Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal 123vidz weg (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

123vidz is een onveilige video streaming service die gebruikt wordt voor het verzamelen van je persoonlijke gegevens

123vidz advertenties

123vidz is een dubieuze online streaming service die zogezegd ontworpen werd om gebruikers te helpen een scala aan HD films online te bekijken. Zijn opdringerige adverteer technieken, dubieuze omleidingen en tracking van allerlei informatie hebben echter reeds de nodige vragen doen rijzen over de veiligheid van dit domein. Net zoals 247vidz.com, wordt deze pagina als onveilig beschouwd. Als je te maken hebt met constante omleidingen naar 123vidz, moet je de computer scannen op adware.

Naam 123vidz
Type Adware
Gelijkaardig aan 247vidz, Pokki, 0123movies
Belangrijkste symptomen Continue pop-up advertenties op sites van derden, omleidingen naar onbekende sites, vertragingen van de browser
Belangrijkste gevaren Het verlies van persoonlijke informatie, omleidingen naar kwaadaardige sites

De meeste beoordelingen van 123vidz hebben het over continue omleidingen naar deze site of gesponsorde advertenties die opduiken op legitieme sites. Als jij een van deze slachtoffers bent, moet je weten dat het zeer waarschijnlijk is dat je pc geïnfecteerd werd met . Adware kan vertaald worden in advertetie ondersteunde software met als hoofdoel het leveren van ontelbare advertenties, deals, banners, aanbiedingen rechtstreeks op Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox of andere browsers.

Het 123vidz virus kan voor sommigen aantrekkelijk zijn omdat het belooft je laten genieten van duizenden HD films met een maandelijks abonnement. Een gratis proefperiode van vijf dagen is ook zeer veelbelovend. Na het akkoord gaan met de voorwaarden (welke gebruikers meestal overslaan), moet je het echter handmatig annuleren anders wordt je bankrekening automatisch aangerekend.

Het is ook onduidelijk of de gepromote films legitiem zijn of niet, dus gaan we dit niet bespreken. In plaats daarvan zullen we focussen op de negatieve effecten van dit virus. Hopellijk kunnen we je zo overtuigen dat het een goed idee is om 123vidz onmiddellijk van je machine te verwijderen.

Veel slachtoffers die reeds geïnvesteerd hadden in deze dubieuze service kwamen te weten dat het echt waardeloos is. Na het verwerken van de betaling, levert 123vidz.com nooit wat het beloofde. In plaats daarvan kunnen gebruikers tal van opdringerige advertenties te zien krijgen tijdens het surfen. Zulke pop-ups kunnen de legitieme inhoud van de zite hinderen of je omleiden naar onbekende domeinen.

Dit is typisch voor adware programma's, aangezien ontwerpers geld verdienen aan het blootstellen van hun slachtoffers aan gerelateerde sites. In sommige gevallen, kunnen gebruikers omgeleid worden naar phishing of malware-geïnfecteerde sites. Klik dus nooit op deze advertenties en sluit je browser onmiddellijk af nadat je werd omgeleid. Daarna kan je verdergaan met het verwijderen van 123vidz. Een robuust beveiligingstool ReimageIntego kan je helpen om de adware die geassocieerd is met de service te verwijderen.

Een van de meest alarmeerden eigenschappen van deze POT is waarschijnlijk de hoeveelheid persoonlijke en niet persoonlijke informatie die getraceerd, verzameld en gedeeld wordt. Media Reel Ltd (de ontwerpers van de service) dekken dit proces via hun privacybeleid:

You may be asked to provide your personal information anytime you are in contact with Media Reel ltd or a Media Reel ltd affiliated company. Media Reel ltd and its affiliates may share this personal information with each other and use it consistent with this Privacy Policy. <…>
When you create an Media Reel ltd account, we may collect a variety of information, including your name, mailing address, phone number, email address, contact preferences, and credit card information. <…>
We also collect non-personal information − data in a form that does not permit direct association with any specific individual. We may collect, use, transfer, and disclose non-personal information for any purpose.

Denk alsjeblieft heel goed na voor je overweegt je creditcard gegevens te delen met dubiueze services. Dit zou kunnen leiden tot het stelen van je geld of je identiteit.

123vidz.com gebruikt oneerlijke distributiemethodes123vidz.com belooft duizenden films om uit te kiezen. Veel gebruikers waren echter zeer teleurgesteld na het betalen voor deze service.

Adware kan verdeeld worden in software bundels

Je wil geen adware op je computer omdat niemand graag te maken krijgt met opdringerige andevertenties en vervelende omleidingen op een regelmatige basis. Daarom gebruiken de ontwerpers vaak de bundelen techniek om ongewenste programma's, welke gesponsorde inhoud tonen aan gebruikers, te verdelen. Trap dus niet in de val en leer jezelf te beschermen tegen POT.

Je moet zeer aandachtig zijn bij het downloaden en installeren van gratis software. volg gewoon deze richtlijnen:

 • Download software enkel vanop officiële bronnen, omdat sites van derden bekend staan voor het leveren van nep programma's;
 • Lees de EULA/Privacybeleid van de toepassing die je gaat installeren;
 • Indien gevraagd, kies voor de Geavanceerde/Aangepaste installatie methode i.p.v. de Automatische/Aanbevolen. Op deze manier kan je de installatie van extra componenten weigeren;
 • Installeer een robuuste beveiliging software en hou deze up-to-date.

Elimineer 123vidz.com en kies een legitieme service om films te bekijken

Er zijn tal van legitieme streaming platformen die gebruikt kunnen worden om films online te bekijken (zoals Netflix). Deze werken normaal ook met abonnementen, beveiligingsexperts concluderen echter dat ze niet nonstop producten of services adverteren, en ook delen ze je persoonlijke informatie niet met onbekende bronnen.

Treuzel dus niet en verwijder 123vidz. Je kan alle ongewenste programma's verwijderen door gewoon een anti-spyware software te downloaden en te installeren. Kies een van de hieronder aanbevolen programma's en werk het bij. Voer daarna een volledige systeemscan uit.

Je kan het 123vidz virus ook verwijderen door de instructies onder deze post te volgen. We raden je echter aan je hiervan te onthouden als je niet bekent bent met computers en hun processen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele 123vidz Verwijdering Handleiding:

Verwijder 123vidz van Windows systems

Volg deze instructies om het ongewenste programma te elimineren uit Windows OS:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder 123vidz en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar 123vidz en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder 123vidz van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar 123vidz of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder 123vidz van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar 123vidz en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de 123vidz verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder 123vidz van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou 123vidz uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder 123vidz van Mozilla Firefox (FF)

Reset je Mozilla Firefox instellingen naar de standaardinstellingen na het verwijderen van 123vidz.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier 123vidz en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van 123vidz. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder 123vidz van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier 123vidz en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van 123vidz. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder 123vidz van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar 123vidz of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van 123vidz te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de 123vidz register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen