Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Haal Locky decrypter weg (Simpele Verwijdering Handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Valse antispyware

Zou je Locky decrypter kunnen vertrouwen?

locky decrypter is een onsleutel software waar je over nadenkt om te nemen als je een Locky virus slachtoffer bent. Locky virus is een nieuwe ransomware die momenteel enorm veel paniek is aan het verspreiden in de wereld. Dit virus is verspreid als een email bijlage, die beweert belangrijke informatie te bevatten. Zoals gemeld komt het virus in een ZIP bestand dat een geïnfecteerd word of javascript document draagt. Eens dat Locky in de computer van het slachtover komen en is geactiveerd zal het je systeem scannen voor de verscheidenheid van de verschillende bestand extensies en vergrendelt bepaalde bestanden met de hulp van de volgende algoritmes: RSA-2048 en AES-128. Ndat het virus de bestanden heeft vergrendeld voegt het een tekst document toe genaamd _Locky_recover_instructions bij elke map in je computer die uiteraard vergrendelde bestanden bevat. De notitie legt uit dat je bestanden zijn geblokeerd en er geen mogelijkheid is om het te ontgrendelen zonder een sleutel. “Gelukkig” hebben onze IT-specialisten van dit frauderende programma een “oplossing”. Ze bieden je aan om Locky decrypter software te kopen dat je zal helpen om je vergrendelde bestanden kan ontgrendelen. Het enige wat je hiervoor moet doen is je verbinden met een anonieme TOR server en het Locky decrypter kopen op de aangeduide website. Ook moet het slachtoffer binnen een week betalen anders zal de prijs verdubbelen. Dit is pure chantage.

Vragen over Locky decrypter

Jammer genoeg zijn er mensen die hiervoor betalen puur uit wanmoed om hun verloren bestanden terug te vinden. Maar we raden je ten zeerste af om hiervoor te betalen omdat je te maken hebt met cyber criminelen dus er is geen zekerheid dat je het gekochte product wel krijgt. Er is zelf meer, zelf als je de software krijgt is er niet eens de zekerheid of het programma werkt en dat het uberhaubt wel de bestanden kan ontgrendelen. Daarom moet je het beter direct verwijderen als je besmet bent door dit virus in plaats van het betalen om je bestanden terug te krijgen. Als je het koopt steun je enkel de scammer en hun mogelijk toekomstige kwaadaardige creaties. Wij raden je aan om een betrouwbare anti-virus te gebruiken zoals Reimage Reimage Cleaner Intego om Locky ransomware van je computer te verwijderen.

Locky-decrypter-example-screenshot

Hoe wordt deze software verspreid?

Eens je de losgeld notitie opent zal je verschillende links naar de websites opmerken waar je het Locky decrypter programma kan kopen. De ontgrendelaar kan enkel gedownload worden van websites die bereikbaar zijn door anonieme tor netwerken die wordt geliefd door verschillende online scammers, hackers en andere criminelen. Het is enorm gevraalijk om deze links aan te klikken of te bezoeken omdat ze je kunnen doorsturen naar een geïnfecteerde websites die besmet is met trojans, virussen en worms. Hiervoor is het volgens on verstandiger om te beginnen denken hoe je Locky moet verwijderen en het risico dat je computer loopt moet elimineren.

How kan je Locky ontgrendelaar verwijderen?

De werkbaarheid van het Locky ontgrendel programma is zeer twijfelachtig. Maar als je dit programma al reeds hebt gekocht en je bestanden hebt kunnen ontgrendelen, raden we je ten zeerste aan om het Locky ontgrendel programma samen met het Locky virus van systeem te verwijderen. Hiervoor moet je 3 fundamentele stappen volgen. Eerst moet je een betrouwbare antivirus applicatie bezitten. Daarna verbreek je de verbinding van je pc met het netwerk omdat je computer kwetsbaarder is tegenover het locky virus wanneer het online is. Ten laatste doe je nu een volledige systeem scan met je antivirus dat je in stap 1 hebt verkregen. Dit zal het Locky virus detecteren en verwijderen samen met al zijn componenten. Als je hier nog steeds moeite mee hebt kan je altijd de Locky verwijder gids op onze website gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Locky decrypter Verwijdering Handleiding:

Verwijder Locky decrypter door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Locky decrypter weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Locky decrypter verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Locky decrypter door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Locky decrypter is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Locky decrypter succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Locky decrypter en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-locky-decrypter.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Locky decrypter