Verwijder Search.myquickconverter.com virus (Verwijdering Instructies) - jan 2021 update

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Browser hijacker

Search.myquickconverter.com virus Verwijdering Handleiding

Wat is Search.myquickconverter.com-virus?

Wat is My Quick Converter en waarom u uit de buurt zou moeten blijven van deze dubieuze zoekmachine?

Het voorbeeld van de Search.myquickconverter.com-zoekmachine

Search.myquickconverter.com is een browser-hijacker die wordt gepresenteerd als een legitieme zoekmachine. Dit potentieel ongewenste programma (PUP) is ontwikkeld door Polarity Technologies Ltd en kan Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari of andere bekende zoekmachines kapen.

Meestal wordt de applicatie verspreid samen met het My Quick Converter-programma. Het kan echter ook in het systeem terecht komen met behulp van andere freeware of shareware. Na de installatie kan het mogelijk het Windows-register en browser-snelkoppelingen wijzigen en andere ongewenste wijzigingen veroorzaken, zoals:

 • myquickconverter.com of search.myquickconverter.com instellen als standaard zoekmachine of/en startpagina;
 • het gebruikers blokkeren onmogelijk maken om vanaf de startpagina van de browser naar andere zoekmachines door die te blokkeren;
 • gebruikers doorverwijzen naar verdachte websites;
 • een overmatige hoeveelheid aan online advertenties afleveren;
 • persoonlijk en niet-persoonlijk identificeerbare informatie volgen.

Als u online beoordelingen van My Quick Converter bekijkt, kunt u erachter komen dat gebruikers klagen over al deze problemen, die hierboven worden genoemd. Echter, gebruikers melden dat de verwijdering van de kaper ook een probleem is. Inderdaad, onderzoek heeft aangetoond dat deze PUP is ontworpen om zulke systeemveranderingen door te voeren of browserhulp-objecten te installeren die het beschermen en mogelijk maken om langer op het getroffen apparaat aanwezig te blijven.

Na de kaping kunnen gebruikers ontdekken dat Myquickconverter is ingesteld als startpagina. Desondanks kan deze situatie verrassend zijn; deze zoekmachine kan er geloofwaardig uitzien en veilig lijken om te gebruiken. Hij heeft snelle toegang tot Amazon, Gmail, Yahoo, Facebook en websites waarmee Word of PDF-bestanden kunnen worden omgezet. Echter, als u niet geïnteresseerd bent in deze eigenschappen en dit hulpmiddel wilt verwijderen, zult u wellicht sommige problemen moeten oplossen.

Als u denkt dat het genoeg is om mijn my quick converter uit de instellingen van de betreffende browser te verwijderen, heeft u het aan het verkeerde eind. Zodra u deze URL verwijdert, komt deze onmiddellijk terug zodra u uw computer opnieuw opstart. Om de kaper helemaal uit te schakelen, moet u het systeem onderzoeken en uitkijken voor verdachte invoeringen die wellicht ook geïnstalleerd zijn.

U moet my quick converter verwijderen zodra het op uw browser verschijnt. Als u het laat staan, kan het veel problemen op het gebied van browsers veroorzaken en uw privacy en de beveiliging van uw computer in gevaar brengen. Zoals we eerder al hebben gezegd, kan de kaper commerciële inhoud weergeven om te profiteren van het online adverteren.

Desondanks stuurt het zogenaamde Search.myquickconverter.com-virus door naar Yahoo; op dit hulpmiddel vertrouwen is geen goed idee. Het kan opdringerige en misleidende online advertenties laten zien die u mogelijk kunnen omleiden naar potentiële gevaarlijke websites.

Het probleem is dat ontwikkelaars geen aandacht besteden aan de inhoud die ze promoten en aan welke bedreigingen zich achter de landingspagina kunnen verbergen. Zo kunt u gemakkelijk op sites terecht komen die zijn gemaakt voor het verspreiden van malware of het verkrijgen van gevoelige informatie. Daarom moet u zich ontdoen van my quick converter om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Voor een snelle en eenvoudige verwijdering van Search.myquickconverter.com raden we ten zeerste aan om een ​​professioneel anti-malware programma te gebruiken, zoals ReimageIntego. Het helpt om verdachte componenten op het systeem te identificeren en ze binnen enkele minuten uit het systeem te verwijderen. Anders kan het heel lang duren om deze taak handmatig uit te voeren.

De afbeelding van het Search.myquickconverter.com-virusSearch.myquickconverter.com stuurt zoekresultaten door naar de zoekmachine van Yahoo en verzamelt informatie over gebruikers.

Over het bijhouden van gegevens en het delen van tendensen

Zijn privacybeleid laat zien dat Search.myquickconverter.com persoonsgegevens identificeert en niet-persoonlijk identificeerbare gegevens verzamelt. Daarom kan het uw IP-adres, technische details over uw browser en het besturingssysteem, browsergeschiedenis en gewoontes, e-mailadres, thuisadres, enz. volgen. Het is vanzelfsprekend dat het verzamelen van deze informatie kan leiden tot privacygerelateerde problemen.

