Verwijder MSN virus (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet mrt 2020

door Lucia Danes - - | Het type: Malware

MSN virus Verwijdering Handleiding

Wat is MSN virus?

MSN virus is een gevaarlijke Trojan Horse die MSN Messenger gebruikt om zich te verspreiden

MSN virus

Men kan eigenlijk zeggen dat dit virus probeert in je MSN contacten lijst te gaan en iedereen een bericht te sturen met de infectie op. Dit verhoogt de verspreidingsgraad erg hard. Maar als je overal het zelfde paswoord voor elk account van je gebruikt zal je merken dat je er niet meer op kan omdat ze gehackt zijn.

Als je beet bent genomen en MSN virus op je pc hebt gedownload zou je niet alleen een scan moeten doen met een recente update van een anti-spyware programma maar ook als je wachtwoorden van al je accounts die je hebt veranderen.

Hoe kan ik besmet raken met het MSN virus?

MSN virus zal in je pc komen via een misleidend bericht dat plots verschijnt tijdens een gesprek. Het lijkt dat het van je contact komt maar het typisch zegt '“ dat jij op die foto staat en het is een link naar lollypics, picture-database99 en soort gelijke. Pas op dat zulke link namen enkel gebruikt worden om je nieuwsgierigheid te verhogen en er voor zorgt dat je erop klikt.

Trouwens je zou ook een kwaadaardig programma gedownload kunnen hebben die op je pc begint te werken vanaf dat het gedownload is. Eens je pc geïnfecteerd is met het MSN virus zal het kopiëen naar je contacten versturen op je MSN account. AUB negeer dit soort berichten als het tijdens een gesprek verschijnt. Je zou ook MSN virus zo snel mogelijk moeten verwijderen omdat het ook persoonlijke gegevens kan stelen van jouw.

MSN virus

Hoe verwijder ik het MSN virus?

Als je het MSN virus volledig van je pc wilt verwijderen zou je een automatisch anti-spyware programma gebruiken. De manuele manier is niet handig omdat virussen altijd veranderen en ook hun namen veranderen. Probeer SpyHunter 5Combo Cleaner or ReimageIntego te gebruiken, deze anti-spyware zeer zijn goed voor dit. Vergeet ze niet eerst te updaten voordat je de scan uitvoert die al je kwaadaardige bestanden van je pc zal verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele MSN virus Verwijdering Handleiding

Verwijder MSN door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal MSN weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi MSN verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen MSN en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen