Haal Apple wants to make changes weg (Virus Verwijdering Instructies) - Gratis Handleiding

Apple wants to make changes Verwijdering Handleiding

Wat is Apple wants to make changes?

Apple wants to make changes – een scam afkomstig van cybercriminelen die login gegevens willen ontfrutselen

Het Apple wants to make changes virus

Apple wants to make changes is een nep pop-up die gebruikers aanspoort om hun login gegevens in te vullen om “wijzigingen aan te brengen.” Zij die dachten dat er iets niet pluis was aan dit bericht hebben volkomen gelijk – het wordt veroorzaakt door adware die op de Mac geïnstalleerd werd. Adware is een advertentie ondersteunde toepassing die meestal pop-ups, deals, aanbiedingen, banners, coupons en andere commerciële inhoud toont op Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox of andere browsers. Hun doel is reclame maken voor producten of services van sponsors en op die manier geld te verdienen. Sommige adware is echter gewoonweg kwaadaardig en veroorzaakt pop-ups zoals Apple wants to make changes, welke rechtstreeks leiden tot het verlies van je persoonlijke gegevens.

SAMENVATTING
Naam Apple wants to make changes
Categorie Adware
Type Scam
Distributie Software bundelen of onveilige websites
Symptomen Verdachte pop-ups die vragen om persoonlijke gegevens te voorzien, andere reclame
Detectie en verwijdering
Gebruik een gereputeerde anti-malware software
Systeemherstel Gebruik FortectIntego om de schade aan het systeem te herstellen

Het Apple wants to make changes virus bootst legitieme pop-ups na die vereisen dat gebruikers hun login gegevens invoeren, bijvoorbeeld, Finder wants to make changes. Dit wordt gedaan om de gebruikers ervan te overtuigen dat de pop-up legitiem is en dat de informatie vereist is. Er worden echter geen details gegeven over wat er nu exact verandert wordt en waarom. Bovendien zou Apple ook nooit zijn naam gebruiken in zulke kennisgevingen. daarom zouden gebruikers ook nooit hun gegevens mogen invullen op het nep venster en snel Apple wants to make changes verwijderen.

Er zijn verschillende andere scams die veroorzaakt worden door adware, zoals Immediately Call Apple Support scam, Updates were released for your version of Chrome scam, AppleCare And Warranty, en vele anderen. Terwijl de ontwerpers van deze scams meestal proberen om de gebruikers te laten betalen voor nutteloze software, kan Apple wants to make changes de Mac aanmeldgegevens mogelijk gebruiken om toegang vanop afstand te krijgen en kwaadaardige software te installeren, zoals keyloggers, ransomware, of munt delven malware.

Zulke infecties zijn vaak voorkomend en extreem gevaarlijk omdat het een ernstig risico vormt voor je privacy, zoals het stelen van geld of zelfs identiteitsdiefstal. Voer dus nooit gegevens in als je het Apple wants to make changes bericht te zien krijgt, en sluit het gewoon. Het feit dat deze nep meldingen aanwezig zijn op je machine duidt echter op een infectie met een potentieel ongewenste toepassing. Om het Apple wants to make changes virus te verwijderen, moet je de computer scannen met een anti-malware software.

Van zodra alle verdachte toepassingen verwijdert werden, moet je controleren op restanten van de POT. Om dit te doen bevelen wij het gebruik van automatische tools zoals FortectIntego aan.

Samen met de misleidende pop-up, zullen gebruikers waarschijnlijk ook een toename aan advertenties opgemerkt hebben. Indien aangeklikt, kunnen gebruikers omgeleid worden naar kwaadaardige websites en kan er op die manier andere rogue software worden geïnstalleerd. Daarnaast kunnen gebruikers ook te maken krijgen met rerouting problemen, alsook nep zoekresultaten. Het is dus cruciaal om links te vermijden die je tegenkomt terwijl het Apple wants to make changes virus actief is op je systeem.

De Apple wants to make changes adwareApple wants to make changes is een nep melding die veroorzaakt wordt door adware

Sommige adware kan een risico vormen – vermijdt de installatie ervan

Sommige agressieve adware kan ook beschouwt worden als malware, omdat het doel ervan het stelen van privé informatie, geld of het injecteren van virussen op de computer is. Het vermijden van zulke dreigingen kan je dus veel leed besparen. Beveiligingsexperts van bedynet.ru adviseren gebruikers om deze voorzorgsmaatregelen te treffen:

 • Vermijdt dubieuze websites (torrent, bestanden delen, porno, gokken, etc.);
 • Voor je software download, moet je de online beoordelingen nakijken;
 • Lees bij het installeren van een app, de Algemene Voorwaarden en het Privacy Beleid grondig door;
 • Sla geen stappen over door steeds maar op “Volgende” te klikken;
 • Om gebundelde software (aka potentieel ongewenste toepassingen) te vermijden, moet je kiezen voor de Geavanceerde installatie ipv de Aanbevolen;
 • Verwijder alle vinkjes voor browser extensies, systeem optimaliseerders, download managers, add-ons, werkbalken, en gelijkaardige nutteloze software;
 • Verzeker je ervan dat het geïnstalleerde programma geen verdachte pop-ups of omleidingen naar dubieuze sites veroorzaakt. De misleidende toepassing die je in de eerste plaats wou installeren kan zelf adware zijn;
 • Scan je computer met een anti-malware software en hou deze up to date.

Verwijder potentieel ongewenste toepassingen die Apple wants to make changes veroorzaken

Veel gebruikers op officiële Apple fora stelden vragen over dit bericht. Het antwoord is simpel: de pop-up is nep en het verwijderen van Apple wants to make changes is de enige manier om het te laten ophouden. Om dit te bereiken zullen gebruikers de adware of andere POT op hun Macs moeten uitschakelen.

Hoewel het mogelijk is om het Apple wants to make changes virus handmatig te verwijderen, raden we je niet aan dit te doen. Na het verwijderen van verdachte toepassingen, kunnen er nog restanten van de POT achterblijven op je apparaat. Als je dus een betrouwbare antivirus software gebruikt moet je jezelf geen zorgen maken dat de kwaadaardige pop-ups opnieuw zullen opduiken. De real-time beschermingsfunctie zal de meeste inkomende adware blokkeren.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Apple wants to make changes Verwijdering Handleiding

Verwijder Apple wants to make changes van Mac OS X systeem

Zorg ervoor dat je deze stappen zorgvuldig volgt om verlost te worden van het Apple wants to make changes virus:

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Apple wants to make changes van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Apple wants to make changes van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Voer de volgende acties uit om Mozilla Firefox te resetten:

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Apple wants to make changes en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Apple wants to make changes niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Apple wants to make changes moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Zodra de POT uitgeschakeld is, wis je de Safari browser als volgt:

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Apple wants to make changes en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Apple wants to make changes register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen