Verwijder .zzz File Extension virus (Verwijdering Instructies)

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Valse antispyware

.zzz File Extension virus Verwijdering Handleiding

Wat is .zzz File Extension virus?

Hoe schadelijk is het .zzz File Extension virus?

Het .zzz File Extension virus is een kwaadaardig programma, dat probeert om je bestanden te vergrendelen door er een .zzz extensie aan toe te voegen. Ook deze malware kan worden toegevoegd aan de ‘ransomware’ categorie omdat het voornaamste ding dat het wil is dat je een losgeld betaald in ruil voor een speciale decoderingssleutel. Steun hackrs alsjeblieft NIET door het betalen van losgeld omdat er absoluut niet kan worden gegarandeerd dat ze je zullen helpen de bestanden te herstellen! Als je bestanden reeds een .zzz extensie kregenm moet je de pc scannen op Teslacrypt of één van zijn recentste versies. Zodra deze ransomware op je systeem zit, voert het een scan uit om de benodigde bestanden te vinden. Meestal gaat het op zoek naar deze extensies:.docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. Zodra het de benodigde bestanden vind, codeert het deze met een RSA-2048 codering algoritme. Het begint je ook de waarschuwing te tonen die je informeert dat je een losgeld dient te betalen in ruil voor het opnieuw kunnen gebruiken van je bestanden. Als je weet dat dit virus in staat is om foto’s, muziekbestanden, video’s, zakelijke documenten en zelfs kunst aan te tasten, kan je er van op aan dat honderden gebruikers reeds het losgeld betaalden aan de ontwerpers van de .zzz File Extension ransomware. Helaas zou je dit nooit mogen doen. Het eerste wat je moet doen, als je ontdekt hebt dat je geïnfecteerd werd door deze ransomware is de verbinding met het internet verbreken. Zorg er ook voor dat je de pc scant met een betrouwbare anti-spyware om het .zzz File Extension virus te verwijderen. Hiervoor kan je ReimageIntego gebruiken. Probeer tenslotte ook om je bestanden te decoderen. Als je geen extra kopieën bezit, kan je deze tools proberen: R-Studio, Photorec or Kaspersky virus-fighting utilities. We willen je echter waarschuwen dat deze misschien niet werken aangezien je te maken hebt met een geavanceerd virus genaamd; .zzz File Extension malware.

The picture showing zzz file extension ransomware

Hoe kan ik geïnfecteerd worden met deze dreiging?

Meestal wordt de .zzz File Extension ransomware en andere virussen verspreid als ‘belangrijke’ mail bijlagen. Meestal zit er in deze bijlagen een Trojaans paard verborgen, dat je pc moet infecteren met deze cyber dreiging. Om gebruikers te misleiden tot het downloaden ervanm doet het zichzelf voor als een waarschuwing van een overheidsinstantie enz. Om jezelf te beschermen tegen geïnfecteerde mail bijlagen, moet je elk bericht zorgvuldig controleren voor je het opent. Controleer als eerste de afzender en lees dan het bericht volledig. Als het er te goed uitziet om waar te zijn of als het vol staat met typo’s en spellingsfouten, verwijder het dan. Natuurlijk raden we je aan om een betrouwbare anti-spyware te installeren om ongewenste en gevaarlijke virussen tegen te houden.

Als je geïnfecteerd bent, kan het lijken alsof de enige manier om je bestanden te herstellen het betalen van het losgeld is. Zulke dreiginen eisen standaard een losgeld tussen de $300 – $500. Je moet er echter steeds rekening mee houden dat er geen garantie is dat het betalen ervan je de speciale sleutel, welke nodig is om je bestanden te decoderen, zal opleveren. TOm te voorkomen dat je, je bestanden EN geld verliest, moet je de handleiding op de volgende pagina van deze post volgen.

.zzz File Extension virus overzicht:

 • Dit virus hoort thuis in de ‘ransomware’ categorie;
 • Het infiltreert computers met de hulp van geïnfecteerde mail bijlagen;
 • .zzz File Extension codeert bestanden met een RSA-2048 algoritme;
 • Het voegt de .zzz extensie aan elk aangetast bestand;
 • .zzz File Extension virus verwijdering helpt niet om de aangetaste bestanden te herstellen.

Hoe de .zzz File Extension ransomware verwijderen?

Als je computer geïnfecteerd werd met deze ransomware en je kan je bestanden niet openen, moet je als eerste je verbinding met het internet verbreken. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk om te voorkomen dat je nog bestanden verliest. Vervolgens moet je de kwaadaardige bestanden van deze ransomware verwijderen en je bestanden herstellen. Deze handleiding zou je hierbij moeten helpen:

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele .zzz File Extension virus Verwijdering Handleiding

Verwijder .zzz File Extension door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal .zzz File Extension weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi .zzz File Extension verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder .zzz File Extension door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van .zzz File Extension is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat .zzz File Extension succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen .zzz File Extension en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen