Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder AdsKeeper advertenties (Verwijdering Instructies) - jan 2021 update

door Jake Doevan - - | Het type: Adware

U moet AdsKeeper verwijderen om zich te ontdoen van zijn advertenties

Voorbeeld van de advertenties van AdsKeeper

AdsKeeper is een door advertenties ondersteund programma dat inkomsten genereert met behulp van betaal-per-klik verkeer. Technisch gezien is het geen virus of malware. Echter, advertenties die door derden worden veroorzaakt, kunnen uw surfen op het web gemakkelijk verstoren. Klik er NIET op om te voorkomen dat u wordt doorgestuurd naar twijfelachtige websites.

U kunt het AdsKeeper-virus gemakkelijk installeren zonder dat te weten omdat het actief wordt verspreid samen met andere software. Zodra het binnenkomt, verandert het de instellingen van de browser en voegt advertenties toe in de 'virtuele laag'. Als gevolg daarvan levert dit potentieel ongewenste programma (POP) advertenties van derden op elke website die u bezoekt en veroorzaakt chaos door u verdachte producten, software of lifestyle tips aan te bieden.

We er echter op wijzen dat AdsKeeper een LEGITIEM advertentie- en monetariserend platform is dat deze service aanbiedt voor gerenommeerde bedrijven of websites. Het enige gevaar is dat sommige van deze betrouwbare partijen hun gebruikers kunnen doorsturen naar onveilige domeinen of hen betrokken kunnen laten raken bij online zwendel.

Aangezien de ontwikkelaars van deze applicatie nauwelijks verantwoordelijkheid nemen voor de geadverteerde inhoud, wordt het u aanbevolen om AdsKeeper van uw computer te verwijderen. Als u al een tijdje onder deze opdringerige reclame lijdt, is het raadzaam dat u het systeem ook scant met behulp van bijvoorbeeld ReimageIntego of andere malware detectie software, gewoon voor het geval dat.

Is dit programma een virus?

Nee, zeker niet. We willen erop wijzen dat deze app niet de belangrijkste kenmerken van een virus heeft. U kunt naar zijn officiële website gaan door adskeeper.co.uk te bezoeken. Echter, er rekening mee houdend dat de meeste mensen, die in computergerelateerde problemen raken, het een “virus” noemen, is het geen verrassing dat deze PUP ook als virus wordt aangemerkt.

We zijn er zeker van dat dit programma het systeem niet kan beschadigen of andere onherstelbare schade kan veroorzaken. Het is echter wel gerelateerd aan adware die gebruikt wordt om de browser te veranderen en verschillende soorten advertenties te veroorzaken. Pop-up advertenties die door dit adware programma worden geleverd, kunnen gevaarlijk zijn en deel uitmaken van diverse malvertising-campagnes.

Zo kan zelfs een onbedoelde link op een malware-geladen advertentie veel verschrikkelijke consequenties tot gevolg hebben. Om deze reden wordt de verwijdering van AdsKeeper aanbevolen zodra de eerste advertentie op het scherm verschijnt.

Afbeelding van Adskeeper-advertentiesDe advertenties van AdsKeeper zijn niet betrouwbaar. Het kan zijn dat ze omleiden naar gevaarlijke websites en uw computer infecteren met malware.

Het tonen van opdringerige, agressieve en potentieel gevaarlijke advertenties is niet het enige probleem dat door een adware wordt veroorzaakt. Nadat de AdsKeeper zijn kaping heeft voltooid, worden al uw stappen online waargenomen, verzameld en geanalyseerd.

Inderdaad, deze PUP maakt gebruik van cookies en andere traceertechnieken om de gebruikers te bespioneren en relevante informatie over hen te verzamelen. Gelukkig zijn de verzamelde gegevens niet persoonlijk identificeerbaar, wat betekent dat het virus alleen op browser-gerelateerde informatie gericht is, zoals zoekopdrachten, het IP-adres van de computer, paginaweergaven, enz.

Al deze informatie is nuttig voor het afleveren van op interesses gebaseerde advertenties. In sommige gevallen kan deze zogenaamde “gerichte advertentie” nuttig zijn, maar er is altijd een risico om te worden blootgesteld aan een de een of andere onverwachte waarschuwing, oplichters of uitvoerbaar bestand. Om dergelijke omleidingen te voorkomen, raden we u ten zeerste aan om geen enkele aanbieding te aanvaarden, die deze adware kan voorstellen en het onmiddellijk te verwijderen van uw computer.

