Negeer alle spam brieven die aan te bieden aan Windows 8-licentie downloaden, ze zijn nep!

Ignore all spam letters that offer to download Windows 8 license, they are fake!Alle Microsoft-gebruikers zijn te genieten van het nieuws over de laatste OS, Windows 8, die is eindelijk vrijgegeven. Echter, je moet stoppen met jezelf van de aanbiedingen die beloven u een gratis licentie van dit besturingssysteem te geven. Volgens het laatste nieuws, Internet criminelen verspreiden FAKE Windows 8 licenties die bovendien gebruikers te infecteren met malware. Net als veel andere malware-infecties, wordt deze bedreiging gedistribueerd met behulp van spam e-mails.

Volgens beveiligingsleverancier GFI Labs, dat is degene die heeft ontdekt deze zwendel, zijn spammers verspreiden van berichten die aanbieden om een gratis licentie voor Windows 8 OS te krijgen. Als we zouden proberen om nauwkeuriger, dergelijk bericht beweert dat je ‘u uw licentie voor Microsoft Windows hier downloaden’. Na geklikt, stuurt gebruikers een Russische websites en leidt tot gevaarlijke aanval van het virus. Beveiliging onderzoekers beweren dat dit de Blackhole-Cridex of Cridex Trojaans paard, dat door hacker gebruikt voor het verzamelen van persoonlijke informatie over de slachtoffers.

Spamberichten zijn het helpen voor spammers voor leeftijden, want iedereen wil iets gratis te krijgen. Zoals Microsoft is het verspreiden van hun Windows 8 vanaf slechts 26 oktober is er geen wonder dat ze ook hun aandacht besteed aan dit gebied en gebruikten het voor hun vuile spelletjes. Voordat je valt voor het downloaden van een virus in plaats van Windows 8 OS, denken of het echt is om een e-mail krijgen van Microsoft, die u biedt om een gratis licentie van de nieuwste en OS.

2spyware raadt het negeren van alle e-mails die afkomstig waren uit de bronnen die u niet kent. Bovendien, als u al hebt geopend zoals e-mail, voer een volledige systeemscan uit met uw anti-malware programma en zorg ervoor dat je geen virussen op uw computer.

Bron: GFI.com / blog

Lezen in een andere taal