Abonneer u

Bijgewerkt

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste spyware en beveiligingsnieuws? Abonneer u dan op de zondervirus.nl nieuwsbrief!
Door op de knop ‘submit’ (verzenden) te klikken, bevestigt u dat u begrijpt datzondervirus.nl de informatie die u verzendt via dit formulier, inclusief eventuele updates, in overeenstemming met privacy verklaring zal verwerken en opslaan.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

Zondervirus.nl is een betrouwbare bron voor cyberbeveiliging, malware en spyware nieuws alsook voor virus verwijderingshandleidingen. Elk artikel wordt voorbereid door ervaren IT-experts, welke continu hun kennis verbeteren en cybercriminaliteit nieuws willen delen met zowel professionele als onervaren computergebruikers.

De cybercriminaliteit economie heeft invloed op ons internet leven en het gebrek aan kennis over de juiste beveiligingsprocedures. Het resultaat hiervan is dat cybercriminaliteit nu net zo normaal is als de criminaliteit in het echte leven. Het lijdt geen twijfel dat het op de hoogte blijven van de nieuwste malware trends en beveiligingsnieuws vandaag de dag een must is.

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, is het klikken op verdachte links niet de enige manier waarop hackers toegang krijgen tot je computer en persoonlijke informatie.

Vandaag hebben criminelen gemakkelijk toegang tot je computer als je de neiging hebt om dit software updates, waaraan je computer je constant herinnert, uit te stellen. Bovendien kan je computer ook gecompromitteerd worden na het bezoeken van je favoriete website. Het is duidelijk dat er tal van onverwachte technieken zijn die cybercriminelen gebruiken om, vanop afstand, toegang te krijgen tot je computer en de informatie die je erop opgeslagen hebt.

Het is echter niet makkelijk om jezelf te beschermen tegen malware, phishing of scams omdat cybercriminelen vaak de technieken die ze gebruiken om computergebruikers te misleiden veranderen. Er bestaat geen enkele bescherming die je 100% veilig houdt, omdat fraudeurs snel manieren vinden om de traditionele beveiligingsmethodes te omzeilen.

Het zondervirus.nl team selecteert de belangrijkste onderwerpen uit de cybercriminaliteit wereld en biedt ze aan hun lezers aan in een verstaanbare taal. Als je meer wilt te weten komen over de nieuwste misleidende technieken gebruikt door online scammers en malware ontwerpers, abonneer je dan op de zondervirus.nl nieuwsbrief en ontvang het relevantste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Blijf op de hoogte terwijl je in de ochtend een kopje koffie drinkt: wees de eerste om alles te weten over de nieuwste Android kwetsbaarheden, nieuwe ransomware varianten en de trending phishing strategieën gebruikt door scammers. Het duurt nog geen 10 minuten om het nieuws te overzien dat je kan helpen vermijden een slachtoffer van cybercriminaliteit te worden.

Help ons het nieuws over vernietigende computervirussen te verspreiden 

Safety online is a matter of everyone's concern

Het zondervirus.nl team nodigt ook vriendelijk webmasters uit om ons te vervoegen in de strijd tegen cybercriminelen en te helpen bij het verspreiden van het nieuws over computer bedreigingen die momenteel wereldwijd de kop opsteken. De Virus Activity plug-in is een meertalige toevoeging aan je website die informatie aanbiedt over de nieuwste en gevaarlijkste malware en spyware varianten.

De widget toont een lijst van recent ontdekte computer bedreigingen alsook deze die recentelijk weer actief werden. De lengte van deze lijst kan worden ingesteld om een bepaald aantal van actieve computervirussen te tonen.

Virus Activity WordPress plugin

Laat uw bezoekers weten dat ze spyware snel kunnen verwijderen

Voeg de Virus Activity plug-in toe aan de zijbalk of voettekst en breng uw bezoekers op de hoogte van de nieuwste computer bedreigingen. Een enkele blik op de widget zal de bezoeker waarschuwen voor een aan de gang zijnde ransomware campagne, nieuwe banking malware versies of een browser hijacker die momenteel actief verspreid wordt samen met gratis software.

Bezoekers van uw site zullen de nieuwste informatie ontvangen over agressieve Windows, Mac en Android OS malware versies aangezien de lijst dagelijks wordt bijgewerkt. De widget is zeer flexibel – het kan zichzelf automatisch aanpassen aan het design van uw website of u kunt zelf zijn design aanpassen aan uw eigen voorkeuren.