Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus (Verbeterde Instructies) - Gratis Handleiding

door Linas Kiguolis - - | Het type: Adware

1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus Verwijdering Handleiding

Wat is 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code -virus?

Pop-up van 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code voorkomt dat gebruikers adware van hun computers kunnen verwijderen

Het 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code-virus

1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code is een vervelend adwareprogramma #. Het is de 1.0.0.1-versie van de beruchte Yea Desktop adware. Veel mensen hebben een probleem ondervonden tijdens pogingen om het te verwijderen via het bedieningspaneel (Control Panel). Bovendien blijkt uit onderzoek dat het meestal Indiase en Chinese computergebruikers aanvalt.

De adware vraagt ​​om een ​​verificatiecode in te voeren die is geschreven in Chinese karakters, waardoor de gebruiker het niet kan verwijderen. In dit artikel zullen we beschrijven hoe u het 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code-virus verwijdert en waarom u dat ZO SNEL MOGELIJK moet doen.

De aangegeven adware is bedoeld om te communiceren met de website van xiaobingdou.com en elke vorm van inhoud die daarin is geladen, weer te geven. Op deze manier levert de adware advertenties, pop-ups en omleidingen naar diverse websites van derden.

Advertenties van YeaDesktop zijn zeer onbetrouwbaar en wat nog erger is, is dat de beschreven adware YeaDesktop.com kan instellen als standaard start/nieuw tabblad in al uw webbrowsers. Deze zoekpagina is vol van advertenties, en het stuurt de zoekopdrachten van de gebruiker onmiddellijk door naar de popular123.com-zoekmachine die voornamelijk gesponsorde zoekresultaten gebruikt.

Experts op het gebied van cyberbeveiliging adviseren om het niet te gebruiken omdat deze resultaten uw systeem kunnen koppelen aan zeer gevaarlijke websites van derden. Sommige van deze kunnen proberen de slachtoffers ervan te overtuigen om nieuwe programma's of browser add-ons te installeren die een bedreiging kunnen vormen voor de privacy van de gebruiker of het slachtoffer enorm kunnen irriteren.

Het is onnodig om te zeggen dat deze advertentie ondersteunde software extreem onbetrouwbaar is en ernaar streeft om gesponsorde inhoud te leveren, niet alleen in de vorm van pop-up advertenties maar ook als zoekresultaten. Het is duidelijk dat het nauwelijks voor de betrouwbaarheid van de inhoud die het bevordert zorgt, of deze onderschrijft, aangezien het alleen maar oog heeft voor het genereren van inkomsten via betaal-per-klik.

De 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code-malwareGebruikers hebben moeite om 1.0.0.1 YeaDesktop te verwijderen omdat de 'Verification Code'-pop-up verschijnt en de gebruiker noodzaakt om een verdacht woord c.q. verdachte frase in het Chinees in te voeren.

Als u geen computer wilt gebruiken die door dit verdachte spywareprogramma is aangetast, moet u zich er zo snel mogelijk van ontdoen. Helaas, gebruikers die proberen om dit te doen, worden vaak geconfronteerd met een barrière die voorkomt dat ze de verwijdering van het 1.0.0.1 YeaDesktop Verificaton Code-virus compleet kunnen uitvoeren. Het probleem kan echter heel gemakkelijk opgelost worden. U kunt het programma handmatig verwijderen of hiervoor gebruik maken van anti-spyware software zoals ReimageIntego.

De distributie van de YeaDesktop-adware

Uw systeem kan besmet raken met deze vervelende adware door te gehaast ongewenste software te installeren. Als u normaliter voor de standaardinstellingen kiest om nieuwe downloads te installeren en als u de informatie in de kleine lettertjes niet controleert, dan is er een grote kans dat uw systeem besmet kan raken met een soortgelijk programma van het spywaretype.

Let alstublieft goed op de informatie die door software-installateurs wordt aangeleverd. Zorg er ook voor dat u de installatie-instellingen van de standaard/basisinstelling naar Aangepast of Geavanceerd.

Op deze manier krijgt u toegang tot de extra componenten die samen met uw download zijn gebundeld, en dan kunt u de installatie verhinderen. Alles wat u moet doen is om de voorgestelde extra’s een voor een te deselecteren.

Verwijder de 1.0.0.1 Verification Code-fout om de YeaDesktop-adware te verwijderen

U moet bepaalde mappen op uw computer verwijderen om het 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code-virus volledig te verwijderen. Als u denkt dat deze taak te moeilijk voor u is, kunt u altijd een anti-spyware of anti-malware-programma gebruiken en dan laat u dat de spyware voor u verwijderen.

We raden u echter ten zeerste aan om de volgende door ons team opgestelde instructies voor het verwijderen van de 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code pop-up uit te proberen. Ze leiden u door het adware-eliminatieproces.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus Verwijdering Handleiding

Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code van Windows systems

Voordat u de overblijfselen van 1.0.0.1 probeert te verwijderen via het bedieningspaneel (Control panel), moet u eerst de map verwijderen die bij dit programma behoort. Om dit te doen, moet u naar de volgende map gaan:

Ga eerst naar Local Disk C. Ga dan naar de Programm Files (x86)- map. Hier vindt en verwijdert u de YeaDesktop-map. Zorg ervoor dat u beheerdersrechten heeft voordat u de map verwijdert.

Gebruik dan de onderstaande handleiding en verwijder de overblijfselen van 1.0.0.1 en YeaDesktop van de lijst ‘Programms and Features’, zoals in het voorbeeld hieronder wordt weergegeven. Controleer ook de snelkoppelingen van de browser om te zien of er geen verdachte links zijn in het doelveld staan.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar 1.0.0.1 YeaDesktop verification code en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar 1.0.0.1 YeaDesktop verification code of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder het 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou 1.0.0.1 YeaDesktop verification code uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code van Mozilla Firefox (FF)

Kom van elke Firefox-add-on af die zonder uw medeweten is toegevoegd aan de browser.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier 1.0.0.1 YeaDesktop verification code en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van 1.0.0.1 YeaDesktop verification code. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code van Google Chrome

Verwijder elke Chrome-extensie die kan worden geassocieerd met de adware die u probeert te verwijderen.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier 1.0.0.1 YeaDesktop verification code en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van 1.0.0.1 YeaDesktop verification code. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder 1.0.0.1 YeaDesktop verification code van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar 1.0.0.1 YeaDesktop verification code of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van 1.0.0.1 YeaDesktop verification code te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de 1.0.0.1 YeaDesktop verification code register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen