Sweet-page.com verwijderen

Gevaarlijkheidsmeter: Gevaarlijkheidsmeter (10/100)

Sweet-page.com is een onbetrouwbare zoekmachine, welke gewijzigde resultaten toont, browser omleidingen veroorzaakt, continu pop-up advertenties toont of gelijkaardige probelemen veroorzaakt voor gebruikers. In de meeste gevallen doet het dit nadat het de startpagina en de standaard zoekmachine in al je geïnstalleerde browsers heeft overgenomen. Als je Sweet-page.com op je pc opmerkt, moet je het hier niet op laten staan want het kan je surfgewoontes traceren, infomatie over jou en je pc verzamelen en gelijkaardige activiteiten welke de geloofwaardigheid van dit programma ernstige schade toebrengen. Wees ervan op de hoogte dat het kan opduiken zonder het te hebben gedownload. In dit geval moet je de onderstaande handleiding volgen om het van je systeem te verwijderen.

HOE KAN Sweet-page.com MIJN PC INFILTREREN?

Sweet-page.com wordt meestal verspreidt in een bundel met freeware en shareware. Om dit programma te vermijden moet je meer aandacht schenken aan het installatie proces van de freewae, mensen worden steeds misleid in het downloaden van zulke programma’s als ze deze toepassingen downloaden van het internet. Van zodra het op je pc raakt zal dit virus je startpagina overnemen en favoriete sites zoals Google, Yahoo of Bing blokkeren. Bovendien kan het ook beginnen met het continu tonen van pop-up ads, je browser vertragen en andere ongewenste activiteiten opstarten.

HOE Sweet-page.com VERWIJDEREN?

Als je misleid werd in het installeren van Sweet-page.com, kun je het verwijderen door deze simpele stappen te volgen:

Verwijder Sweet-page.com uit je browsers:

Internet Explorer:

 Start Internet Explorer, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ”Beheer Add-ons’ -> ‘Werkbalken en  Extensies’. Zoek hier naar Sweet-page.com en klik op ‘Verwijderen’. Start nu IE -> Hulpmiddelen -> Internet Opties ->Algemene tab. Geef Google of een ander adres in om er je startpagina van te maken.

Mozilla Firefox:

Start Mozilla Firefox, ga naar ‘Hulpmiddelen’ -> ‘Add-ons’ -> ‘Extensies’. Zoek Sweet-page.com en klik op ‘Verwijderen’. Ga nu naar ‘Hulpmiddelen’ -> Opties -> Algemeen -> Opstarten. Selecteer ‘Toon een lege pagina ‘ als Firefox Starts of geef een website zoals Google of dergelijke in.

Google Chrome:

 Klik op de Chrome menu knop in de Google Chrome browser, selecteer Hulpmiddelen -> Extensies. Zoek hier naar Sweet-page.com extensie en verwijder ze door op de Prullenmand te klikken. Klik ook op hetsleutel symbool,  ga naar instellingen en kies ‘Beheer zoekmachines’. Wijzig je zoekmachine in google of dergelijke en verwijder Default-search.net uit de lijst. Ga dan naar het onderdeel “Bij start” en verzeker je dat je een lege pagina krijgt bij het openen van een nieuw tabblad.

Scan tenslotte je pc met een bijgewerkte anti-spyware. Hiervoor raden we  SpyHunter of STOPzilla aan.

Automatisch Sweet-page.com verwijderen:

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Sweet-page.com te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu
Download
opruimer voor Sweet-page.com Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft
SpyHunter is de aanbevolen opruimer voor het verwijderen van Sweet-page.com te verwijderen. U moet het gebruik van de gratis versie bevestigen dat de huideige versie van de parasiet detecteert.
meer dan 40.000.000 downloads!

Alternatieve Software

STOPzilla
We hebben de efficientie van STOPzilla getest voor het verwijderen van Sweet-page.com (2014-02-09)
Malwarebytes Anti Malware
We hebben de efficientie van Malwarebytes Anti Malware getest voor het verwijderen van Sweet-page.com (2014-02-09)
XoftSpy AntiVirus Pro
We hebben de efficientie van XoftSpy AntiVirus Pro getest voor het verwijderen van Sweet-page.com (2014-02-09)
Defender Pro Ultimate Security Suite
We hebben de efficientie van Defender Pro Ultimate Security Suite getest voor het verwijderen van Sweet-page.com (2014-02-09)

Sweet-page.com snapshot

Sweet-page.com snapshot

Verwijdering gidsen in andere talen • sylvana

  wat ik ook probeer ik krijg sweet-page niet verwijderd. De geadviseerde scanners die wilt me laptop ook niet installeren….ik ben ten einde raad, kan iemand me helpen?

 • Jolien

  Ik probeer ook alles, maar snap ook niks van de uitleg. Ik zie namelijk nergens hulpmiddelen staan bij google chrome hellup!!

 • Wouter

  Hulpmiddelend staat er inderdaad niet. Maar je kunt wel bij extensies komen door op de chrome knop te klikken, dan naar instellingen. En als het goed is zie je dan aan de linker kant extensies staan.

 • slachtoffer

  nee de uitleg klopt inderdaad en het geheel niet

Net als ons op Facebook
nieuws
Druk op Noemt
Getuigenissen