Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder .Locked virus

door Julie Splinters - - | Het type: Valse antispyware

Wat zijn de essentiële zaken die je moet weten over het .Locked virus?

Het .Locked virus is een ransomware-type virus dat je computer infiltreert en je prsoonlijke data codeert. Daarna volgt het dilemma – het losgeld betalen of vaarwel zeggen tegen de gecodeerde informatie. Als je dus het doelwit werd, is het eerste wat je moet doen het .Locked virus verwijderen. Je kan hieronder de verwijderingsinstructies raadplegen.

Dit ransomware virus lijkt erg veel op andere beruchte ransomware dreigingen zoals het Locky virus, .locky extension virus, TeslaCrypt, Cerber, en KeRanger. Er zijn echter kleine verschillen tussen de oudere ransamware en deze malware. De .Locked ransomware gebruikt een AES-256 codering algoritme in tegenstelling tot de RSA-2048 en AES-128 algoritmes die gebruikt worden door, bijvoorbeeld, Locky. Daarnaast vraagt de ransomware 500 USD, wat overeenstemt met 1.22 Bitcoin ten opzichte van het normaal gevraagde bedrag van $400. Meer nog, als je je niet haast om het bedrag binnen de gespecifieerde periode te betalen, verdubbelt het losgeld! Zodra je op de ‘betaal’ knop klikt, ga je akkoord met de cyber criminelen om het losgeld te betalen, de .Locked malware begint dan met je gedetailleerde betalingsinstructie te tonen. Hierna wordt er veronderstelt dat je specifieke software en de private decoderingssleutel download. We raden je echter aan om dit niet te doen omdat er geen garantie is dat het ook effectief zal werken nadat je betaalde. Je kan je persoonlijke nformatie onthullen en je geld kwijtspelen na het betalen en nog steeds geen toegang hebben tot je bestanden. Dus overweeg je best eens de .Locked verwijdering i.p.v. te voldoen aan de verwachtingen van cyber criminelen. We raden je aan om hiervoor Reimage Reimage Cleaner Intego te gebruiken.

Als we het hebben over de ontwerpers van deze ransomeware, moet je weten dat sommige de bekende hacker organisatie Anonymous hiervan verdenken. Deze vermoedens doken op nadat er een andere ransomeware – het Anonymous virus – ten tonele verscheen. Dit laatste lijkt ontworpen te zijn door de organisatie. De geniale mogelijkheden van deze eigenwijze hackers, die erin slaagde om internationale overheden en privé instellingen te gijzelen, in acht nemend kan het .Locked virus wel eens een hele uitdaging worden. Meer nog de hackers gebruiken de foto van het Ananymous masker wat de vermoedns alleeen maar doet toenemen.

The ransom note of .Locked virus

Hoe infecteert de.Locked ransomware computers?

Net zoals andere malware, kom je dit virus tegen via geïnfecteerde spam mail bijlagen. Een slachtoffer ontvangt een nep factuur of verkeersboete dat een Zip of Word bestand bevat met daarin een macro code verwerkt. Als het slachtoffer het bestand download op het besturingssysteem, begint de ransomeware met het coderen van je belangrijke documenten, certificaten, werk accounts, rapporten en familie gerelateerde informatie. Van zodra het de job voltooid heeft, plaatst het een .locked bestand in de gecodeerde mappen. Daarna verschijn het bericht op je scherm dat deze misdadige daad aankondigt.

Bovendien heeft men gemerkt dat de .Locked malware ook verspreid kan worden via een Trojaan. Deze dreiging biedt de ransomeware de nodige vermomming. Meestal wordt een Trojaan niet opgemerkt door anti-virus programma’s, omdat ze eruitzien als een legitiem bestand. Nadat het ongeschonden door je bescherming raakte, laat de Trojaan zijn gemene inhoud vrij en begint de .Locked ransomware met zijn werk. In deze bepaalde situatie, moet je beschikken over een anti-malware programma om Trojanen en andere gelijkaardige malware te detecteren. Bovendien wordt zommige ransomeware verspreid via gekraakte spelletjes. Als je dus een gepassioneerde gamer bent, moet je weten dat naaste een paar onbelangrijke POT die je systeem aanvallen er ook ernstige virussen een dreiging kunnen vormen.

.Locked verwijderingsinstructies:

Als je geïnfecteerd werd met de .Locked ransomware, moet je aanvaarden dat je gecodeerde bestanden wel eens verloren kunnen zijn. Je kan ze herstellen van op een back-up maar als je geen extra kopieën van je belangrijke data vinden, kan het zijn dat je deze niet meer kan herstellen. Ten tweede de manuele verwijderingsoptie zou wel eens niet kunnen werken vanwege de complexe structuur van de ransomeware en zijn codering algoritme. Dus rest er maar één oplossing – .Locked verwijderen met de hulp van een krachtige anti-malware toepassing, zoals Reimage Reimage Cleaner Intego of Malwarebytes. Tenslotte is het essentieel dat je het steeds update en regelmatig een scan uitvoert om ervoor te zorgen dat je volledig beschermd bent en weer veilig kan surfen. Als je geen van de bovenstaande programma’s kan opstarten, volg dan onderstaande handleiding:

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele .Locked virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder .Locked door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal .Locked weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi .Locked verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder .Locked door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van .Locked is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat .Locked succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen .Locked en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-locked-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande .Locked virus