Verwijder AdsKeeper advertenties (Verwijdering Instructies) - aug 2017 update

AdsKeeper advertenties Verwijdering Handleiding

Wat is Advertenties door AdsKeeper?

U moet AdsKeeper verwijderen om zich te ontdoen van zijn advertenties

Voorbeeld van de advertenties van AdsKeeper

AdsKeeper is een door advertenties ondersteund programma dat inkomsten genereert met behulp van betaal-per-klik verkeer. Technisch gezien is het geen virus of malware. Echter, advertenties die door derden worden veroorzaakt, kunnen uw surfen op het web gemakkelijk verstoren. Klik er NIET op om te voorkomen dat u wordt doorgestuurd naar twijfelachtige websites.

U kunt het AdsKeeper-virus gemakkelijk installeren zonder dat te weten omdat het actief wordt verspreid samen met andere software. Zodra het binnenkomt, verandert het de instellingen van de browser en voegt advertenties toe in de 'virtuele laag'. Als gevolg daarvan levert dit potentieel ongewenste programma (POP) advertenties van derden op elke website die u bezoekt en veroorzaakt chaos door u verdachte producten, software of lifestyle tips aan te bieden.

We er echter op wijzen dat AdsKeeper een LEGITIEM advertentie- en monetariserend platform is dat deze service aanbiedt voor gerenommeerde bedrijven of websites. Het enige gevaar is dat sommige van deze betrouwbare partijen hun gebruikers kunnen doorsturen naar onveilige domeinen of hen betrokken kunnen laten raken bij online zwendel.

Aangezien de ontwikkelaars van deze applicatie nauwelijks verantwoordelijkheid nemen voor de geadverteerde inhoud, wordt het u aanbevolen om AdsKeeper van uw computer te verwijderen. Als u al een tijdje onder deze opdringerige reclame lijdt, is het raadzaam dat u het systeem ook scant met behulp van bijvoorbeeld FortectIntego of andere malware detectie software, gewoon voor het geval dat.

Is dit programma een virus?

Nee, zeker niet. We willen erop wijzen dat deze app niet de belangrijkste kenmerken van een virus heeft. U kunt naar zijn officiële website gaan door adskeeper.co.uk te bezoeken. Echter, er rekening mee houdend dat de meeste mensen, die in computergerelateerde problemen raken, het een “virus” noemen, is het geen verrassing dat deze PUP ook als virus wordt aangemerkt.

We zijn er zeker van dat dit programma het systeem niet kan beschadigen of andere onherstelbare schade kan veroorzaken. Het is echter wel gerelateerd aan adware die gebruikt wordt om de browser te veranderen en verschillende soorten advertenties te veroorzaken. Pop-up advertenties die door dit adware programma worden geleverd, kunnen gevaarlijk zijn en deel uitmaken van diverse malvertising-campagnes.

Zo kan zelfs een onbedoelde link op een malware-geladen advertentie veel verschrikkelijke consequenties tot gevolg hebben. Om deze reden wordt de verwijdering van AdsKeeper aanbevolen zodra de eerste advertentie op het scherm verschijnt.

Afbeelding van Adskeeper-advertentiesDe advertenties van AdsKeeper zijn niet betrouwbaar. Het kan zijn dat ze omleiden naar gevaarlijke websites en uw computer infecteren met malware.

Het tonen van opdringerige, agressieve en potentieel gevaarlijke advertenties is niet het enige probleem dat door een adware wordt veroorzaakt. Nadat de AdsKeeper zijn kaping heeft voltooid, worden al uw stappen online waargenomen, verzameld en geanalyseerd.

Inderdaad, deze PUP maakt gebruik van cookies en andere traceertechnieken om de gebruikers te bespioneren en relevante informatie over hen te verzamelen. Gelukkig zijn de verzamelde gegevens niet persoonlijk identificeerbaar, wat betekent dat het virus alleen op browser-gerelateerde informatie gericht is, zoals zoekopdrachten, het IP-adres van de computer, paginaweergaven, enz.

Al deze informatie is nuttig voor het afleveren van op interesses gebaseerde advertenties. In sommige gevallen kan deze zogenaamde “gerichte advertentie” nuttig zijn, maar er is altijd een risico om te worden blootgesteld aan een de een of andere onverwachte waarschuwing, oplichters of uitvoerbaar bestand. Om dergelijke omleidingen te voorkomen, raden we u ten zeerste aan om geen enkele aanbieding te aanvaarden, die deze adware kan voorstellen en het onmiddellijk te verwijderen van uw computer.

Belangrijkste distributiemethoden

De aan AdsKeeper-gerelateerde adware wordt actief verspreid met behulp van bundeling. Deze infiltratiemethode is bijna mogelijk zonder enoge deelname van de gebruiker. Helaas is het merendeel van de pc-gebruikers nogal slordig als het gaat om het downloaden en installeren van software. Waar ze in geïnteresseerd zijn, is een snel resultaat, terwijl het veiligheidsaspect vaak wordt vergeten.

Nou, dergelijke gebruikers doen de makers van malware en andere PUP’s echt een plezier. Al wat ze nog hoeven te doen is hun schaduwrijke software toe te voegen aan wat freeware en te kijken hoe het uw systeem infiltreert.

Zorg dus dat u weg blijft van de vooraf geselecteerde “Aanbevolen” of “Snelle” modi bij het installeren van freeware van het internet. U dient deze instellingen in plaats daarvan om te zetten in de “Aangepaste” of “Geavanceerde” en het selectievakje te deselecteren waarmee u optionele software installeert. Kies altijd deze modi als u AdsKeeper niet op uw computer terecht wilt laten komen.

De verwijdering van AdsKeeper

U kunt AdsKeeper uit Chrome en andere browsers verwijderen met behulp van twee verschillende methoden: handmatig en automatisch. U kunt de onderstaande instructies voor het handmatig verwijderen opvolgen als u helemaal niets op uw computer wilt installeren. Echter, als u op zoek bent naar een snellere oplossing, moet u ervoor kiezen om automatisch te verwijderen.

De tweede optie is speciaal aanbevolen als het de eerste keer is dat u een ​​cyber-infectie wilt elimineren en u bent niet zeker waar u moet beginnen. Wees uiteraard voorzichtig wanneer u de aanbevolen verwijderaar downloadt, deze bijwerkt en een volledige systeemscan uitvoert om een ​​volledige verwijdering van AdsKeeper te garanderen.

Door zijn stille infiltratie en agressieve advertenties is dit programma door de computergebruikers gewaarmerkt als virus. Het is echter geen juiste term om deze PUP mee te beschrijven. Het kan het systeem niet beschadigen; het kan alleen irritante advertenties veroorzaken tijdens uw browsersessies.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele AdsKeeper advertenties Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Om de AdsKeeper-adware uit uw Windows-computer te verwijderen, volgt u onderstaande instructies op. U moet echter ook zoeken naar andere twijfelachtige toepassingen die zonder uw kennis op het apparaat kunnen zijn geïnstalleerd.

Om Advertenties door AdsKeeper van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Advertenties door AdsKeeper (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder AdsKeeper van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder AdsKeeper van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder AdsKeeper van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Volg de instructies op om Microsoft Edge te resetten om op die manier de advertenties door AdsKeeper volledig te verwijderen.

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Om Mozilla Firefox te repareren, controleert u de lijst met extensies en verwijdert u alle onbekende add-ons/plugins. Deze derdepartij-vermeldingen zijn mogelijk verantwoordelijk voor het leveren van deze advertenties.

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Advertenties door AdsKeeper en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Advertenties door AdsKeeper niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Advertenties door AdsKeeper moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Als u AdsKeeper uit Chrome wilt verwijderen, moet u ervoor zorgen dat u alle verdachte extensies, werkbalken of applicaties verwijderd die u niet zelf heeft geïnstalleerd op deze browser. Volg hiervoor de onderstaande instructies:

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Advertenties door AdsKeeper en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de AdsKeeper register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen