20% van Microsoft Logins door hackers gestolen - Gebruik ander wachtwoord voor elk account

20% of Microsoft Logins Stolen by Hackers – Use Different Password For Every AccountHet is niet een nieuw iets dat de beste veiligheid is om verschillende wachtwoorden te hebben voor elk account dat je hebt. Dit is vandaag bewezen dat zelf de beste bedrijven gehacked kunnen worden. Laat hackers geen toegang tot je persoonlijke gegevens.

Windows Live ID accounts is gehackt door hackers. Bijna 20% van de accounts zijn geen geheim meer voor hun. Deze accounts geven je toegang tot: Hotmail, Messengers en SkyDrive. Maar 20% is een groot cijfer en als je denkt dat mensen vaak het zelfde wachtwoord gebruiken voor verschillende zaken kan het aantal gehackte personen oplopen.

Hackers zijn niet aan het slapen als ze account details hebben van 1 websites dan zullen ze deze gegevens invoeren in verschillende websites om zo hun data proberen te stelen. Hacken in je mail account kan betekenen dat ze overal wachtwoorden kunnen gebruiken.

Wat we duidelijk willen maken is: GEBRUIK NOOIT HET ZELFDE WACHTWOORD OPNIEUW. We weten allemaal dat het moeilijk is om zoveel wachtwoorden te onthouden maar er zijn verschillende applicaties die je hiermee kunnen helpen. Ze onthouden je wachtwoord vanaf dat je geregistreerd bent. Dus je hebt eigenlijk geen excuus om het zelfde wachtwoord opnieuw te gebruiken.

Hier is een goede websites dat laat zien of je login details zijn gehacked. shouldichangemypassword.com Als je vind dat je email mogelijks kan gehacked zijn verander dan al je wachtwoorden.

Over de auteur
Alice Woods
Alice Woods

Ze houdt ervan om gebruikers te leren om virussen te vermijden.

Contact Alice Woods
Over het bedrijf Esolutions

Lezen in een andere taal