Gevaarlijkheidsmeter:  
  (9/100)

Haal SlimCleaner Plus weg (okt 2019 update) - Verwijdering Handleiding

door Olivia Morelli - - | Het type: Systeemtools

SlimCleaner Plus – een optimalisatietool die misschien niet zo nuttig is als het lijkt

Afbeelding van SlimCleaner Plus

SlimCleaner Plus is een legitieme systeemoptimalisatiesoftware die ontworpen is om zogenaamd mensen die regelmatig hun computer gebruiken te helpen hun systemen te reinigen. De ontwikkelaars van dit programma maken echter gebruik van misleidende methoden om goedgelovige mensen te misleiden en ervoor te zorgen dat ze blijven betalen voor hun niet-efficiënte diensten.

Dit is de reden waarom SlimCleaner Plus is geclassificeerd als een mogelijk ongewenst programma. Veel mensen kunnen het mogelijk verwarren met een virus. In werkelijkheid zijn deze systeemoptimalisatietools niet schadelijk. Ze kunnen echter de prestaties van uw computer aanzienlijk vertragen door lange latentie van het laden van software, enz.

In eerste instantie worden de gebruikers misleid om SlimCleaner Plus te downloaden met een regulier programma of misleid om het aan te schaffen vanwege de aantrekkelijke, maar toch vervormde beschrijving op de officiële pagina – hxxps: //slimware.com/. Kort na de installatie kunnen mensen de gratis proefversie uit te proberen.

Ondanks het feit dat het er eerlijk uitziet, programmeerden de bedenkers van het potentieel ongewenste programma de software om verdraaide systeemrapporten af ​​te leveren. Met andere woorden, SlimCleaner Plus laat mensen geloven dat hun computer is geïnfecteerd met een enorme hoeveelheid computerinfecties waardoor ze een hoog risico zouden lopen. Ze hebben ook een gratis versie genaamd SlimCleaner. Toch is het doel hetzelfde: onder valse voorwendsels geld van onervaren computergebruikers aftroggelen.

Als gevolg van dergelijke misleidende rapporten worden mensen ertoe aangezet om de volledige Slim Cleaner Plus-versie te kopen om de niet-bestaande problemen op te lossen. Hoewel uw computer mogelijk is geïnfecteerd met verschillende andere mogelijk ongewenste programma's (PUP’s) zoals adware, garanderen wij dat de geleverde scanresultaten niet nauwkeurig de toestand van uw systeem weergeven.

De illustratie van SlimCleaner Plus
SlimCleaner Plus is een legitieme systeemoptimalisatiesoftware die vervormde scanresultaten oplevert om mensen ertoe te brengen de volledige versie te kopen.

Evenzo raden we u aan om een ​​betrouwbaarder en bekender antivirusprogramma te gebruiken om uw computer te beschermen. In feite kunt u de onderstaande verwijderingsinstructies gebruiken om SlimCleaner Plus te verwijderen, omdat het de-installeren ervan naar verluidt zeer gecompliceerd is.

Wees er op voorbereid dat u talloze irritante meldingen en advertenties zult ontvangen als u het zogenaamde SlimCleaner Plus-virus op uw systeem blijft houden. Ze zullen allemaal slechts een poging zijn u te verleiden tot het kopen van de volledige versie van het programma en zullen niet verdwijnen totdat u dat ook daadwerkelijk doet.

Daarom adviseren we niet om geld uit te geven aan nutteloze systeemoptimalisatietools die meer dan oneerlijke technieken gebruiken om winst te maken. Nadat u de SlimCleaner Plus-verwijdering hebt voltooid, kunt u uw systeem nogmaals controleren met professionele beveiligingssoftware zoals Reimage en de echte virusactiviteit op uw computer controleren. We beloven dat de resultaten zeer verschillend zullen zijn.

Onbetrouwbare systeemoptimalisatietools kunnen ook in het geheim uw systeem binnenkomen

Hoewel gebruikers bewust de nutteloze software van de officiële website kunnen installeren, gebruiken de ontwikkelaars ook verschillende andere lastige, maar legale manieren om hun product te distribueren. Meestal bundelen ze het mogelijk ongewenste programma met andere gratis applicaties en bieden ze aan als één geheel.

Op deze manier kunnen mensen de verborgen extra software niet meer detecteren als ze de Snelle of Aanbevolen installatie-optie selecteren. Op dezelfde manier wordt de systeemoptimalisatietool op uw computer geïnstalleerd zonder dat u het daar rechtstreeks toestemming aan u voor vraagt. Dit kan echter worden voorkomen door de Aangepaste of Geavanceerde parameters te selecteren en alle vooraf geselecteerde vakjes ongedaan te maken.

Bovendien kunnen gebruikers in de val worden gelokt om deze minder dan betrouwbare software via gepromote advertenties te downloaden. Meestal verschijnen ze tijdens uw browsersessies op verdachte pagina's. We raden u aan om uit de buurt van die advertenties te blijven, omdat deze mogelijk niet alleen de PUP installeren, maar ook gevaarlijke prohgramma’s voor uw computer.

Leer hoe u SlimCleaner Plus verwijdert

Volgens het team van eSolutions zijn er talloze meldingen van mensen die klagen dat ze SlimCleaner Plus niet kunnen verwijderen nadat ze hebben besloten om dit te doen. Merk op dat de eliminatieprocedure zowel ingewikkeld is als een gevaar kan vormen voor uw computer.

De verwijdering van SlimCleaner Plus moet met de uiterste zorg worden uitgevoerd of anders zou u uw systeem per ongeluk kunnen beschadigen. Evenzo raden we u aan om de verwijderingsrichtlijnen te gebruiken die aan het einde van dit artikel worden gepresenteerd. Zorg ervoor dat u elke stap aandachtig leest en niets overslaat.

Als u twijfelt om SlimCleaner Plus te verwijderen en u er eerst zeker van wilt zijn dat het onbetrouwbaar is, installeert u een van de antivirusprogramma's die hieronder worden vermeld en scant u uw computer grondig. Later kunt u de scanresultaten vergelijken en uzelf ervan overtuigen dat dit potentieel ongewenste programma meer dan onbetrouwbaar is.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
SlimCleaner Plus snapshot
SlimCleaner Plus snapshotSlimCleaner Plus snapshotSlimCleaner Plus snapshot

Manuele SlimCleaner Plus Verwijdering Handleiding:

Verwijder SlimCleaner Plus van Windows systems

Windows-gebruikers kunnen SlimCleaner Plus verwijderen met behulp van de onderstaande instructies.

  1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
  2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
  3. Verwijder SlimCleaner Plus en gerelateerde programma's
    Zoek hier naar SlimCleaner Plus en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
  4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-slimcleaner-plus.html

Verwijdering gidsen in andere talen