En wat nog erger is, geaggregeerde gegevens kunnen worden gedeeld met derden, partners en reclame-netwerken. Meestal is deze informatie nodig om gerichte advertenties te maken en af ​​te leveren. Echter, als de verzamelde gegevens in de handen van criminelen eindigen, kan u het slachtoffer worden van zowel online als offline misdaden.

Het spreekt vanzelf dat online privacy problemen een van de belangrijkste redenen zijn waarom u deze cyberinfectie van uw pc moet verwijderen. Zoals we eerder hebben gezegd, kunt u dat met behulp van beveiligingsprogramma doen. Als u geen extra software wilt gebruiken, kunt u de instructies over het handmatig verwijderen van my quick converter aan het einde van dit artikel vinden.

De bundelingsstrategie helpt om het virus te verspreiden en webbrowsers stiekem te kapen.

We hebben al gemeld dat de browser-hijacker zich meestal verspreidt via het My Quick Converter-programma. Zodra u dit programma installeert, worden uw startpagina en standaard zoekmachine automatisch ingesteld op een onbekend domein.

Deze mogelijk ongewenste applicatie kan ook verspreid worden met behulp van andere freeware of shareware. Het kan worden toegevoegd als een “extra download” en onopgemerkt het systeem binnensluipen wanneer u foute installatie-instellingen kiest. U moet nooit nieuwe programma's installeren gebruikmakend van de Quick of Basic-instellingen, omdat het niet openlijk informatie geeft over software van derden en die standaard installeert.

Om te voorkomen dat PUP's uw systeem binnenkomen, moet u voor de Geavanceerde of Aangepaste instellingen kiezen en alle voorgeselecteerde vermeldingen of overeenkomsten deselecteren om een ​​onbekende zoekmachine tot uw standaard te maken.

Echter, als u een fout heeft gemaakt en uw startpagina al is gekaapt, moet u niet aarzelen en het Search.myquickconverter.com-virus direct verwijderen. We hebben alle mogelijke bedreigingen getoond die kunnen optreden als u geen actie onderneemt en deze cyberinfectie niet met de nodige voorzichtigheid benadert.

Uitleg over hoe u zich kunt ontdoen van my quick converter

Eindelijk bent u bij het belangrijkste deel van het artikel aangekomen, waarin we uitleggen hoe u my quick converter kunt verwijderen. Dit mogelijk ongewenste programma is hinderlijk en het kan enigszins ingewikkeld blijken om het te verwijderen. We kunnen u echter verzekeren dat dit met het juiste gereedschap en geduld allemaal mogelijk is.

De verwijdering van Search.myquickconverter.com kan handmatig of automatisch worden uitgevoerd. Beide methoden zijn effectief. De automatische optie is echter eenvoudiger en sneller. Het enige dat u hoeft te doen is om de computer te scannen met een gerenommeerd anti-malware programma en het alle componenten van de kaper laten verwijderen.

De handmatige methode maakt het nodig om de browser-hijacker te lokaliseren en samen met alle componenten van de computer en de webbrowser te verwijderen. De onderstaande instructies helpen u om Search.myquickconverter.com volledig te verwijderen. Maar u moet ze wel zorgvuldig volgen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Search.myquickconverter.com virus Verwijdering Handleiding

Verwijder Search.myquickconverter.com van Windows systems

Het Search.myquickconverter.com-virus kan het systeem zijn binnen gekomen als een onbekend programma. Controleer dus de lijst met uw programma's en verwijder verdachte invoeringen. Zoek naar My Quick Converter en andere programma’s die zijn ontwikkeld door Polarity Technologies.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Search.myquickconverter.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Search.myquickconverter.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Search.myquickconverter.com van Mac OS X systeem

De onderstaande instructies helpen u om verdachte applicaties te vinden die verantwoordelijk zijn voor het kapen van uw browser en deze te verwijderen van het apparaat./GI]

[GI=internet-explorer]Volg de onderstaande stappen om met de kaper samenhangende invoeringen uit Internet Explorer te verwijderen.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Search.myquickconverter.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder het Search.myquickconverter.com virus uit Microsoft Edge

Na de kaping door Search.myquickconverter.com, moet u verdachte extensies verwijderen en Microsoft Edge opnieuw instellen. De onderstaande instructies laten u zien hoe dat moet.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Search.myquickconverter.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Search.myquickconverter.com van Mozilla Firefox (FF)

Uit de lijst met extensies van Firefox moet u My Quick Converter en andere verdachte berichten verwijderen. Zodra dat is gebeurd, reset u de browser om traceercookies te verwijderen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Search.myquickconverter.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Search.myquickconverter.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Search.myquickconverter.com van Google Chrome

De kaper is mogelijk het systeem binnengekomen als browser-extensie. Daarom moet u ervoor zorgen dat er geen verdachte toepassingen zijn geïnstalleerd in Google Chrome. Zoek naar extensies of plugins die gemaakt zijn door Polarity Technologies.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Search.myquickconverter.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Search.myquickconverter.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Search.myquickconverter.com van Safari

Om het virus volledig te verwijderen, moet u alle verdachte extensies van Safari verwijderen en het resetten.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Search.myquickconverter.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Search.myquickconverter.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Search.myquickconverter.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen