Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Haal TeslaCrypt 3.0 weg (Gratis Handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Valse antispyware

TeslaCrypt 3.0 is de nieuwste variant van de TeslaCrypt ransomware. Dit virus werkt net zoals andere ransomware – het codeert je bestanden en vraagt je een losgeld te betalen in ruil voor een decoderingssleutel. In dit artikel zullen we bespreken hoe dit virus werkt, hoe het op je pc raakt en hoe je het TeslaCrypt 3.0 virus kan verwijderen.

Hoe werkt TeslaCrypt 3.0?

Als het TeslaCrypt 3.0 virus je computer binnendringt, voert het in stilte wat operaties uit om alles in te stellen en voor te bereiden ophet coderingsproces. Als eerste, plaatst het een .exe bestand op je systeem, en dan voegt het een autorun sleutelwaarde toe (naar het schijnt genaamd merryHmas.inf), die ervoor zorgt dat dit kwaadaardig proces zichzelf opstart de volgende keer je de computer opstart. Helaas begint deze malware na de volgende start met het disastreuse doceringsproces, wat je computer scant, persoonlijke bestanden detecteerd en ze codeert, waardoor je er geen toegang meer toe hebt. Naar het schijnt wijzigt dit virus de namen van gecodeerde bestanden door er de volgende extensies aan toe te voegen – .XXX, .TTT, .CCC, .VVV, .MP3 or .MICRO.
Van zodra het coderingsproces voltooid is, laat deze ransomware een logeldbrief achter in elke map die gecodeerde bestanden bevat. Op deze melding staat te lezen dat je persoonlijke bestanden ‘bescherm’ werden met een krachtige coderingssleutel. Het zegt; je kan wachten op een mirakel of je kan dubbel losgeld moetne betalen OF je data op de makkelijke manier herstellen. IHet zegt dat je makkelijk je bestanden kan herstellen door een losgeld te betalen via het Bitcoin betalingssysteem. We raden je echter niet aan om te gloven wat deze cyber criminlen zeggen; het is zeer onwaarschijnlijk dat ze moeite gaan doen om jouw bestanden te herstellen.

TeslaCrypt 3.0 malware

Hoe gijzelde TeslaCrypt 3.0 mijn computer?

Als je er geen idee van hebt hoe deze Trojaanse dreiging je pc binnenglipte, lees dan onderstaande informatie:

 1. Het TeslaCrypt 3.0 virus wordt meestal verspreid via kwaadaardige e-mails, zorg er dus voor dat je e-mails van onbekende afzenders mijd. Mijd vooral bijlagen die met zulke mails kunnen meekomen. Je moet weten dat kwaadaardige bestanden meestal vermomd worden als bestanden die er op het eerste zicht veilig uitzien.
 2. Als je geïnfecteerd wordt met malware, MOET je ervoor zorgen dat je het virus zelf en al zijn gerelateerde onderdelen VOLLEDIG verwijderty. Anders kunnen resterende kwaadaardige apps, bv. Trojanen, informatie over je computer verzamelen en later dreigingen downloaden zoals TeslaCrypt 3.0. Naar het schijnt is één van de Trojanen die TeslaCrypt kunnen installeren de Miuref.B Trojan.
 3. Mijd aanbiedingen om software bij te werken, als ze je bereiken in de vorm van pop-up advertenties of nieuwe tabbladen. Denk eraan dat malware programma’s gebundeld kunnen zijn met zulke rogue software updates, wees dus voorzichtig en val niet voor zulke trucjes. Download software updates enkel van op betrouwbare bronnen, bijvoorbeeld, de officiële site van de ontwerper.

Om TeslaCrypt 3.0 te verwijderen, moet je al zijn bestanden vinden en verwijderen. Als je niet weet hoe je dit moet doen, bestudeer dan de TeslaCrypt 3.0 verwijderingshandleiding op pagina 2.

TeslaCrypt 3.0 verwijderingsinstructies

Als het gaat over ransomware, raden we ten zeerste aan om te kiezen voor de automatische verwijderingsmethode omdat je te maken hebt met een geniepig en ernstig virus, dat veel schade kan veroorzaken op je pc. We raden je aan om Reimage Reimage Cleaner Intego of Webroot SecureAnywhere AntiVirus te installeren en je computer te scannen op kwaadaardige bestanden. Zulke malware verwijderingsmiddelen kunnen alle kwaadaardige bestanden dit toebehoren aan TeslaCrypt 3.0 detecteren en permanent verwijderen. Als je echter nog steeds wilt kiezen voor de manuele verwijderingsoptie, scroll dan helemaal tot onderaan de pagina waar je de manule ransomware verwijderingsinstructies vind.

Hoe mijn bestanden decoderen?

Helaas werd het TeslaCrypt 3.0 virus bijgewerkt en is het naar het schijnt bijna onmogelijk om op dit moment de vergrendelde bestanden te decoderen. Je kan echter je persoonlijke bestanden herstellen als je beschikt over een back-up op een externe harde schijf. Als je deze hebt, verwijder dan eerst de ransomware can je computer voordat je de schijf aankoppelt en je bestanden importeert. Als je echter geen back-up gemaakt hebt van je bestanden kan het helaas onmogelijk zijn om je bestanden te herstellen. We raden je echter toch aan om één van de volgende decoderingsmiddelen te proberen: Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities of R-Studio.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele TeslaCrypt 3.0 Verwijdering Handleiding:

Verwijder TeslaCrypt 3.0 door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal TeslaCrypt 3.0 weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi TeslaCrypt 3.0 verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder TeslaCrypt 3.0 door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van TeslaCrypt 3.0 is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat TeslaCrypt 3.0 succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen TeslaCrypt 3.0 en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-teslacrypt-3-0.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande TeslaCrypt 3.0