransom notification.

Er word je gevraagd een specifiek bedrag aan Bitcoins over te maken aan het voorziene Bitcoin wallet adres. Beveiligingsexperts raden dit echter af. De ontwerpers van de Decrypthelp@qq.com.java ransomware zijn niet te vertrouwen. Dit illegale bestand versleutelingsprogramma werd enkel ontworpen om mensen geld afhandig te maken. Het voorzien van een decoder voor hun slachtoffers hangt dan ook volledig van het geweten van de misdadigers af.

Er bestaat geen twijfel over, de ontwerpers van ransomware kunnen niet worden vertrouwd. I. p.v. in te gaan op hun voorstel en hun data recovery oplossingen te volgen, verwijder je beter het Decrypthelp@qq.com virus van het apparaat met een krachtige malware verwijdering software.

Wij bevelen Reimage Reimage Cleaner Intego aan voor het verwijderen van Decrypthelp@qq.com. Deze software kan de computer opruimen en schade veroorzaakt aan het systeem door ransomware herstellen. Meestal brengt het kwaadaardige programma wijzigingen aan, aan het systeem en het Windows register om zo te kunnen starten wanneer het systeem opgestart wordt.

Daarnaast kan de malware ook tal van kwaadaardige componenten installeren en belangrijke systeemprocessen aantasten. Daarom is een handmatige verwijdering extreem gevaarlijk en ingewikkeld en kan dit enkel uitgevoerd worden door echte IT-experts. Vertrouw dus gewoon op gerespecteerde beveiliging tools.

We willen echter benadrukken dat het verwijderen van het Decrypthelp@qq.com virus je bestanden niet terug brengt. Malware verwijdering software werkt niet als decoder. Jammer genoeg is er nog geen officiële decoder voor deze malware uitgebracht. Je kan dus enkel vertrouwen op je back-ups of een alternatieve recovery optie proberen (deze vind je hieronder).

De afbeelding van het Decrypthelp@qq.com ransomware virusDe Decrypthelp@qq.com ransomware is een versie van het .java bestandsextensie virus.

Methodes die gebruikt worden om ransomware te verspreiden

De ontwerpers van bestand versleutelende virussen vertrouwen meestal op malspam voor de verdeling ervan. Deze strategie laat toe gebruikers te misleiden tot het openen van een versluierde e-mailbijlage die kwaadaardige componenten bevat.

Meestal handelen deze spam mails over je bankrekening of problemen met de levering van een pakket. Ze kunnen er echter ook uitzien als belanrijke documenten of ingescnade foto's. Het openen van deze veilig ogende bestanden leidt echter tot de infiltratie van kwaadaardige programma's.

Er zijn echter ook andere manieren waarop het virus geïnstalleerd kan worden, zoals:

 • nep software downloads;
 • nep updates;
 • kwaadaardige advertenties;
 • exploit kits.

Het nemen van voorzorgen en het vermijden van duistere sites te bezoeken of het klikken op onbekende links, kan helpen om het risico op een ransomware aanval te minimaliseren. Helaas ben je nooit 100% veilig voor een ransomware aanval. Je installeert dus best een gerespecteerde antivirus met een real-time bescherming.

Beveiliging specialisten van zondervirus.nl herinneren je eraan dat het maken van een back-up ook zeer belangrijk is. In het geval van een ransomware aanval, zal je niet moeten overwegen om het losgeld te betalen en financieel verlies te lijden.

Verwijder het Decrypthelp@qq.com ransomware virus correct

De enige veilige manier om Decrypthelp@qq.com van de computer te verwijderen is door een krachtige beveiliging software te gebruiken. We raden je aan om Reimage Reimage Cleaner Intego of Malwarebytes te installeren, het programma bij te werken en je systeem te scannen. Cyber dreigingen van het ransomware-type zijn zeer ingewikkelde en bijna onmogelijk handmatig te verwijderen.

Na het verwijderen van Decrypthelp@qq.com kan je de bestanden herstellen vanop je back-ups. Als je er echter geen hebt volg dan de handleiding op het einde van dit artikel. Hier vind je bijkomende recovery methodes die misschien kunnen helpen om tenminste sommige van je bestanden te herstellen totdat er een officiële decoder wordt uitgebracht.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Decrypthelp@qq.com virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Decrypthelp@qq.com door Safe Mode with Networking te gebruiken

Als je geen automatische Decrypthelp@qq.com ransomware verwijdering kunt uitvoeren, moet je de computer opstarten in Veilige Modus met Netwerk.

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Decrypthelp@qq.com weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Decrypthelp@qq.com verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Decrypthelp@qq.com door System Restore te gebruiken

Deze methode kan ook helpen om het virus uit te schakelen en het automatisch te verwijderen:

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Decrypthelp@qq.com is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Decrypthelp@qq.com succesvol verwijdert werd

Bonus: Herstel je data

De handleiding hierboven wordt verondersteld je te helpen bij het verwijderen van Decrypthelp@qq.com van je computer. Om je gecodeerde bestanden te herstellen, raden we je aan om de gedetailleerde handleiding te gebruiken die opgesteld werd door zondervirus.nl beveiliging experten

Momenteel is de enige manier om je bestande te herstellen na een ransomware, het gebruiken van een back-up. De enige andere mogelijkheid is je geluk beproeven met alternatieve tools.

Als je bestanden gecodeerd werden door Decrypthelp@qq.com, kan je verschillende methodes gebruiken om ze te herstellen

Check Data Recovery Pro

Deze professionele software is ontworpen om gecorrumpeerde of per ongeluk verwijderede bestanden te herstellen. Het kan echter ook handig zijn in geval van een ransomware aanval.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Volg de stappen in de Data Recovery Setup en installeer het programma op je computer;
 • Start het en scan je computer op bbestanden gecodeerd door de Decrypthelp@qq.com ransomware;
 • Herstel ze.

Gebruik ShadowExplorer om bestanden te herstellen vanop shadow copies

Als Decrypthelp@qq.com deShadow Volume Copies van de doelwit bestanden niet verwijderde, kan je proberen om met ShadowExplorer de gecorrumpeerde bestanden te herstellen:

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Volg de Shadow Explorer Setup Wizard en installeer deze toepassing op je computer;
 • Start het programma en doorloop het drop down menu in de linker bovenhoek om de schijf van je gecodeerde data te selecteren. Kijk welke mappen er zich bevinden;
 • Rechter muisklik op de map die je wilt herstellen en selecteer “Export”. Je kan ook selecteren waar je het wilt bewaren.

Decoder voor de Decrypthelp@qq.com ransomware is nog niet beschikbaar.

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Decrypthelp@qq.com en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-decrypthelpqq-com-ransomware.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Decrypthelp@qq.com ransomware