Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder doorsturingen van ByteFence (Gratis Instructies) - jan 2021 update

door Jake Doevan - -   Search.bytefence.com | Het type: Browser hijacker

De ByteFence anti-malware is een absoluut veilig hulpmiddel bij verschillende problemen

ByteFence redirect

ByteFence is een legitiem anti-malware programma dat is ontwikkeld door Byte Technologies. Het is geen virus. Het belangrijkste uitvoerbare bestand van deze software heet bytefence.exe dat veilig in de ‘C:\Program Files’ subfolder draait bij de installatie van het programma. In zijn enige operationele principe lijkt dit programma erg op AVG anti-virus.

Hoewel de app zelf onschadelijk is, heeft de online community over de distributie ervan geklaagd. Volgens hen kan Bytefence zich zonder voorafgaande waarschuwing op uw computer installeren. In dit geval moet u weten dat u deze app op uw computer kunt installeren in een bundel samen met een andere software als “gratis” onderdeel.

Door deze distributietechniek hebben sommige beveiligingsleveranciers (Malwarebytes, Jiangmin, enz.) het ondergebracht in de categorie van ‘Potentieel ongewenste programma’. De volledige analyse van beveiligingsprogramma’s die deze anti-malware als virus detecteren, vindt u hier

Het door Bytefence doorsturen naar Yahoo.com. Is dat serieus?

Het is geen groot probleem dat u door Bytefence naar Search.yahoo.com bent doorgestuurd. U moet echter wel opletten omdat dit probleem u kan gaan irriteren zodra als u deze software installeert. U kunt dit voorkomen door het aanbod van het programma af te wijzen om de startpagina en de standaard zoekmachine te veranderen in deze zoekmachine die u tijdens het installatieproces kunt zien.

Vroeger stuurde de software door naar Search.ByteFence.com, een browser-hijacker die minder dan een jaar geleden is gestopt met werken. Als u deze zoekmachine tegenkomt, moet u hem verwijderen omdat alleen het officiële Byte Fence-programma als legitiem wordt beschouwd.

Om softwarebundels in de toekomst te voorkomen, moet u zeer attent zijn tijdens het installeren van deze anti-malware op uw computer. Anders kan het zijn dat u systeemwijzigingen en installatie van extra onderdelen, zoals cookies, toestaat.

Vragen over ByteFence redirect

Een afbeelding van ByteFenceHoewel ByteFence geen virus is, kan de zoekmachine Search.Bytefence.com zeer aanhoudend zijn en zich vastklampen aan uw browser, ongeacht welke pogingen u onderneemt om het te verwijderen. Hier ziet u een momentopname van deze website

Distributiestrategieën van dit programma

U kunt ByteFence naar uw pc-systeem downloaden vanaf zijn officiële website. U hoeft gewoon maar naar zijn hoofdwebsite te gaan en op de knop ‘Gratis download’ te klikken die in het midden is geplaatst. Op het moment is de anti-malware compatibel met Windows OS en kan deze niet worden gebruikt op Mac OS X.

Voorheen gebruikten zijn ontwikkelaars bundeling om de distributieratio van de ByteFence anti-malware te verhogen. Minder dan een jaar geleden maakten gebruikers nog steeds melding van het op hun PC aantreffen van dit programma na het bijwerken/downloaden van programma’s zoals Format Factory converter, diverse games en andere software.

Om de installatie van software bundels te voorkomen, moet u altijd kiezen voor het geavanceerde of aangepaste installatieproces voor het installeren van freeware (download managers, PDF-makers, videostreamingssoftware en dergelijke gratis apps) en weiger dan het installeren van ‘optionele installaties’. Gelukkig wordt bundeling niet meer gebruikt om dit anti-malware programma te promoten.

Samenvattend: de meest storende dingen in verband met Bytefence

We zijn van mening dat er veel anti-spyware programma’s zijn, zoals ReimageIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner, die betrouwbaarder zijn dan deze tool. Echter, we moeten nog een keer zeggen dat dit programma helemaal niet schadelijk is. In feite kan het u helpen om malware, spyware en crapware te voorkomen (tenminste wat op de officiële website staat).

Desalniettemin moet u rekening houden met deze feiten voordat u de anti-malware naar uw computer downloadt:

 • Vermogen om het systeem binnen te gaan zonder een CLEAR-toestemming te vragen. Voorheen stond ByteFence bekend als een optioneel onderdeel van andere gratis software. Het is al gestopt met zijn verspreiding met behulp van bundeling,
 • Vermogen om systeeminstellingen te wijzigen. Wanneer ByteFence is gedownload, kan het uwstartpagina, standaard zoekmachine, nieuwe tabblad, enz. wijzigen. U moet deze aanbiedingen afwijzen, omdat ze u doorsturen, en vertragingen en commerciële advertenties kunnen starten in uw zoekresultaten.
 • Vermogen om de computer te vertragen en de gebruiker met zijn advertenties te onderbreken. Als u deze anti-malware op uw systeem wilt downloaden, let dan goed op of u vertragingen oploopt tijdens het gebruik van uw computer. Ook kan dit programma ongewenste waarschuwingsberichten veroorzaken en advertenties die u vragen om de volledige versie te kopen.

De verwijdering van ByteFence

U kunt ByteFence altijd handmatig verwijderen op de traditionele manier, omdat het een legitieme anti-malware is. U kunt echter falen wanneer u probeert om af te komen van de er mee samenhangende zoekmachine, omdat u wellicht niet in staat zult zijn om al zijn bestanden op uw computer te installeren.

Het maakt niet uit dat het lijkt op een onbelangrijke taak, het is belangrijk om u van alle onderdelen van het Search.ByteFence.com-virus te ontdoen omdat ze de doorlopende weergave van deze browser-hijacker kunnen veroorzaken. De makkelijkste manier om dat te doen is het kiezen voor de automatische verwijderingsoptie.

Om u te helpen uw computer te repareren, hebben beveiligingsdeskundigen diverse anti-spyware-tools geselecteerd.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
ByteFence omleidingen snapshot
ByteFence omleidingen snapshotByteFenceByteFence omleidingen snapshotByteFence omleidingen snapshotByteFence omleidingen snapshot
ByteFence omleidingen snapshot

ManueleByteFence omleiding Verwijdering Handleiding:

Verwijder ByteFence van Windows systems

Als u zich van ByteFence wilt ontdoen, kunt u de onderstaande handleiding gebruiken. Zorg ervoor dat u alle onderdelen van het programma verwijdert om te voorkomen dat het weer verschijnt.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder ByteFence en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar ByteFence en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder ByteFence uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Verwijder ByteFence van Internet Explorer (IE)

U moet IE resetten om Search.ByteFence.com voor goed van deze browser te verwijderen. Gebruik hiervoor de volgende handleiding:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar ByteFence en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de ByteFence verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder de ByteFence omleiding uit Microsoft Edge

Als u ByteFence Search op uw Microsoft Edge kunt zien, kunt u deze verwijderen door deze instructies te volgen:

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou ByteFence uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder ByteFence van Mozilla Firefox (FF)

Laat de browser-hijackers niet Mozilla beheersen. Verwijder het uit de browser zoals uitgelegd in de richtlijnen hieronder:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier ByteFence en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van ByteFence. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder ByteFence van Google Chrome

Als u uw standaard startpagina op Google Chrome wilt zetten, verwijdert u Search.ByteFence.com en de bijbehorende componenten als volgt uit uw browser:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier ByteFence en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
  Klik op het menu icoon en kies Settings.
 4. Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages. Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 5. Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 6. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 7. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 8. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 9. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 10. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van ByteFence. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder ByteFence van Safari

Schoon Safari op door de hieronder staande instructies op te volgen:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar ByteFence of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 4. Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door ByteFence verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven. Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op
 5. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 6. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van ByteFence te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-bytefence-redirect.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande ByteFence redirect