Haal Amarktflow weg (geüpdatet jun 2020) - Verwijdering Handleiding

Amarktflow Verwijdering Handleiding

Wat is Amarktflow?

Amarktflow is een vorm van oplichterij die een valse Amazon-geschenkbon en soortgelijke beloningen aanbiedt om persoonlijke gegevens te weten te komen.

Amarktflow-oplichterijAmarktflow is een adware die waardevolle prijzen biedt om mensen te verleiden tot het invoeren van hun persoonlijke informatie.

Amarktflow is beloningsbedrog dat mensen verleidt tot het onthullen van hun vertrouwelijke informatie. Het biedt hen de mogelijkheid om verschillende vragen te beantwoorden en een puzzel op te lossen om gratis een iPhone X of een geschenkbon van Amazon, Walmart of Chipotle te winnen. Vervolgens wordt echter gevraagd om uw gegevens in te voeren, bijvoorbeeld een e-mailadres of zelfs creditcardgegevens. U mag nooit vallen voor een dergelijke phishing-techniek, omdat u het slachtoffer kunt worden van privacyproblemen of identiteitsdiefstal. Deze Amarktflow Amazon-geschenkbonoplichterij kunt u niet alleen op Google, maar ook op YouTube, Twitter en Facebook tegenkomen. Door de bedrieglijke technieken en promotionele content, valt deze vorm van oplichterij in de categorie van het potentieel ongewenste programma en adware.

Naam Amarktflow
Type Adware\oplichterij
Categorie Potentieel ongewenst programma
Kenmerken Levert opdringerige advertenties die mooie prijzen beloven:

 • gratis iPhone X;
 • $1000 Amazon-geschenkbon;
 • Walmart-geschenkbon;
 • Chipotle-geschenkbon;
 • Nike sportschoenen.
Belangrijkste doel Mensen verleiden tot het inschrijven voor nutteloze diensten, betalen of onthullen van persoonlijke informatie
Verspreiding Gebundelde software, misleidende advertenties
Verwijdering Reset uw webbrowsers om zich te ontdoen van een PUP die deze gekaapt heeft. Download vervolgens FortectIntego om systeemfouten te voorkomen en Amarktflow volledig te verwijderen.

Advertenties voor dit bedrog worden meestal gebruikt om de aandacht van gebruikers te trekken door het aanbieden van verschillende geschenkbonnen van Amazon, Chipotle, Nike, Walmart of Apple. Deze bedrieglijke campagnes zijn actief verspreid via valse advertenties op zoekmachines, sociale mediaplatforms en zelfs spam.

Als u zich afvraagt of Amarktflow echt of legitiem is, kan het zijn dat u een geanimeerde video met positieve beoordelingen en getuigenissen van ontvangen prijzen tegenkomt. Houd echter in gedachten dat dit een social engineering is die gebruikt wordt om slachtoffers te verleiden tot het verstrekken van hun persoonlijke informatie.

Het Amarktflow-virus werkt bijna identiek als de oplichterij van USArewardspot of National Consumer Center. De ontwikkelaars ervan zijn hackers die deze aanhoudende dreiging hebben gemaakt. Verschillende social media-accounts die gebruikt worden voor het verspreiden van dit bedrog, worden ofwel gehackt, gestolen of automatisch ontwikkeld en vervalst. De enige inhoud die afkomstig is van deze Facebook- of Twitter-accounts zijn namelijk promotionele advertenties met hyperlinks.

Dit geschenkbonbedrog kan verschillende boodschappen verspreiden die lijken op een van de volgende slagzinnen:

 • Amazon-geschenkbon ter waarde van $ 1000 voor u gereserveerd!
 • Cash & Beloning voor enkele vragen!
 • U heeft een Amazon-geschenkbon ter waarde van $ 1000 gewonnen!
 • U heeft een Visa-geschenkbon ter waarde van 100 dollar gewonnen!
 • Ontvang uw AMAZON-geschenkbon
 • Win een Amazone-geschenkbon ter waarde van $ 1000
 • Gefeliciteerd! U bent geselecteerd voor een kans om een Amazon geschenkbon ter waarde van $ 1000, Apple iPhone X of Samsung Galaxy S8 te krijgen!

U moet Amarktflow zo snel mogelijk uit het systeem verwijderen, omdat de kans bestaat dat er zonder uw toestemming extra content wordt geïnstalleerd. Houd in gedachten dat het bedrog gerelateerd is aan adware die uw webbrowser bezig hield om talrijke campagnes onder de aandacht te brengen, direct nadat u deze gaat gebruiken om te browsen. Een grondige scan met anti-spyware zou u moeten helpen om Amarktflow te verwijderen. Gebruik vervolgens FortectIntego om het systeem te dubbelchecken op virusschade.

AmarktflowHet Amarktflow-virus is een voorbeeld van vals beloningsbedrog waarbij gerenommeerde namen als Nike, Walmart, Amazon of Visa worden gebruikt.

Gebruikersklachten over Amarktflow onthullen meer bedrieglijke technieken

Amarktflow.com is de toonaangevende website die wordt gebruikt om het bedrog te promoten. Gebruikers klagen over de activiteit van deze beloningsfraude online en stellen dat promotionele berichten zelfs in e-mailboxen of op mobiele telefoons terechtkwamen. Een van de slachtoffers gaf commentaar:

Received an email saying that I had won a $1000 Walmat gift card. ALL I had to do was take a survey that would take a few min. Well those min ended up being a good 20 min until I got to the last survey and it was this one that I'm reporting. Click start and nothing happening. At end of survery. Answer all question. Things that are suppose to be FREE, always have a S/H charge and it's so high. Not to mention the 3rd party calls you will start to get. The personal question that are ask for something on an item that you supposedly have won. What me owing a home are what my income is have to do with something that a person has won. But still after a person does all this you can't complete the survey do to the offer is really to get your info for 3rd partys.

Amarktflow promoot oplichting over de hele wereld en was afgelopen najaar bijzonder actief. Mensen zeggen dat er geld van hun rekeningen wordt gehaald of dat er vreemde activiteiten plaatsvinden op hun sociale media-accounts en online bankdiensten. Gebruikers rapporteren ook over rechtstreekse e-mails met promoties of hyperlinks naar YouTube-video's of -advertenties. Veel klanten geven aan dat dit programma steeds opnieuw terugkomt en dat er geen snelle manier is om er vanaf te komen:

I was on a website about dogs when all of a sudden I was brought to amarktflow.com and couldn't get out no matter how many times I got rid of the tab. It kept coming back.

Amarktflow nep-beloningscampagneAmarktflow is een cyberdreiging die mensen blijft frustreren met opdringerige content en valse beloningsaanbiedingen.

U moet gerenommeerde anti-malwarehulpmiddelen gebruiken om Amarktflow te verwijderen, omdat de relatie met adware en extra PUP's bijkomende problemen kan veroorzaken op uw systeem of webbrowsers. Wees u er echter van bewust dat scam-berichten sluiten niet voldoende is om de cyberdreiging te verwijderen. U moet een volledige systeemscan uitvoeren op het apparaat en alle gerelateerde programma's en browserextensies verwijderen. Producten zoals SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes kunnen hiervoor perfect werken. Maak de taak af met FortectIntego om er zeker van te zijn dat er geen virusschade wordt aangericht.

Bedenkelijke marketingtechnieken verspreiden oplichting en adware over het hele internet

Deze adware kan worden verspreid door freeware-installaties van derden of dubieuze downloadsites. Beide methoden hebben een gemeenschappelijk kenmerk: bundeling. Softwarebundels kunnen tijdens de installatie worden uitgepakt als u kiest voor Geavanceerde of Aangepaste opties, maar de keuze voor Standaard of Snelle processen kan de veiligheid van uw systeem aanzienlijk beïnvloeden.

Als u uw software, applicaties of iets anders ook van twijfelachtige sites of p2p-netwerken krijgt, loopt u het risico dat er extra apps worden geïnstalleerd. Tijdens de standaardinstallatie gaat u in een keer met alles akkoord, en krijgt u applicaties die u misschien niet eens wilt.

Kies altijd voor Geavanceerde installaties, de-selecteer ongewenste inhoud en controleer of de bron betrouwbaar is. Kies officiële verdelers en authentieke bronnen, houd uw anti-malware up-to-date en vermijd zo in de toekomst eventuele cyberinfiltraties.

Verwijder Amarktflow en gebruik professionele hulpmiddelen om de beste resultaten te behalen

Om Amarktflow te verwijderen, moet u het apparaat grondig scannen en alle mogelijke bedreigingen aangeven. Omdat deze oplichterij gerelateerd is aan andere PUP's, is het mogelijk dat adware niet de enige indringer op uw computer is. Het gebruik van anti-malwarehulpmiddelen voor de verwijdering van virussen kan u de beste resultaten opleveren, omdat zulke programma's potentieel gevaarlijke content kunnen detecteren.

Veel onderzoekers raden automatische verwijdering van Amarktflow aan. Anti-malware verbetert namelijk de prestaties van uw apparaat, terwijl ook het systeem volledig wordt gereinigd. Controleer onderstaande suggesties en volg de instructies om ervoor te zorgen dat alle PUP's worden verwijderd.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Amarktflow Verwijdering Handleiding

Verwijder Amarktflow van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Amarktflow van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Amarktflow van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder extra browserinhoud uit Firefox en reset de wijzigingen die door adware zijn aangebracht:

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Amarktflow en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Amarktflow niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Amarktflow moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Volg deze handleiding om virusschade en ongewenste Amarktflow-inhoud uit het systeem te verwijderen:

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Amarktflow en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Amarktflow register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen