Wat moet ik doen als het Anti-spyware programma de infectie niet kan verwijderen?

Iedere beveiligingsexpert weet dat je pc beschermen tegen malware makkelijker is dan de malware eran te verwijderen. Dit is waarom er veel gebruikers zijn die vragen hoe een virus te verwijderen en, regelmatiger, wat te doen als het anti-spyware programma de infectie niet kan verwijderen. Als jij hier ook problemen mee hebt lees dan dit artikel verder om meer informatie te krijgen over de top 3 anti)malware programma’s die op onze site aangeboden worden. Heel belangrijk is ook dat we zullen proberen uit te leggen wat je moet doen als SpyHunter, Malwarebytes Anti-malware en StopZilla de infectie niet kunnen verwijderen.

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Als SpyHunter het virus niet kan verwijderen:

Als SpyHunter er niet in slaagt je parasiet te verwijderen, is de kans aanzienlijk dat je te maken hebt met een muterend virus. Deze bedreigingen wijzogen automatisch hun bestanden in diegene die er legitiem uitzien of in bestanden die nog niet opgenomen zijn in de gegevensbank van het programma.

Als jij één van deze ongelukkige gebruikers bent kan je echter hulp krijgen om het te verwijderen als je Spyhunter geregistreerd hebt. Je kan een eigenschap gebruiken die toestaat dat professionele techniekers je helpen met problemen bij het verwijderen van malware en deze uiteindelijk ook voor je verwijderen. Dit is de ‘Spyware HelpDesk’. We hebben dit geprobeerd en het werkt echt snel en efficiënt, als je dus hulp nodig hebt bij het verwijderen van een virus kan je een diagnose rapport (Support Log) sturen en een klantenticket indienen door naar de ‘Spyware HelpDesk’ tab te gaan na het programma te hebben geopend:

What to do when Antispyware program fails to remove infection?

Als Malwarebytes Antimalware het virus niet kan verwijderen:

Als na het scannen van je pc Malwarebytes Antimalware, er niet in slaagde het virus te verwijderen is dit wegens dezelfde redenen als hierboven vermeld. Zorg er steeds voor dat je een bijgewerkte versie van Malwarebytes Anti-malware hebt.

Als je echter een Malwarebytes Antimalware klant bent en het werkt niet goed dan kan je ook hulp krijgen: je kan zijn Support Forums en Frequently Asked Questions raadplegen, een e-mail sturen naar het ondersteuning team (dit is gratis voor al hun klanten) of gebruik maken van de Premium Ondersteuning. Dit is, met andere woorden, een telefonische ondersteuning die voorzien wordt door een derde partij support.com. Als je deze ondersteuning gebruikt kan je er zeker van zijn dat ze het probleem zullen vastestellen en oplossen en er ook voor zorgen dat de de pc veilig is en optimaal presteerd.

Tenslotte moeten we ook nog zeggen dat je een programma niet moet kopen als zijn proefversie geen enlem virus gedetecteerd heeft. Dat is gewoon zonde van het geld. In dit geval is het beter om de telefonische ondersteuning te gebruiken die je pc zal herstellen en het virus manueel voor je zal verwijderen. Je kan steeds dit nummer gebruiken in geval van nood: +1 855 969 0796.

Als STOPzilla het virus niet kan verwijderen:

De belangrijkste reden waarom STOPzilla er niet in slaagt om je virus te verwijderen is dat je een verouderde versie gebruikt. Zorg er dus alsjeblieft voor dat je steeds een bijgewerkte anti-malware hebt als je een volledige systeemscan gaat uitvoeren. Bovendien biedt zijn officiële pagina om je machine van het internet af te sluiten en verder te gaan met een volledige systeem scan. Een andere reden kan zijn dat het gaat om een nieuwe variant die nog niet opgenomen is in de gegevensbank van het programma.

Wat kan je nu doen als je een geregistreerde verzie van STOPzilla hebt die er niet in slaagde het virus te verwijderen? Je kan één van de volgende ondersteuningen ontvangen: Live Chat ondersteuning (volgens de officiële site stelt een Live Chat agent het probleem live vast en stuurt hij/zij je stap-voorstap verwijdering instructies), Telefonische Technische Ondersteuning of, iindien het niet dringend is, kan je een e-mail sturen en instructies ontvangen van de STOPzilla techniekers.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Lezen in een andere taal