Haal 123vidz weg (Verwijdering Handleiding) - jun 2018 update

123vidz Verwijdering Handleiding

Wat is 123vidz?

123vidz is een onveilige video streaming service die gebruikt wordt voor het verzamelen van je persoonlijke gegevens

123vidz advertenties

123vidz is een dubieuze online streaming service die zogezegd ontworpen werd om gebruikers te helpen een scala aan HD films online te bekijken. Zijn opdringerige adverteer technieken, dubieuze omleidingen en tracking van allerlei informatie hebben echter reeds de nodige vragen doen rijzen over de veiligheid van dit domein. Net zoals 247vidz.com, wordt deze pagina als onveilig beschouwd. Als je te maken hebt met constante omleidingen naar 123vidz, moet je de computer scannen op adware.

Naam 123vidz
Type Adware
Gelijkaardig aan 247vidz, Pokki, 0123movies
Belangrijkste symptomen Continue pop-up advertenties op sites van derden, omleidingen naar onbekende sites, vertragingen van de browser
Belangrijkste gevaren Het verlies van persoonlijke informatie, omleidingen naar kwaadaardige sites

De meeste beoordelingen van 123vidz hebben het over continue omleidingen naar deze site of gesponsorde advertenties die opduiken op legitieme sites. Als jij een van deze slachtoffers bent, moet je weten dat het zeer waarschijnlijk is dat je pc geïnfecteerd werd met . Adware kan vertaald worden in advertetie ondersteunde software met als hoofdoel het leveren van ontelbare advertenties, deals, banners, aanbiedingen rechtstreeks op Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox of andere browsers.

Het 123vidz virus kan voor sommigen aantrekkelijk zijn omdat het belooft je laten genieten van duizenden HD films met een maandelijks abonnement. Een gratis proefperiode van vijf dagen is ook zeer veelbelovend. Na het akkoord gaan met de voorwaarden (welke gebruikers meestal overslaan), moet je het echter handmatig annuleren anders wordt je bankrekening automatisch aangerekend.

Het is ook onduidelijk of de gepromote films legitiem zijn of niet, dus gaan we dit niet bespreken. In plaats daarvan zullen we focussen op de negatieve effecten van dit virus. Hopellijk kunnen we je zo overtuigen dat het een goed idee is om 123vidz onmiddellijk van je machine te verwijderen.

Veel slachtoffers die reeds geïnvesteerd hadden in deze dubieuze service kwamen te weten dat het echt waardeloos is. Na het verwerken van de betaling, levert 123vidz.com nooit wat het beloofde. In plaats daarvan kunnen gebruikers tal van opdringerige advertenties te zien krijgen tijdens het surfen. Zulke pop-ups kunnen de legitieme inhoud van de zite hinderen of je omleiden naar onbekende domeinen.

Dit is typisch voor adware programma's, aangezien ontwerpers geld verdienen aan het blootstellen van hun slachtoffers aan gerelateerde sites. In sommige gevallen, kunnen gebruikers omgeleid worden naar phishing of malware-geïnfecteerde sites. Klik dus nooit op deze advertenties en sluit je browser onmiddellijk af nadat je werd omgeleid. Daarna kan je verdergaan met het verwijderen van 123vidz. Een robuust beveiligingstool FortectIntego kan je helpen om de adware die geassocieerd is met de service te verwijderen.

Een van de meest alarmeerden eigenschappen van deze POT is waarschijnlijk de hoeveelheid persoonlijke en niet persoonlijke informatie die getraceerd, verzameld en gedeeld wordt. Media Reel Ltd (de ontwerpers van de service) dekken dit proces via hun privacybeleid:

You may be asked to provide your personal information anytime you are in contact with Media Reel ltd or a Media Reel ltd affiliated company. Media Reel ltd and its affiliates may share this personal information with each other and use it consistent with this Privacy Policy. <…>
When you create an Media Reel ltd account, we may collect a variety of information, including your name, mailing address, phone number, email address, contact preferences, and credit card information. <…>
We also collect non-personal information − data in a form that does not permit direct association with any specific individual. We may collect, use, transfer, and disclose non-personal information for any purpose.

Denk alsjeblieft heel goed na voor je overweegt je creditcard gegevens te delen met dubiueze services. Dit zou kunnen leiden tot het stelen van je geld of je identiteit.

123vidz.com gebruikt oneerlijke distributiemethodes123vidz.com belooft duizenden films om uit te kiezen. Veel gebruikers waren echter zeer teleurgesteld na het betalen voor deze service.

Adware kan verdeeld worden in software bundels

Je wil geen adware op je computer omdat niemand graag te maken krijgt met opdringerige andevertenties en vervelende omleidingen op een regelmatige basis. Daarom gebruiken de ontwerpers vaak de bundelen techniek om ongewenste programma's, welke gesponsorde inhoud tonen aan gebruikers, te verdelen. Trap dus niet in de val en leer jezelf te beschermen tegen POT.

Je moet zeer aandachtig zijn bij het downloaden en installeren van gratis software. volg gewoon deze richtlijnen:

 • Download software enkel vanop officiële bronnen, omdat sites van derden bekend staan voor het leveren van nep programma's;
 • Lees de EULA/Privacybeleid van de toepassing die je gaat installeren;
 • Indien gevraagd, kies voor de Geavanceerde/Aangepaste installatie methode i.p.v. de Automatische/Aanbevolen. Op deze manier kan je de installatie van extra componenten weigeren;
 • Installeer een robuuste beveiliging software en hou deze up-to-date.

Elimineer 123vidz.com en kies een legitieme service om films te bekijken

Er zijn tal van legitieme streaming platformen die gebruikt kunnen worden om films online te bekijken (zoals Netflix). Deze werken normaal ook met abonnementen, beveiligingsexperts concluderen echter dat ze niet nonstop producten of services adverteren, en ook delen ze je persoonlijke informatie niet met onbekende bronnen.

Treuzel dus niet en verwijder 123vidz. Je kan alle ongewenste programma's verwijderen door gewoon een anti-spyware software te downloaden en te installeren. Kies een van de hieronder aanbevolen programma's en werk het bij. Voer daarna een volledige systeemscan uit.

Je kan het 123vidz virus ook verwijderen door de instructies onder deze post te volgen. We raden je echter aan je hiervan te onthouden als je niet bekent bent met computers en hun processen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele 123vidz Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Volg deze instructies om het ongewenste programma te elimineren uit Windows OS:

Om 123vidz van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan 123vidz (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder 123vidz van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder 123vidz van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder 123vidz van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset je Mozilla Firefox instellingen naar de standaardinstellingen na het verwijderen van 123vidz.

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan 123vidz en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval 123vidz niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van 123vidz moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan 123vidz en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de 123vidz register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen