Gevaarlijkheidsmeter:  
  (77/100)

KMSPico-virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Het type: Malware

Hoe werkt het KMSPico-virus?

KMSPico virus

Hoewel computergebruikers kunnen zoeken naar de gratis KMSPico-downloadlink, raden we u aan om dit niet te doen. KMSPico is een zeer gevaarlijke tool, en staat bekend als een activator voor Windows. Het is niet gerelateerd aan Microsoft en het is een illegale tool, die uw computer kan besmetten met kwaadaardige virussen.

Hoewel het zelf niet schadelijk is, zijn de meeste websites die zijn downloadlink aanbieden onbetrouwbaar en proberen malware te verspreiden. Er is echter niets anders te verwachten van sites die een illegaal programma presenteren.

Zoals we al hebben gezegd, kan de KMSPico-activator ernstige computervirussen naar uw computersysteem overbrengen, omdat cybercriminelen weten dat veel computergebruikers proberen om gratis computersoftware te verkrijgen. Dat is geen lovenswaardig gedrag; maar Cybercriminelen streven er dan ook naar om gebruikers te exploiteren die proberen om betaalde software gratis te verkrijgen.

Daarom infecteren ze de meeste gevraagde computerprogramma's met schadelijke componenten, zoals Trojans of wormen, of minder schadelijke bedreigingen zoals adware. Het is opgevallen dat het KMSPico-virus vaak adwareprogramma's bevordert, en daarom noemen sommige beveiligingsonderzoekers dit gevaarlijke programma KMSPico adware noemen. Dat is echter niet zijn juiste categorisatie.

We raden u aan om dergelijke illegale tools NIET te downloaden en NIET te gebruiken. Het is zeker GEEN veilige tool. Bovendien kunt u nooit weten welke extra functies het heeft. Als u een volledige, veilige en wettelijke versie van Windows wilt gebruiken, moet u de officiële licentiesleutel van Microsoft kopen.

Een ander verdacht feit over KMSPico is dat het vraagt ​​om alle actieve beveiligingsprogramma's op de computer uit te schakelen om het in uw computer te laten. Dit een duidelijk signaal dat dit programma potentiële beveiligingsgevaren kan veroorzaken.

Als u dit illegale programma heeft geïnstalleerd, raden we u aan om uw computer te scannen met een anti-malware programma zoals Reimage om te zien of u schadelijke programma's heeft geïnstalleerd, samen met KMSPico zip. Onthoud dat de meeste kwaadwillige applicaties hun bestaan meestal niet al te snel onthullen. Ze kunnen gedurende een lange periode gevoelige informatie over u verzamelen of plotseling toeslaan door aanvullende malware op uw computer te downloaden.

Hoe kan KMSPico-malware andere programma's op uw pc zetten?

Zoals we al hebben gezegd, zou KMSPico-crack op zichzelf veilig moeten zijn. Veel computergebruikers klagen echter dat KMSPico niet werkt of dat ze een aantal andere verdachte gebeurtenissen hebben opgemerkt nadat ze het programma hebben gedownload. Het is nogal gemakkelijk om te verklaren waarom gebruikers dergelijke verschijnselen beginnen te zien.

Het probleem is dat de ontwikkelaars van schadelijke of mogelijk ongewenste programma’s over het algemeen gebruik maken van software-bundelingstechniek, waarmee ze hun verdachte producten samen met andere gratis software verspreiden. In dit geval kan de installatie van KMSPico u leiden naar andere programma's die u tegelijkertijd kunt downloaden en installeren met KMSPico.

WEES VOORZICHTIG, omdat deze extra componenten kwaadaardig kunnen zijn en uw computersysteem kunnen beschadigen! Het is onnodig om te zeggen dat de betrouwbaarheid van programma's die door illegale software worden voorgesteld, zeer twijfelachtig is.

Handleiding voor de verwijdering van KMSPico

Het KMSPico-virus is zeer onbetrouwbaar; hoewel u het handmatig kunt verwijderen, kunt u nooit weten of u wel of niet tegelijkertijd ook een of meerdere andere malwares heeft geïnstalleerd. Daarom raden we u aan om uw pc te scannen met een krachtig anti-malware-programma zoal Reimage en alle kritische programma's en bestanden automatisch te verwijderen.

Het is de gemakkelijkste en snelste manier om uw computer te zuiveren van bedreigingen en mogelijk ongewenste programma's. Als u alleen KMSPico wilt verwijderen, verwijdert u de volgende bestanden en mappen van uw computer:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Extra te verwijderen bestanden en mappen:

Verwijder AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms en Access_KMS_Client.PL.xrm-ms en andere resterende bestanden uit de map KMSPico in C:\Program Files. Ga ook naar Start Menu > Programma's en verwijder ook daar de KMSPico-map.

We raden u ook aan om Windows Registry zorgvuldig te controleren en alle sleutels die betrekking hebben op dit programma te verwijderen. Deze taak is nogal uitdagend, en we raden u aan om geen aanpassingen aan te brengen in het Windows-register, tenzij u een ervaren computergebruiker bent. Anders kan het gebeuren dat u sommige belangrijke bestanden verwijdert en andere software corrumpeert.

U kan KMSPico automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om KMSPico-virus te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om KMSPico-virus te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van KMSPico-virus (2017-07-28)
Alternatieve Software
Malwarebytes
We hebben de efficientie van Malwarebytes getest voor het verwijderen van KMSPico-virus (2017-07-28)
KMSPico-virus snapshot
KMSPico-virus snapshot

Manuele KMSPico virus Verwijdering Handleiding:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder KMSPico van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder KMSPico en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar KMSPico en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder KMSPico van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar KMSPico of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder KMSPico van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar KMSPico en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de KMSPico verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder het KMSPico virus uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou KMSPico uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder KMSPico van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier KMSPico en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van KMSPico. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder KMSPico van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier KMSPico en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van KMSPico. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder KMSPico van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar KMSPico of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van KMSPico te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen