Gevaarlijkheidsmeter:  
  (93/100)

Verwijder Police virus (Verwijdering Handleiding) - aug 2018 update

door Jake Doevan - - | Het type: Ransomware

Het politie virus is erg agressief verspreidt en is actief computers aan het infecteren sinds het einde van het laatste jaar. Als je ook aangevallen bent door deze gevaarlijke infectie, zal je ongetwijfeld weten hoe gevaarlijk dit virus is: het laat niet alleen een groot alarm zien welke zich voordoet als een legitieme organisatie maar het is ook gerapporteerd om computers vast te zetten.

In de meeste gevallen, zal het virus beweren dat de gebruiker betrokken is geweest in de distributie van pornografisch materiaal, SPAM of andere inhoud die onder de copyrights vallen en, om je bureaublad en je applicaties te kunnen bereiken, je eerst een boete moet betalen.

Gecatalogiseerd als ransomware, bestaan er verschillende versies van het Politie virus die allemaal voor hetzelfde doel gebruikt worden – om gebruikers een ‘boete’ te laten betalen in de vorm van een Ukash, Moneypak of een PaySafeCard betaling voor het vrijmaken van hun computers. Hoewel, mag je hier niets van geloven.

Police virus

Er bestaan verschillende vormen van het Poltie virus, waaronder namen zoals het Police Central e-crime Unit, PRS For music Metropolitan Police, Canadian Security Intelligence Service, West Yorkshire Police en vele anderen. De laatste Politie virus versies bestaan uit de FBI Moneypak en de Scotland Yard ransomwares die ook worden gericht op mensen wie zouden kunnen betalen voor een boete betreffende illegale activiteiten.

Ondertussen geen enkel van deze programma’s capabel is om persoonlijke informatie te stelen of belangrijke data van het slachtoffer zijn PC te verwijderen, is het bijna onmogelijk om al deze Politie virussen te negeren vanwege het enge bericht en het vastzetten van de computer.

Police virus

Weer dat het Politie virus wordt verspreidt via gehackte websites die boosaardige scripts bevatten en beveiligingsgaten in je computer gebruiken. Dat is waarom we je ten strengste aanbevelen om jezelf ervan te verzekeren dat je geïnstalleerde beveiligingsapplicaties up-to-date zijn als je deze ransomware van je computer wilt vermijden:

 1. Neem een andere machine en gebruik het om Reimage of een ander reputabel anti-malware programma te downloaden.
 2. Update het programma en zet het op een USB stick of een simpele CD.
 3. Ondertussen, herstart je geïnfecteerde machine in veilige modus met het commandocentrum en steek je USB stick in.
 4. Herstart je met de FB ransomware geïnfecteerde machine opnieuw en laat een volledige systeemscan lopen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Police virus snapshot
Police virus snapshotPolice virus snapshot

Manuele Police virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Police door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Police weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Police verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Police door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Police is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Police succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Police en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-police-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen