Verwijder KMSPico virus (Verwijdering Handleiding) - 2018 update

KMSPico virus Verwijdering Handleiding

Wat is KMSPico-virus?

KMSPico-virus is een onveilige tool die ontworpen werd om niet-geregistreerde Microsoft producten te activeren

KMSPico Windows 10

KMSPico is een illegale software die aangeboden wordt om Windows 10 en andere versies van Windows gratis te activeren. Helaas is dit Key Management Systeem onveilig en is het niet gerelateerd aan de Microsoft Corporation. Experts zeggen dat gebruikers hun comuter in gevaar brengen omdat zo’n toepassing veriest dat de antivirus uitgeschakeld wordt. Dit heeft als resultaat dat het systeem kwetsbaar wordt voor POT en zelfs malware. Helaas zijn mensen nog steeds op zoek naar KMSPico download sites om de beperkingen van Microsoft te omzeilen en de mogelijkheid te krijgen Windosw of Microsoft producten gratis te gebruiken. Geen enkele ervan geeft echter betrouwbare informatie over hoe dit tool werkt. Tevens geloven mensen onbetrouwbare artikels en stellen ze hun computer bloot aan allerlei cyberdreigingen zonder het te beseffen.

Naam KMSPico
Type Illegale systeem tool
Gevaar niveau Hoog
Hoofdbestand Secoh-qad.exe
Distributie Het kan gedownload worden vanop onbetrouwbare sites of het systeem bereiken via software bundels
Potentiële gevaren Computers kunnen geïnfecteerd worden met andere onbetrouwbare en potentieel gevaarlijke programma’s
Verwijdering Verwijder KMSPico en controleer het systeem met een professionele malware verwijdering software om je ervan te verzekeren dat het virusvrij is. Wij bevelen FortectIntego aan

Als we praten over deze tool en nadenken of KMSPico veilig is om te gebruiken of niet, moeten we eerst begrijpen wat de term KMS of Key Management Service inhoudt. In werkelijkheid is het een technologie gebruikt door Microsoft om services te activeren via een lokaal netwerk zonder dat elke computer individueel moet verbinden met de ontwerper.

Normaal contacteren de netwerkbeheerders de KMS servers via de Remote Procedure Call en activeren dan de gewenste services. Sinds 2017 echter zijn ontwerpers, het etische hacking team zoals ze zichzelf noemen, begonnen met het aanbieden van een ùanier om de bestaande sleutel te vervangen met een nieuwe volume licentiesleutel en de services in te schakelen zonder deze KMS server te moeten contacteren. Zulke activiteit is illegaal!

Het eerste probleem dat opduikt is dat als je KMSPico voor Windows 10, 7 en andere versies gebruikt, dit verloopt en elke 180 dagen vernieuwd moet worden. Dit betekent dat het programma continu actief moet zijn op de computer om het correct te kunnen gebruiken. Het lijkt er echter op dat geen enkele IT-expert tot dusver alle eigenschappen van deze software ontdekt heeft en het nog kan terugkomen met meer problemen.

Tevens adviseren we onze gebruikers om of weg te blijven van het tool of om KMSPico samen met Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll en gelijkaardige componenten onmiddellijk te verwijderen. Illegale programma’s kunnen gebruikt worden voor het openen van achterdeurtjes in het systeem en zelfs nog meer kwaadaardige software aantrekken. Daarom raden we je aan je computer veilig en zuiver te houden.

Als je denkt dat je computer geïnfecteerd werd met kwaadaardige programma’s die via deze software infiltreerden, moet je een snelle scan uitvoeren met FortectIntego. Deze antivirus zal snel alle POT detecteren en KMSPico verwijderen indien nodig. Het zal ook je systeem in de toekomst beschermen.

Het KMSPico virusKMSPico is een onveilige tool die actief aangeboden werd voor het activeren van Windows 10, 7 of Microsoft Office

Voornaamste gevaren gerelateerd aan het gebruik van KMSPico

Hoewel mensen zoeken naar de officiële KMSPico tool, is deze software niet geautoriseerd door de Microsoft Corporation en kan het dus niet als legal beschouwd worden. In feite, tijdens de installatie ervan vereist het, het uitschakelen van alle beveiligingsprogramma’s op de computer wat kan leiden tot een onbeschermd pc-systeem en een hogere kans op een infectie met malware.

Experts hebben er reeds op gewezen dat deze tool gedetecteerd wordt door antivirusprogramma’s als een hacking-tool met deze namen:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Bovendien melden gebruikers dat ze problemen hadden met de proxy instellingen na het installeren van deze tool. Dit komt omdat gepirateerde software vaak de standaard parameters va het besturingssysteem wijzigt en legitieme programma’s beïnvloed. Dus zijn er tal van discussies over het zogenaamde KMSpico virus dat de surfervaring op de computer verslechtert:

Do not install this. I warn you, I had turned off my antivirus and installed this program. End up with alot of malwares, 5 new strange apps and changed my browser data.

De Reddit, Quora, en andere tech fora stan echter nog vol met vragen om de link naar het download bestand van het programma te voorzien of met vragen of deze app veilig is. Je moet weten dat er tal van “experts” gerelateerd aan deze tool zijn die actief verklaren hoe nuttig en veilig het wel niet is. Wees voorzichtig met zulke verklaringen en controleer altijd de informatie nogmaals online. Als je verwezen werd naar het downloaden van Kmspico vanop de MyDigitalLife site, moet je het vermijden.

KMSPico hacking tool

Denk eraan dat dit programma in strijd is met het Microsoft beleid. Daarnaast verstrekken de mensen achter deze tool ook geen enkele garantie dat hun software veilig om te gebruiken is. Enkele jaren geleden werd de kwaadaardige installer gebruikt om de Domino ransomware te verspreiden. Ook werden er adware programma’s gevonden na het downloaden van deze activeerder, en dat is waarom sommige beveiligingsonderzoekers dit gevaarlijk programma een adware zijn beginnen noemen.

Cybercriminelen maken misbruik van het feit dat mensen proberen om nuttige computersoftware gratis te krijgen, dus infecteren ze de meest gevraagde computerprogramma’s met schadelijke componenten, zoals Trojanen of wormen, of minder schadelijke dreigingen zoals adware. In dit geval, kan adware zulke ongemakken veroorzaken als het tonen van opdringerige advertenties of het omleiden van gebruikers naar kwaadaardige sites. Er bestaat dus geen twijfel over dat je KMSPico moet verwijderen om je systeem veilig te houden.

We zouden je graag aansporen om zulke illegale tools NIET te downloaden en te gebruiken. Het KMS virus is GEEN veilige tool, dus zorg ervoor dat je wabsites die hierboven getoond worden vermijd. Meestal duiken ze op, op de eerste Google posities en zien ze er erg overtuigend uit.

Besturingssystemen die ondersteund worden door het programma

Bij de officiële lancering van het tool, werd het gepromoot als de activeerder voor Windows en Microsoft Office producten. Volgens de ontwerpers ervan kan het de beperkingen verhelpen en gebruikers helpen om deze software te gebruiken zolang ze maar willen. Er bestaat echter geen twijfel over dat het uitschakelen van je antivirus software voor een correct gebruik van dit programma geen optie is.

KMSPico Windows 10

Dit is de recentste versie van het tool die veronderstelt wordt gebruikers de beperkingen te helpen overkomen en de mogelijk te krijgen Windosw 10 gratis en zonder beperkingen te gebruiken. Beveiligingsexperts raden je echter aan om deze software NIET te downloaden omdat het illegaal is. Hoewel de adverteerders stellen dat het niet gedetecteerd kan worden door Microsoft is dit niet waar. Je kunt gemakkelijk een boete krijgen of zelfs een celstraf voor het gebruiken van illegale software. Momenteel wordt KMSPico Windows 10 reeds geblokkeerd door Windows Defender, dus biedt men gebruikers aan om de Real-time bescherming uit te schakelen. Dit is echt pas belachelijk.

KMSPico Windows 7

Deze versie belooft om het besturingssysteem te activeren zonder tussenkomst van de gebruiker. Het is echter geen levenslange activatie zoals online beweert wordt door hackers. Daarnaast moet je ook weten dat sommige bronnen van KMSPico Windows 7 reeds als onveilig gedefinieerd werden. Zodra je het tool download, kan het insgesteld worden om zijn kwaadaardige activiteiten te beginnen uitvoeren na verloop van een veilig periode. Deze activiteiten omvatten het verzmalen van gevoelige informatie, het installeren van malware, etc.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 is de versie die aangeboden wordt om Microsoft zijn beperkingen te verhelpen. Het tool belooft een echte licentie en premium functies zonder geld. Desalniettemin stopt zijn proces nooit met draaien op de achtergrond, dus bestaat er een grote kans op systeem crashes en fouten. Je kunt geen illegale licentie gebruiken die door deze tool werd voorzien als je het verwijdert. Dit is echter de enige manier om je computer opnieuw veilig en foutvrij te gebruiken.

De KMSPico malware

Illegale software kan op je computer verschijnen zonder je medeweten

Er zijn twee manieren waarop deze hacking-tool je systeem kan binnenglippen — je kunt het rechtstreeks downloaden vanop allerlei dubiueze sites die het promoten, of de ontwerpers kunnen het samen met een toepassing van derden verdelen en het op die manier helpen je systeem te infiltreren zonder toestemming.

Het probleem is dat de ontwerpers van schadelijke of potentieel ongewenste toepassingen de neiging hebben om de software bundelen techniek te gebruken, welke hen helpt hun dubieuze producten te verspreiden samen met andere gratis software. In dit geval kan de installatie van een onschuldig uitziend programma je andere programma’s voorstellen om te downloaden en tegelijkertijd met de primaire software te installeren.

Vergeet daarnaast ook niet dat het programma stiekem op de achtergrond werkt, dus moet je zeer aandachtig zijn tijdens het installeren van gratis toepassingen. Anders merk je misschien zelfs niet dat deze onbetrouwbare software je systeem binnenglipt en begint met zijn potentieel gevaarlijke activiteit.

Volgens het NoVirus.uk team, kan je KMSpico en gerelateerde toepssingen vermijden door de volgende stappen te volgen:

 1. Schakel nooit je antivirus uit;
 2. Download toepassingen enkel vanop officiële sites of geautoriseerde verdelers;
 3. Gebruik de Geavanceerde/Aangepaste parameters in de installatie wizard en zoek naar extra componenten;
 4. Zorg ervoor dat je besturingssysteem en de beveiligingssoftware steeds bijgewerkt is

Verwijder KMSPico en verlos jezelf van OS-gerelateerde problemen

De term KMSPico virus wordt gebruikt om de ongewenste gevolgen van deze illegale software te beschrijven. Helaas kan een door deze tool gekraakt besturingssysteem voor computerproblemen zorgen en verhinderen dat je veilig surft. Er is dus ook geen enkele reden om deze software op je pc te laten staan of om het ten eerste te downloaden.

De veiligste manier om KMSpico van je computer te verwijderen en verlost te worden van OS-gerelateerde problemen is door een volledige systeemscan uit te voeren met een professionele malware verwijdering software. Na de scan kan je er zeker van zijn dat de toepassing van je systeem verwijdert werd samen met andere potentieel gevaarlijke componenten.

Na het verwijderen van KMSpico, stellen we voor dat je het systeem nakijkt op de volgende uitvoeringsbestanden en ervoor zorgt dat deze volledig uitgeschakeld worden:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Als je KMSpico niet kunt verwijderen, volg dan de onderstaande instructies en leer hoe je de computer moet voorbereiden op het verwijderen van malware. Wees ook zeer aandachtig en zodat je niet per ongelijk essentiële systeembestanden verwijdert. Anders jan je de computer nog meer beschadigen of zelfs permanent corrumperen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele KMSPico virus Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Om KMSpico uit Windows te verwijderen, is het noodzakelijk dat je de ook volgende componenten verwijdert die gerelateerd kunnen zijn aan het hacking-tool:

 • KMSpico_setup.exe
 • Re-LoaderByR@1n.exe
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

Om KMSPico-virus van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan KMSPico-virus (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen KMSPico en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen