Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal BoostPC weg (Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Olivia Morelli - - | Het type: Adware

BoostPC is een frauduleuze applicatie die stiekem extra programma’s installeert

BoostPC

BoostPC is een mogelijk ongewenste toepassing die is toegevoegd aan de adware categorie vanwege ongewenste advertenties die op de desktop van de slachtoffers worden weergegeven. Deze PUP kan met instemming van de gebruiker of stiekem worden geïnstalleerd omdat deze zich actief verspreidt met behulp van het bundelen van de extra tool. BoostPC wordt aangeprezen als een hulpmiddel dat de prestaties van uw apparaat vermoedelijk zou verbeteren, zodat het op een nuttige app kan lijken. Dit programma beweert gebruikers te helpen bij het wijzigen van verschillende instellingen op de computer, zoals helderheid en volume. Helaas, als u eenmaal instemt om deze adware binnen te laten, begint het BoostPC-virus intrusieve advertenties te veroorzaken die u omleiden naar naar verschillende frauduleuze sites. Bovendien kan het bestand van het hoofdprogramma, boostpc.exe, ernstige vertragingen veroorzaken, omdat is vastgesteld dat sommige versies kunnen worden misbruikt voor het genereren van cryptovaluta's.

Naam BoostPC
Typ potentieel ongewenste applicatie
Categorie Adware
Symptomen installeert extra hulpmiddelen, levert intrusieve advertenties op
Distributie via Softwarebundels
Eliminatie gebruik ReimageIntego voor schade die werd veroorzaakt door BoostPC

BoostPC is opgenomen in de categorie Potentieel ongewenste programma's (PUP’s) vanwege de stiekeme infiltratie die het gebruikt om in het doel-pc-systeem te komen. Nadat het aantal systeeminstellingen heeft gewijzigd, begint het programma bovendien met het veroorzaken van advertenties op uw favoriete sites. Hoewel het geen kwaadaardig programma is, verzamelt dit programma verschillende gegevens met betrekking tot de browser-voorkeuren of zoekgeschiedenis van het slachtoffer en meer persoonlijke gegevens, zoals IP-adres of geolocatie.

Het is mogelijk dat de informatie die de adware verzamelt, later wordt gedeeld met externe adverteerders. Gegevens over uw meest bezochte sites of gezochte items, verkopen en deals, zijn nuttig bij het ontwikkelen van meer persoonlijke, commerciële inhoud. Omdat ze gepersonaliseerd zijn, worden BoostPC-advertenties aantrekkelijker. Het belangrijkste adware-doel is om verkeer te genereren naar gelieerde sites via het klikken op pop-upadvertenties of banners.

Door het vermogen van het programma om persoonlijke identificeerbare informatie (NPII) te verzamelen, moet u echter PoostPC zo snel mogelijk van uw systeem verwijderen. Zorg ervoor dat u van dit adware-programma af raakt zodra u de volgende inhoud opmerkt:

 • pop-upadvertenties, banners met verschillende commerciële inhoud;
 • advertenties die andere optimalisatiehulpmiddelen en -software promoten;
 • advertenties die u omleiden naar commerciële sites;
 • het veranderen van willekeurige tekst in hyperlinks;
 • advertenties toont op vaak door u bezochte sites.

De beste tip die elke onderzoeker kan geven, is ervoor te zorgen dat u betrouwbare anti-malware- en antivirusprogramma's op uw apparaat hebt om deze stiekeme, ongewilde infecties te voorkomen. Als u al adware of een andere PUP op uw systeem hebt, kunt u ook anti-malwaretools zoals ReimageIntego gebruiken om de schade te verwijderen die door deze dreiging wordt veroorzaakt. We hebben enkele suggesties voor deze hulpprogramma's en andere methoden voor het opschonen van uw systeem onderaan het artikel vermeld. Voel u vrij om ze te bekijken.

BoostPC-adwareBoostPC-virus is een stiekeme, ongewilde indringer die constant verschillende advertenties op uw scherm aflevert.

Misleidende advertenties en onveilige installaties veroorzaken de installatie van ongewenste applicaties

Stiekem geïnstalleerde applicaties, tools of programma's geven de adware-aanwezigheid op het systeem aan. De meest gebruikelijke manier om mogelijk ongewenste programma's (PUP’s) te verspreiden is het gebruik van de software-bundelingstechniek waarbij freeware worde samengebundeld met PUP's en andere programma's. Op deze manier krijgt u extra programma's wanneer u software of toepassingen downloadt van p2p-netwerken of andere gratis share-diensten.

Dit gebeurt als u verschillende installatiestappen overslaat en tijdens het proces niet voldoende aandacht besteedt aan het veilig downloaden. Het kiezen van de Geavanceerde of Aangepaste opties in plaats van de Standaard of Snelle is cruciaal, want met deze stap kunt u alles zien dat op uw systeem moet worden geïnstalleerd en kunt u kiezen welke programma's niet nodig of gewenst zijn. Het gebruik van betrouwbare bronnen voor uw software en applicaties kan ook cruciaal zijn als u ongewenste programma's wilt vermijden.

Elimineer BoostPC en vergeet constante omleidingen

De beste oplossing voor het verwijderen van ongewenste programma's is om uw computersysteem grondig schoon te maken en alle extra hulpmiddelen, bestanden en vergelijkbare componenten te verwijderen en een volledige BoostPC-verwijdering op uw computer te garanderen. Anti-malwaretools kunnen niet alleen elke kleine dreiging op uw systeem aangeven, maar kunnen ook fouten en beschadigde items repareren die moeten worden hersteld.

Als u BoostPC handmatig wilt verwijderen, gebruikt u de methoden die door ons team worden aangeboden. U kunt ze onderaan dit artikel vinden. Zorg ervoor dat u ze zorgvuldig volgt om te voorkomen dat het virus in de toekomst opnieuw verschijnt. Als u BoostPC niet kunt vinden in uw Taakbeheer, rangschikt u uw programma's eerst op basis van hun installatiedatum en controleert u welke onbekende vermeldingen zich daar verbergen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele BoostPC Verwijdering Handleiding:

Verwijder BoostPC van Windows systems

Volg deze stappen om BoostPC en gerelateerde programma's van uw apparaat te verwijderen:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder BoostPC en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar BoostPC en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder BoostPC van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar BoostPC of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder BoostPC van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar BoostPC en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de BoostPC verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder BoostPC van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou BoostPC uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder BoostPC van Mozilla Firefox (FF)

Reinig uw computersysteem en verwijder ongewenste advertenties uit uw Firefox-browser:

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier BoostPC en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van BoostPC. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder BoostPC van Google Chrome

Volg deze handleiding om BoostPC te verwijderen uit Chrome en vergeet niet om ook advertenties en omleidingen te verwijderen:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier BoostPC en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van BoostPC. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder BoostPC van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar BoostPC of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van BoostPC te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-boostpc.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande BoostPC