Gevaarlijkheidsmeter:  
  (11/100)

Verwijder AlphaShoppers advertenties (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Alice Woods - - | Het type: Adware

Alpha Shoppers – kwaadaardige browser add-on die de aandacht van gebruikers trekt door hen geweldige kortingen te beloven

De afbeelding met de AlphaShoppers-extensie en hoofdpagina

Alpha Shoppers is een adware die kortingsbonnen, een nieuwe zoekmachine en een nieuw tabblad belooft. Pas echter op, want deze “coolste vinder van kortingen” kan u gemakkelijk naar kwaadwillende websites omleiden nadat hij u gesponsorde zoekresultaten heeft getoond. Op dit moment is het Alpha Shoppers-virus net zo agressief als het geval is met het Facebook-berichtenvirus.

Deze PUP wordt meestal gepromoot via de officiële website alphashoppers.co en de Chrome webwinkel. Sommige gebruikers rapporteren echter over het vinden van deze add-on en de zoekmachine na het installeren van andere software. Deze methode die wordt gebruikt voor het verspreiden van het Alpha Shoppers-virus staat bekend als bundelen. Dit wordt beschreven in het verzendgedeelte van dit bericht.

De belangrijkste reden waarom u voorzichtig moet zijn met Alpha Shoppers is zijn vermogen om informatie over zijn gebruikers te verzamelen. Als u op het privacybeleid let, zult u ontdekken dat het bedrijf niet-persoonlijke informatie en persoonlijke gegevens verzamelt als u die opzettelijk verstrekt:

 

We do and may share non-personally identifiable information about your use of the Site and Product with our partners and some service providers, in order to provide the services, facilitate them, measure their performance, optimize, improve, monetize and so forth.

Daarna kan het bedrijf deze informatie delen met zakenpartners, zodat u slachtoffer kunt worden van identiteitsdiefstal. Trouwens, dat is hoe de Alpha Shoppers advertenties persoonlijker worden en het vergroot de mogelijkheid om je te misleiden door er op klikken.

De eindbestemming is alleen bekend bij de ontwikkelaars van het programma en u bevindt zich mogelijk op een kwaadaardige website die uw systeem probeert te infecteren met malware. Weet dat zelfs de officiële website van deze kaper geen HTTPS-protocol bevat en dat is de indicator dat de website veilig is om te bezoeken. Dit zou nog een extra reden moeten zijn waarom u Alpha Shoppers direct van uw systeem zou moeten verwijderen.

Daarom moet u, als u in de val gelopen bent om deze adware te installeren en erdoor naar onbekende domeinen bent doorverwezen, het Alpha Shoppers-virus zonder te twijfelen direct verwijderen. Gebruik een anti-malwaretool, zoals ReimageIntego, om de componenten ervan te verwijderen, of verwijder het met al zijn componenten en reset de betrokken webbrowsers.

De afbeelding met de AlphaShoppers-extensie en hoofdpaginaAlphaShoppers-advertenties bieden verschillende kortingsbonnen die helpen om wat geld te besparen; het is echter een twijfelachtig adware-programma.

Distributiemethoden wat betreft adware

Deze applicatie heeft een officiële website die het presenteert als een ultieme manier om wat geld te besparen. Bovendien kunt u het tegenkomen tijdens het browsen in de Chrome Web Store. We raden u echter niet aan m in zijn marketingcampagnes te trappen, omdat de advertenties en omleidingen u al snel zullen gaan vervelen zodra u begint met browsen.

Bovendien kunt u het tegenkomen als extra programma dat is gekoppeld aan gratis software (freeware). Door gehaast door de installatiewizard te bladeren, zien gebruikers vaak optionele invoegtoepassingen over het hoofd en laten ze hun hele computersysteem kapen. Om de installatie van adware te voorkomen, moet u goed letten op de optionele software. Kies de instellingen “Aangepast” of “Geavanceerd” om ze te bekijken. Schakel de markering uit en ga pas daarna door met de installatie van het primaire programma.

Elimineer het nieuwe tabblad van Alpha Shoppers meteen nadat u het aantreft op uw systeem

U kunt het Alpha Shoppers-virus handmatig van het apparaat verwijderen door onze onderstaande voorbereide instructies op te volgen. U moet wel goed opletten dat er geen adware-gerelateerde bestanden of componenten  worden gemist, zoals browser-hulpobjecten, enz.

Mogelijk zijn er verschillende externe toepassingen of add-ons geïnstalleerd in al uw webbrowsers. Vergeet dus niet om ze allemaal te controleren. Als u een snellere en eenvoudigere oplossing wilt, raden we u aan om automatische verwijderoptie voor Alpha Shoppers te gebruiken. Het vereist het installeren van een anti-malware-programma en het scannen van het computersysteem.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele AlphaShoppers advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder AlphaShoppers van Windows systems

Gebruik onderstaande richtlijnen om adware van Windows te verwijderen. Ze zullen u helpen bij het verwijderen van componenten van het programma die verantwoordelijk zijn voor het genereren van ongewenste advertenties. Zorg ervoor dat u alle adware-gerelateerde componenten verwijdert om alle ongewenste commerciële inhoud te stoppen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder AlphaShoppers en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar AlphaShoppers en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder AlphaShoppers van Mac OS X systeem

Het verwijderen van het zogenaamde Alpha Shoppers-virus van Mac OS X vereist het lokaliseren en verwijderen van het adware-programma en alle componenten die er mogelijk verband mee houden. Volg deze stappen op om van de adware af te komen:

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar AlphaShoppers of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder AlphaShoppers van Internet Explorer (IE)

Om zijn PUP uit IE te verwijderen, controleert u alle dubieuze add-ons die gerelateerd kunnen zijn aan adware. Zoek die items en verwijder ze.

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar AlphaShoppers en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de AlphaShoppers verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder AlphaShoppers advertenties uit Microsoft Edge

Als u deze webbrowser wilt herstellen, moet u Microsoft Edge controleren en waar nodig repareren. Deze instructies helpen u hierbij:

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou AlphaShoppers uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder AlphaShoppers van Mozilla Firefox (FF)

Als u Firefox wilt repareren, controleert u de lijst met extensies en verwijdert u alle dubieuze vermeldingen die mogelijk verband houden met dit verdachte programma.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier AlphaShoppers en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van AlphaShoppers. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder AlphaShoppers van Google Chrome

Als u Alpha Shoppers uit Chrome wilt verwijderen, controleert u eerst de lijst met extensies. Zoek naar verdachte applicaties en verwijder ze. Zorg ervoor dat u alle items verwijdert die u zelf niet hebt geïnstalleerd.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier AlphaShoppers en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van AlphaShoppers. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder AlphaShoppers van Safari

Zorg ervoor dat u alle adware-gerelateerde componenten uit de Safari verwijdert. Als u enkele plug-ins of extensies mist, kunnen advertenties van Alpha Shoppers terugkomen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar AlphaShoppers of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van AlphaShoppers te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-alphashoppers-ads.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande AlphaShoppers ads