Delta Search verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (20/100)

Delta Search is een zoek machine die duidelijk te ver is gegaan. Het is duidelijk dat deze mogelijke ongewenst programma is gebruikt door zijn eigenaars om commerciële websites te promoten die nutteloze artikelen proberen te verkopen. Omdat te doen gaat Delta Search geforceerde zoek resultaten geven die duidelijk verschillen van de zoek resultaten van Google. Trouwens het geeft ook vervelende doorsturingen die ons het programma niet alleen in de adware zetten maar ook in de lijst van de browser hackers. Als het virus in je pc geraakt zal Delta Search verschillende waarschuwingen afspelen over pc zijn instellingen. Het heeft trouwens ook invloed op elke browser die je pc heeft en het zet ook hun officiële site als home pagina. Zelfs elke keer dat je een tabblad opent krijg je Delta-search.com dit als pagina. In elke browser: IE, Google Chrome, Safari or Mozilla Firefox. Denk er wel om dat we je niet aan bevelen om Delta search te gebruiken voor je zoek sessies omdat het een mogelijke ongewenste applicatie is die geforceerde zoek resultaten geeft. Het belangrijkste is dat je Delta Search verwijdert als je het niet manueel hebt geïnstalleerd.

Hoe kan ik Delta Search op mijn pc krijgen?

Delta Search kan geïnstalleerd worden door 2 verschillende methodes. Je kan het downloaden van de “officïele” site manueel of je kan het op je pc vinden zonder dat je ervan afwist. Deze methode is zo gemaakt dat het via andere software binnen geraakt. Dus om nog zulke infecties te vermijden zou je elke installatie die je wilt doen. We moeten zeggen dat Delta search heel hard op Yahoo! lijkt. Maar het stuurt mensen naar Delta-serach.com door en dan geven ze geforceerde resultaten. Als je niets te maken wilt hebben met dit soort doorsturing of als je je browser opstart en Delta-search.com als start pagina ziet. Als je dat niet wilt zou je zo snel mogelijk Delta Search van je computer gooien om de vervelende doorsturingen te stoppen.

Hoe verwijder je Delta Search?

Wanneer je probeert Delta Search virus van je computer te gooien zou je eerst het moeten verwijderen via Add/Remove programma lijst. Om dat te doen klik je de start knop en selecteer je: Instelling –> controle paneel –> add/remove programma’s. Bijkomend moet je Delta Search van je browsers gooien.

Internet explorer:

Open internet explorer gaan naar je opties en maak Google of een andere pagina de home pagina.

Mozilla Firefox:

Open Mozilla Firefox ga naar de opties daarna naar de start pagina en daarna selecteer je “show a blank page” wanner Firefox starts of zet een zekere website als start pagina zoals Google of andere.

Google Chrome:

Open Google chrome en ga naar het sleutel symbool en ga naar de instellingen en kies “Manage zoek machines”. Verander de zoek machine naar google of andere en verwijder Delta Search van de lijst dan ga je naar de sectie: On start en wees zeker dat je ene witte pagina krijgt wanneer je een nieuw tab blad opent. Het belangrijkste is wanneer je het niet zelf hebt gedownload dat je dan een volledige systeem scan doet met een upgedate SpyHunter.

Automatisch Delta Search verwijderen:

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Delta Search te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Delta Search Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft
SpyHunter is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Delta Search te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Delta Search (2013-02-12)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Delta Search (2013-02-12)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Delta Search (2013-02-12)
Defender Pro Ultimate Security Suite
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate Security Suite getest voor het verwijderen van Delta Search (2013-02-12)

Delta Search snapshot

Delta Search snapshot

Verwijdering gidsen in andere talen • P. Haverkort

  Hallo,

  Ik had dealta search ook binnen gekregen op mijn pc. Spy Hunter is welliswaar een gratis download, maar na inspectie van het systeem, moet je dit programma toch echt aanschaffen, wil het programma’s verwijderen. Daarom:
  Download CCleaner. Na het downloaden het programma openen en bij gereedschap kijken. Daar staan dan alle programma’s. Hier kunt U de Delta programma’s aanvinken en kostenloos verwijderen. Daarnaast geldt: Ik draai mijn pc op Window’s 7 met Google Chrome. Bij instellingen rechts boven in het scherm (na het openen van de browser) dien je naar instellingen te gaan en daar de rest van dealta search ongedaan te maken, door deze simpelweg te verwijderen uit de zoeklijst. Succes.

 • Thea van de Laar

  Ontzettend irritant!!!!!!bijna niet weg te krijgen.ik hen een herstel gedaan van en nog verschijnt het weer!!ook alles verwijdert uit bestandenlijst maar helaas!
  MOEST VERBODEN WORDEN!!

 • inge lokema

  lukt me niet delta search van mijn computer te verwijderen

 • deltashit

  Je moet bij je programma’s zoeken naar uitgever bit89 die hebben Delta Search geinstalleerd op je computer, en die zooi even verwijderen .
  Klaar!

 • Karina

  Ik heb precies gedaan wat er staat maar het gaat niet weg.

 • paul. diepstraten

  agressieve search engine. zoveel mogelijk blocken die rotzooi

 • P Vermeulen

  Mateloos irritant dat een dergelijk programma alle opstart overneemt. Moest verboden worden.

 • Bow

  even google installeren daarna google crome verwijderen via configuratiescherm programma’s en onderdelen google grome aanklikken en verwijderen en klaar weg is delta search.

 • Hans

  Kunnen ze die asociale gasten die dit er steeds maar weer opzetten, niet achter slot en grendel doen .Wat een asoos zijn dit toch.Zoveel mogelijk deze rotzooi blokkeren !!!!!!

 • Maarten

  Ik heb er ook nu last van iedere keer als ik mijn brownser opstart, ik had spyhunter al geprobeerd maar die wil niks verwijderen dus ik had al wat programama’s zelf kunnen wissen zoals babylon en yoronto en wat cookies, maar zoals hier boven al vermeld is heb ik geen zin om de volledige versie aan te schaffen.

 • Maarten

  ik heb al wel gevonden waar delta search steeds opstartte en dat is nu gewist

 • leo

  Doffe ellende! Maar ik heb het kunnen opsporen met Spybot-search and destroy. En dan dat uitvoeren als administrator en de onderdelen deleten. Spybot is freeware. En dan nog in je browser uitzetten, maar dat valt wel mee.

 • Pingback: Waarom je Delta Search en andere neppe zoek programma’s moet verwijderen

 • Wietsoos

  Verwijderen? Met hitmanpro.com geen probleem!!!

 • Vera

  Danzkij deltashit heb ik het kunnen verwijderen.

 • Monica stam

  Ik probeer delta ook op alle mogelijkheden te verwijderen is niet mogelijk

 • Henriette

  ik had ook deze irritante zoekmachine. Heb het volgende gedaan: Ga naar configuratiescherm> programma’s en onderdelen > windows beveiligingscentrum>internetopties>programma’s> invoegtoepassingen beheren> zoekmachines. Hier staat deltasearch bij, door rechtermuisknop kun je deze zoekmachine uitschakelen. Ik hoop er nu vanaf te zijn..

 • Douni

  Ik heb eerst de uninstall gedaan, toen alles bij de instellingen van Chrome verwijderd en via CCleaner (gratis te downloaden) is het uiteindelijk gelukt!

 • Axel Blaze

  ik ben het spuugzat met delta search. Ik kan hem niet weg hebben

 • abmannetje

  Ik had er ook last van, met name in Chrome. Daar alle instelling al zo ingesteld dat die verrekte Delta-search niet tevoorschijn zou mogen komen. Helaas.
  Vervolgens het programma weggegooid (de-install) maar in Chrome bleef deze terugkomen.
  Ik was even vergeten dat je Windows moet herstarten na zoiets.

  Je moet dat namelijk als volgt zien: als je in je autoradio een andere CD stopt, dan moet je even de motor uitdoen, anders krijg je niet de juiste muziek te horen. Ik vind het ook vreemd, maar zo werkt Windows nu eenmaal.

  Hopelijk ben ik er nu voorgoed vanaf en hopelijk is er iemand van de overheid die iets aan deze Delta-Search engine kan gaan doen.
  Bedankt voor de tips op deze pagina.

 • celen

  schandalig

 • G Verkaik

  De uitkomst van Douni en Bow is simpel weg waar. Verwijder Chrome uit het configuratiescherm , voor de zekerheid opnieuw opstarten en instaleer Chrome opnieuw.

 • henkbels

  Moeten ze ABSOLUUT verbieden ,is mateloos irritant !!!!!!

 • Hans

  Via de site van Microsoft de vraag gesteld, en zie antwoorden aan mede “slachtoffers” staan. zij raden aan om superantispyware te downloaden, wat ik heb gedaan. Alleen nu al met de quickscan, heeft het programma 54 “threats” gevonden. Ik ben hoopvol, want wordt helemaal knettergek van Delta Search!!!

 • Jorrit

  Delta-search verstopt zich ook in je snelkoppeling op je bureaublad. Open de ‘eigenschappen’ van de snelkoppeling en zie dat delta-search ook is verwerkt in het ‘doel’. Dit kun je eenvoudig verwijderen.

 • Pingback: Het Schipperscafe deel 4 - Pagina 1273 - Modelbouwforum.nl

Net als ons op Facebook
nieuws
Druk op Noemt
Getuigenissen