Belangrijkste distributiemethoden

De aan AdsKeeper-gerelateerde adware wordt actief verspreid met behulp van bundeling. Deze infiltratiemethode is bijna mogelijk zonder enoge deelname van de gebruiker. Helaas is het merendeel van de pc-gebruikers nogal slordig als het gaat om het downloaden en installeren van software. Waar ze in geïnteresseerd zijn, is een snel resultaat, terwijl het veiligheidsaspect vaak wordt vergeten.

Nou, dergelijke gebruikers doen de makers van malware en andere PUP’s echt een plezier. Al wat ze nog hoeven te doen is hun schaduwrijke software toe te voegen aan wat freeware en te kijken hoe het uw systeem infiltreert.

Zorg dus dat u weg blijft van de vooraf geselecteerde “Aanbevolen” of “Snelle” modi bij het installeren van freeware van het internet. U dient deze instellingen in plaats daarvan om te zetten in de “Aangepaste” of “Geavanceerde” en het selectievakje te deselecteren waarmee u optionele software installeert. Kies altijd deze modi als u AdsKeeper niet op uw computer terecht wilt laten komen.

De verwijdering van AdsKeeper

U kunt AdsKeeper uit Chrome en andere browsers verwijderen met behulp van twee verschillende methoden: handmatig en automatisch. U kunt de onderstaande instructies voor het handmatig verwijderen opvolgen als u helemaal niets op uw computer wilt installeren. Echter, als u op zoek bent naar een snellere oplossing, moet u ervoor kiezen om automatisch te verwijderen.

De tweede optie is speciaal aanbevolen als het de eerste keer is dat u een ​​cyber-infectie wilt elimineren en u bent niet zeker waar u moet beginnen. Wees uiteraard voorzichtig wanneer u de aanbevolen verwijderaar downloadt, deze bijwerkt en een volledige systeemscan uitvoert om een ​​volledige verwijdering van AdsKeeper te garanderen.

Door zijn stille infiltratie en agressieve advertenties is dit programma door de computergebruikers gewaarmerkt als virus. Het is echter geen juiste term om deze PUP mee te beschrijven. Het kan het systeem niet beschadigen; het kan alleen irritante advertenties veroorzaken tijdens uw browsersessies.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele AdsKeeper advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder AdsKeeper van Windows systems

Om de AdsKeeper-adware uit uw Windows-computer te verwijderen, volgt u onderstaande instructies op. U moet echter ook zoeken naar andere twijfelachtige toepassingen die zonder uw kennis op het apparaat kunnen zijn geïnstalleerd.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder AdsKeeper en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar AdsKeeper en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder AdsKeeper van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar AdsKeeper of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder AdsKeeper van Internet Explorer (IE)

Om deze adware van IE te verwijderen, moet u IE opnieuw instellen. Er kunnen mogelijk onbekende add-ons zijn geïnstalleerd of cookies opgeslagen zijn die volledig verwijderd moeten worden.

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar AdsKeeper en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de AdsKeeper verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder AdsKeeper advertenties uit Microsoft Edge

Volg de instructies op om Microsoft Edge te resetten om op die manier de advertenties door AdsKeeper volledig te verwijderen.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou AdsKeeper uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder AdsKeeper van Mozilla Firefox (FF)

Om Mozilla Firefox te repareren, controleert u de lijst met extensies en verwijdert u alle onbekende add-ons/plugins. Deze derdepartij-vermeldingen zijn mogelijk verantwoordelijk voor het leveren van deze advertenties.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier AdsKeeper en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van AdsKeeper. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder AdsKeeper van Google Chrome

Als u AdsKeeper uit Chrome wilt verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u alle verdachte extensies, werkbalken of applicaties verwijderd die u niet zelf heeft geïnstalleerd op deze browser. Volg hiervoor de onderstaande instructies:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier AdsKeeper en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van AdsKeeper. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder AdsKeeper van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar AdsKeeper of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van AdsKeeper te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de AdsKeeper register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen