Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Haal Google Chrome Critical Error weg (Virus Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Julie Splinters - - | Het type: Adware

Google Chrome Critical Error – nog een voorbeeld van zwendel op het gebied van technische ondersteuning

Screenshot van Google Chrome Critical Error

Google Chrome Critical Error is een nep-melding die in Chrome kan worden weergegeven wanneer u op het internet surft. De rode pagina lijkt op een legitieme waarschuwing voor gevaarlijke sites. Deze keer biedt het echter misleidende informatie over bedreigingen voor persoonlijke informatie en dringt het erop aan om de 'Helpdesk' te bellen.

Het Google Chrome Critical Error-virus is een technische zwendel die behoort tot de groep Critical ERROR-zwendel die zich richt op Internet Explorer, Microsoft Edge en Mozilla Firefox-webbrowsers. Daarom bevinden Chrome-gebruikers zich ook in het doelgebied van scammers op het gebied van technische ondersteuning.

Net als veel andere online zwendelacties, heeft deze Google Critical Error ook tot doel gebruikers te misleiden om nep-technici te bellen vanwege een computerinfectie of mogelijke bedreigingen van hun privégegevens. Auteurs van deze zwendel gebruiken het telefoonnummer +1 (888)-562-5234. Veiligheidsdeskundigen van Los Virus waarschuwen echter dat de oplichters ook talloze andere nummers kunnen gebruiken.

Meestal komen gebruikers het rode scherm van Google Chrome Critical Error tegen wanneer hun machines zijn geïnfecteerd met adware. De advertentie-ondersteunde applicatie, die mogelijk in een softwarebundel op het systeem is aangekomen, kan ook:

 • omleiden naar andere commerciële of potentieel gevaarlijke websites;
 • advertenties, pop-ups of banners weergeven;
 • willekeurige teksten in hyperlinks veranderen;
 • valse winkelaanbiedingen of -kortingen bieden;
 • advertenties met malware verspreiden.

De belangrijkste taak van dit mogelijk ongewenste programma is echter om het betreffende tabblad van de betreffende browser te openen en het volgende Google Chrome Critical Error-bericht te tonen:

Google Chrome Critical ERROR

There was a dangerous try to get an access to your personal information & bank information.
Luckily, your Firewall managed to block this suspicious connection.
We recommend you to freeze your accounts until some measures will be taken.
There is a great threat of leaking of your personal data.
So, you need to respond swiftly!
Trojan Virus may have already hurt your hard disk and its data.
That is why we are checking and verifying your current system security.
Do not waste your time and consult one of our service centers or call us.

Contact number + 1 (888) 563-5234 (TOLL-FREE)

Your urgent response is needed.
To deal with this problem, contact our network administration.

Het bellen van de auteurs van Google Chrome Critical Error zal echter problemen opleveren. De boeven zullen u nutteloze beveiligingssoftware willen verkopen, op afstand toegang tot uw pc willen krijgen, malware installeren of persoonlijke gegevens stelen. Bel ze dus niet!

Als doorverwijzingen naar deze site blijven aanhouden, moet u de adware voor Google Chrome Critical Error onmiddellijk verwijderen. Houd er rekening mee dat deze PUP mogelijk als browserextensie of -programma op het systeem is aangekomen, dus er is systeemonderzoek vereist.

U kunt het verwijderen van Google Chrome Critical Error echter versnellen door het systeem te scannen met ReimageIntego of een andere anti-malware software. Na de scan raden we ten zeerste aan om Google Chrome ook opnieuw in te stellen.

Voorbeeld van Google Chrome Critical ErrorGoogle Chrome Critical Error is een zwendel op het gebied van technische ondersteuning die zich richt op Chrome-gebruikers.

Adware verspreidt zich gebundeld met gratis programma's

De PUP die verantwoordelijk is voor omleidingen naar de Chrome Critical Error-website verspreidt zich als een optionele component in freeware of shareware-pakketten. Deze advertentie-ondersteunde applicatie komt het systeem binnen wanneer gebruikers de benodigde app installeren onder Snelle / Standaard-instellingen die niet openlijk informatie verschaffen over applicaties van derden.

Gebruikers kunnen infiltratie door ongewenste apps voorkomen als ze overschakelen op Geavanceerde / Aangepaste instellingen waarmee het installatieproces kan worden gemonitord en installatie van apps van derden kan worden geweigerd.

Verwijder de Google Chrome Critical Error-trojan

Doorverwijzingen naar zwendel met technische ondersteuning stopt wanneer u het Google Chrome Critical Error-virus van het getroffen apparaat verwijdert. Daarvoor heeft u twee opties. De eerste stelt voor om adware manueel te lokaliseren en te beëindigen door de onderstaande stappen te volgen.

De tweede manier om Google Chrome Critical Error te verwijderen is eenvoudiger dan de eerste. Het vereist het verkrijgen van een anti-malware programma en het scannen van het apparaat met een bijgewerkte tool. Het resetten van de browser wordt ook aanbevolen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Google Chrome Critical Error Verwijdering Handleiding:

Verwijder Google Chrome Critical Error van Windows systems

Voer de volgende stappen uit om Google Chrome Critical Error-technische ondersteuning te verwijderen van de Windows-computer:

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Google Chrome Critical Error en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Google Chrome Critical Error en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Google Chrome Critical Error van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Google Chrome Critical Error of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Google Chrome Critical Error van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Google Chrome Critical Error en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Google Chrome Critical Error verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Google Chrome Critical Error van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Google Chrome Critical Error uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Google Chrome Critical Error van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Google Chrome Critical Error en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Google Chrome Critical Error. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Google Chrome Critical Error van Google Chrome

Verwijder verdachte add-ons en stel Google Chrome opnieuw in om omleidingen naar de website voor zwendel op het gebied van technische ondersteuning te stoppen:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Google Chrome Critical Error en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Google Chrome Critical Error. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Google Chrome Critical Error van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Google Chrome Critical Error of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Google Chrome Critical Error te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-google-chrome-critical-error.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande Google Chrome Critical Error