Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

Haal From Doc to PDF Toolbar weg (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet jan 2021

door Olivia Morelli - - | Het type: Systeemtools

Van Doc naar PDF Toolbar: alles wat u moet weten voordat u het op uw pc installeert

Screenshot van 'From Doc to PDF Toolbar'

Van Doc naar PDF Toolbar is een legitieme applicatie die is gemaakt door Mindspark Interactive Network Inc. Computergebruikers melden echter dat deze tool uit het niets op hun computers is verschenen en dat ze problemen hebben met het ongedaan maken van de installatie. De meeste problemen worden veroorzaakt bij gebruikers in de Verenigde Staten, Duitsland, en India.

Hoewel sommige mensen de neiging hebben dit programma ‘From Doc to PDF Toolbar-virus’ noemen, willen we dat u weet dat dit niet waar is. Het is een systeemtool die kan worden toegevoegd aan verschillende internetbrowsers. Nadat u het op het systeem hebt geïnstalleerd, worden de startpagina en de instellingen voor de nieuwe tabbladpagina gewijzigd. Als gevolg hiervan verschijnt telkens wanneer de gebruiker de internetbrowser opent een nieuwe website.

Het probleem is dat sommige computergebruikers deze browser-add-on onopzettelijk installeren, en later denken ze dan dat iemand hun computers heeft gehackt of geïnfecteerd. Hoewel ‘FromDoctoPDF Toolbar’ volledig legitiem is, lijkt het erop dat gebruikers het niet leuk vinden om het te gebruiken.

In de Google Chrome Store is de beoordeling 2,5 sterren op maximaal 5, en dat zegt zeker iets. We hebben ook gemerkt dat sommige gebruikers klagen dat “het hen niet zal toestaan” ​​om het te de-installeren, en dat het zonder hun medeweten is geïnstalleerd. De meerderheid van de recensenten probeert de handleiding voor het verwijderen van het programma ‘Doc to PDF Toolbar’ te vinden, dus als u een van hen bent, scrolt u dan omlaag over de pagina en daar zult u deze vinden.

U kunt echter ook de procedure voor het verwijderen van ‘doc to pdf’ versnellen door een anti-malware/anti-spyware-programma te gebruiken, zoals bijvoorbeeld ReimageIntego of Malwarebytes. Maar als u meer wilt weten over dit programma, lees er dan hieronder meer over.

Deze werkbalk biedt aan om verschillende bestanden te converteren. Gebruikers die documenten snel moeten converteren, kunnen deze werkbalk dus handig vinden. Het programma is compatibel met Windows 10, evenals met oudere OS-versies, zoals Windows 7, 8, Vista en XP. We hebben echter meldingen ontvangen dat gebruikers van Mac OS X dit programma ook tegenkwamen.

De beschrijving van dit programma beweert dat het de volgende bestanden kan converteren naar .doc-formaat:

 • PDF,
 • DOC,
 • TXT,
 • RTF,
 • XLS,
 • PPT,
 • BMP,
 • JPG,
 • TIFF

Veel gebruikers klagen er echter over dat deze werkbalk plotseling op hun apparaten is verschenen. Inderdaad, hij kan samengebundeld met verschillende freeware en shareware downloads verspreid worden. Daarom staan ​​internetfora vol met vragen van gebruikers over hoe ze weer van ‘doc to pdf’ af kunnen komen.

We willen u eraan herinneren dat dit programma geen virus is, dus het verwijderen van ‘doctopdf’ moet niet moeilijk zijn. Het kan lastig zijn als u hem onbedoeld hebt geïnstalleerd samen met een softwarepakket. Echter, met een beetje geduld en de juiste begeleiding, zult u in staat zijn om deze werkbalk te verwijderen samen met extra componenten die mogelijk ook op het systeem zijn geïnstalleerd.

De afbeelding van 'From Doc to PDF'Van de From Doc to PDF Toolbar' is gemeld dat het moeilijk te verwijderen software is die mogelijk binnenkomt op de pc in een softwarebundel.

De analyse van het privacybeleid van het programma

Na het analyseren van het Privacybeleid-document, dat op de site van dit programma wordt aangeboden, hebben we ontdekt dat de ontwikkelaar aankondigt dat services, feeds en/of inhoud van derden kunnen worden geïntegreerd in of gebundeld met dit programma. Bovendien waarschuwt het dat:

“by using the product you may be exposed to Content that may be offensive, indecent or objectionable in your community.

Laten we nu uitleggen waar u dergelijke inhoud kunt tegenkomen. Zoals we eerder hebben vermeld, verandert de invoegtoepassing ‘From Doc to PDF’ de browserinstellingen en stelt een andere site in als startpagina. Op deze website kunt u een webzoekmachine vinden. Bij instellingen, deze pagina als een standaard, verwachtte de ontwikkelaar waarschijnlijk de gebruiker te overtuigen om de aangegeven zoekmachine te gebruiken.

Het verbaast ons echter niet waarom zoveel computergebruikers weigeren om dit te doen en zo snel mogelijk ‘From Doc to PDF Toolbar’ willen verwijderen. Het lijkt erop dat deze zoekmachine gewoon te veel gesponsorde zoekresultaten oplevert, en voor gebruikers die snel toegang willen tot vereiste informatie, kunnen dergelijke betaalde resultaten irritant zijn.

Als u op deze gesponsorde resultaten klikt, kunt u het omleidprobleem ‘From Doc to PDF Toolbar’ tegenkomen. We raden u daarom ten zeerste aan deze niet te negeren en desgewenst de eerder genoemde werkbalk te verwijderen.

Distributiestrategieën van het programma en hoe u de infiltratie ervan kunt voorkomen

U kunt deze app downloaden vanuit de Google Chrome Store, maar in sommige gevallen kunnen andere gratis programma's dit aan u aanbieden. Daarom herinneren we onze lezers er altijd aan dat het essentieel is om de installatie-instellingen aan te passen voordat u een nieuw programma op het systeem installeert. Anders kunnen er ook andere toepassingen mee worden geïnstalleerd.

Deze softwaredistributiemethode wordt bundeling genoemd; Zoals u al hebt geraden, helpt het om verschillende programma's in één softwarepakket te distribueren. Om een ​​dergelijk pakket te ontleden, moet de gebruiker geavanceerde of aangepaste instellingen selecteren voor de installatie en vervolgens de selectievakjes uitschakelen naast beweringen die stellen dat de gebruiker instemt met het installeren van optionele programma's.

Kies geen standaard- of standaardinstallatie-opties, omdat op deze manier optionele programma's worden geïnstalleerd zonder uw toestemming daarvoor te vragen.

Onlangs nam de ontwikkelaar van dit programma contact met ons op en vroeg ons om dit bericht van de website 2-spyware.com te verwijderen. We zijn van mening dat we dat niet moeten doen zolang programma's die we aanbieden voor het verwijderen van ‘From Doc to PDF Toolbar’ het kunnen detecteren en gebruikers kunnen helpen het uit het systeem te verwijderen.

Zoals het wordt aangegeven onder elk van de downloadknoppen, ZIJN we verbonden met deze anti-malwareprogramma's en terwijl sommige ervan gratis zijn, kunnen anderen een virus pas verwijderen nadat ze zijn gekocht. Deze vermeldingen voldoen volledig aan alle vereisten van FTC.

Niettemin hebben we onlangs besloten om een ​​herziening te doen van deze en andere berichten die gerelateerd zijn aan deze ontwikkelaar. We beweren dat ze allemaal goed zijn beschreven.

De myway-handleiding voor Windows OS-gebruikers om ‘From doc to pdf’ te verwijderen

Meestal zijn het Windows OS-gebruikers die deze vervelende applicatie tegenkomen. We willen er echter op wijzen dat het ‘From Doc to PDF Toolbar’-virus niet bestaat, omdat deze browser-add-on volledig legitiem is en niet als een virus kan worden genoemd.

Als u echter de functionaliteit als onaangenaam ervaart, verwijdert u deze gewoon van uw computersysteem. De volledige verwijdering van ‘From Doc to PDF Toolbar’ met behulp van het spyware verwijderingsprogramma (bijvoorbeeld ReimageIntego) – scan je pc en kijk of deze nog andere dubieuze programma's bevat.

Als u niet bereid bent om beveiligingssoftware te gebruiken, kunt u dit programma verwijderen van het Configuratiescherm en browserextensies, net als u dat bij een gewone toepassing doet. U vindt gedetailleerde en geïllustreerde instructies aan het einde van dit artikel.

Tips voor het verwijderen van ‘From doc to pdf’ uit Safari

Safari is een ingebouwde browser in Mac OS X. Je moet echter niet geloven in de mythe dat Apple-producten immuun zijn voor mogelijk ongewenste programma's (PUP’s)  of virussen. Daarom, als uw Safari-browser is gehackt, moet er daar ook voor zorgen.

Als u de mac-versie van ‘Fromdoctopdf’ moet verwijderen, hebt u ook twee keuzes. De eerste stelt voor om het systeem te scannen met bijgewerkte beveiligingssoftware en het deze taak voor u te laten voltooien. De tweede methode biedt aan om deze browserextensie zelf te verwijderen.

Hieronder vindt u instructies om ervoor te zorgen dat ongewenste apps volledig van de Mac worden weggevaagd. Daarnaast hebben we richtlijnen gegeven voor het verwijderen van browserextensies uit Safari. Houd er rekening mee dat als u niet meer weet dat u ze hebt geïnstalleerd, ze niet moeten worden bewaard. Verwijder alle verdachte waarden en vergeet niet om de browser opnieuw in te stellen.

Safari-reset is noodzakelijk om de cookies van de uitgever of derden of andere trackingtechnologieën te verwijderen. Deze taak is nodig om te voorkomen dat onbekende bedrijven u bespioneren.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele From Doc to PDF Toolbar Verwijdering Handleiding:

Verwijder From Doc to PDF Toolbar van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder From Doc to PDF Toolbar en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar From Doc to PDF Toolbar en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder From Doc to PDF Toolbar uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

Verwijder From Doc to PDF Toolbar van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar From Doc to PDF Toolbar of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder From Doc to PDF Toolbar van Internet Explorer (IE)

Ga naar de lijst met IE-extensies en elimineer ‘From Doc to PDF Toolbar’ en kijk daarna uit naar andere werkbalken van MyWay.

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar From Doc to PDF Toolbar en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de From Doc to PDF Toolbar verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder From Doc to PDF Toolbar van Mozilla Firefox (FF)

Zoeken en verwijder ‘From Doc to PDF Toolbar’ add-on van Firefox. Probeer daarna te zoeken naar andere programma's die met dit programma te maken hebben, bijvoorbeeld MyWay, en elimineer ze ook.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier From Doc to PDF Toolbar en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van From Doc to PDF Toolbar. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder From Doc to PDF Toolbar van Google Chrome

Open de Chrome-instellingen en ga naar het tabblad 'Extensies'. Zoek vervolgens de ‘From Doc to PDF Toolbar’ en verwijder deze!

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier From Doc to PDF Toolbar en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
  Klik op het menu icoon en kies Settings.
 4. Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages. Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 5. Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 6. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 7. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 8. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 9. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 10. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van From Doc to PDF Toolbar. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder From Doc to PDF Toolbar van Safari

Identificeer en verwijder de ‘From Doc to PDF Toolbar’-browserextensie van uw browser.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar From Doc to PDF Toolbar of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 4. Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door From Doc to PDF Toolbar verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven. Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op
 5. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 6. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van From Doc to PDF Toolbar te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-from-doc-to-pdf-toolbar.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande From Doc to PDF Toolbar