Haal SlimCleaner Plus weg (okt 2018 update) - Verwijdering Handleiding

SlimCleaner Plus Verwijdering Handleiding

Wat is SlimCleaner Plus?

SlimCleaner Plus – een optimalisatietool die misschien niet zo nuttig is als het lijkt

Afbeelding van SlimCleaner Plus

SlimCleaner Plus is een legitieme systeemoptimalisatiesoftware die ontworpen is om zogenaamd mensen die regelmatig hun computer gebruiken te helpen hun systemen te reinigen. De ontwikkelaars van dit programma maken echter gebruik van misleidende methoden om goedgelovige mensen te misleiden en ervoor te zorgen dat ze blijven betalen voor hun niet-efficiënte diensten.

Dit is de reden waarom SlimCleaner Plus is geclassificeerd als een mogelijk ongewenst programma. Veel mensen kunnen het mogelijk verwarren met een virus. In werkelijkheid zijn deze systeemoptimalisatietools niet schadelijk. Ze kunnen echter de prestaties van uw computer aanzienlijk vertragen door lange latentie van het laden van software, enz.

In eerste instantie worden de gebruikers misleid om SlimCleaner Plus te downloaden met een regulier programma of misleid om het aan te schaffen vanwege de aantrekkelijke, maar toch vervormde beschrijving op de officiële pagina – hxxps: //slimware.com/. Kort na de installatie kunnen mensen de gratis proefversie uit te proberen.

Ondanks het feit dat het er eerlijk uitziet, programmeerden de bedenkers van het potentieel ongewenste programma de software om verdraaide systeemrapporten af ​​te leveren. Met andere woorden, SlimCleaner Plus laat mensen geloven dat hun computer is geïnfecteerd met een enorme hoeveelheid computerinfecties waardoor ze een hoog risico zouden lopen. Ze hebben ook een gratis versie genaamd SlimCleaner. Toch is het doel hetzelfde: onder valse voorwendsels geld van onervaren computergebruikers aftroggelen.

Als gevolg van dergelijke misleidende rapporten worden mensen ertoe aangezet om de volledige Slim Cleaner Plus-versie te kopen om de niet-bestaande problemen op te lossen. Hoewel uw computer mogelijk is geïnfecteerd met verschillende andere mogelijk ongewenste programma's (PUP’s) zoals adware, garanderen wij dat de geleverde scanresultaten niet nauwkeurig de toestand van uw systeem weergeven.

De illustratie van SlimCleaner PlusSlimCleaner Plus is een legitieme systeemoptimalisatiesoftware die vervormde scanresultaten oplevert om mensen ertoe te brengen de volledige versie te kopen.

Evenzo raden we u aan om een ​​betrouwbaarder en bekender antivirusprogramma te gebruiken om uw computer te beschermen. In feite kunt u de onderstaande verwijderingsinstructies gebruiken om SlimCleaner Plus te verwijderen, omdat het de-installeren ervan naar verluidt zeer gecompliceerd is.

Wees er op voorbereid dat u talloze irritante meldingen en advertenties zult ontvangen als u het zogenaamde SlimCleaner Plus-virus op uw systeem blijft houden. Ze zullen allemaal slechts een poging zijn u te verleiden tot het kopen van de volledige versie van het programma en zullen niet verdwijnen totdat u dat ook daadwerkelijk doet.

Daarom adviseren we niet om geld uit te geven aan nutteloze systeemoptimalisatietools die meer dan oneerlijke technieken gebruiken om winst te maken. Nadat u de SlimCleaner Plus-verwijdering hebt voltooid, kunt u uw systeem nogmaals controleren met professionele beveiligingssoftware zoals FortectIntego en de echte virusactiviteit op uw computer controleren. We beloven dat de resultaten zeer verschillend zullen zijn.

Onbetrouwbare systeemoptimalisatietools kunnen ook in het geheim uw systeem binnenkomen

Hoewel gebruikers bewust de nutteloze software van de officiële website kunnen installeren, gebruiken de ontwikkelaars ook verschillende andere lastige, maar legale manieren om hun product te distribueren. Meestal bundelen ze het mogelijk ongewenste programma met andere gratis applicaties en bieden ze aan als één geheel.

Op deze manier kunnen mensen de verborgen extra software niet meer detecteren als ze de Snelle of Aanbevolen installatie-optie selecteren. Op dezelfde manier wordt de systeemoptimalisatietool op uw computer geïnstalleerd zonder dat u het daar rechtstreeks toestemming aan u voor vraagt. Dit kan echter worden voorkomen door de Aangepaste of Geavanceerde parameters te selecteren en alle vooraf geselecteerde vakjes ongedaan te maken.

Bovendien kunnen gebruikers in de val worden gelokt om deze minder dan betrouwbare software via gepromote advertenties te downloaden. Meestal verschijnen ze tijdens uw browsersessies op verdachte pagina's. We raden u aan om uit de buurt van die advertenties te blijven, omdat deze mogelijk niet alleen de PUP installeren, maar ook gevaarlijke prohgramma’s voor uw computer.

Leer hoe u SlimCleaner Plus verwijdert

Volgens het team van eSolutions zijn er talloze meldingen van mensen die klagen dat ze SlimCleaner Plus niet kunnen verwijderen nadat ze hebben besloten om dit te doen. Merk op dat de eliminatieprocedure zowel ingewikkeld is als een gevaar kan vormen voor uw computer.

De verwijdering van SlimCleaner Plus moet met de uiterste zorg worden uitgevoerd of anders zou u uw systeem per ongeluk kunnen beschadigen. Evenzo raden we u aan om de verwijderingsrichtlijnen te gebruiken die aan het einde van dit artikel worden gepresenteerd. Zorg ervoor dat u elke stap aandachtig leest en niets overslaat.

Als u twijfelt om SlimCleaner Plus te verwijderen en u er eerst zeker van wilt zijn dat het onbetrouwbaar is, installeert u een van de antivirusprogramma's die hieronder worden vermeld en scant u uw computer grondig. Later kunt u de scanresultaten vergelijken en uzelf ervan overtuigen dat dit potentieel ongewenste programma meer dan onbetrouwbaar is.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele SlimCleaner Plus Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Windows-gebruikers kunnen SlimCleaner Plus verwijderen met behulp van de onderstaande instructies.

Om SlimCleaner Plus van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan SlimCleaner Plus (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de SlimCleaner Plus register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen