Gevaarlijkheidsmeter:  
  (93/100)

Haal JS:ScriptIP-inf [Trj] weg (Verwijdering Handleiding) - jan 2021 update

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Trojans

Wat is JS:ScriptIP-inf?

JS:ScriptIP-inf [Trj]

JS:ScriptIP-inf [Trj] is een gevaarlijk Trojaans paard dat betrokken kan zijn bij veel gevaarlijke activiteiten. He kan je traceren, je toetsaanslagen registreren en je persoonlijke informatie stelen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je aanmeldgegevens, wachtwoorden, bankgegevens en nog veel andere informatie verliezen.

Bovendien beweert een deel van de beveiligingsexperten dat deze Trojaan ook in staat is om andere cyber bedreigingen te installeren, deze bij te werken, je om te leiden naar kwaadaardige sites en nog veel andere gevaarlijke zaken. een van de duidelijkste tekenen dat je pc aangevallen werd door deze dreiging zijn de systeem vertragingen waardoor surfen een ware hel wordt.

Dit is zeer jammer maar het is niet anders – JS:ScriptIP-inf is geen rogue anti-spyware die vervelende advertenties toont en ook geen ransomware die je pc blokkeert. Om zijn verwijdering te voorkomen verstopt het virus zich diep in het systeem zodat je niet zou merken dat je pc aangetast werd.

Daarom moet je er steeds voor zorgen dat je pc beschermt word door een bijgewerkte anti-spyware. ALs je nog eens extra wenst na te kijken of deze dreiging je pc niet geïnfecteerd heeft moet je een volledige systeemscan uitvoeren met ReimageIntego. Denk eraan dat je de JS:ScriptIP-inf Trojaan zo snel mogelijk moet verwijderen.

JS:ScriptIP-inf [Trj]

Hoe kan JS:ScriptIP-inf [Trj] mijn pc infecteren?

JS:ScriptIP-inf [Trj] is een Trojaans paard dus kan het nauwelijks worden opgemerkt als het je systeem probeert te infiltreren. Desalniettemin kun je iets ondernemen om zulke infiltraties te vermijden. Ten eerste zorg ervoor dat je een betrouwbare anti-spyware installeert en werk deze steeds bij naar de recenste versie.

Vermijd ook illegale sites want deze worden actief gebruikt voor het verspreiden van dreigingen zoals Trojanen, malware, ransomware, etc. Klik ook niet op advertenties die gratis hulpmiddelen of updates aanbieden omdat de kans groot is dat ze de pc zullen infecteren met of een potentieel ongewenste toepassing of een virus. Negeer tenslotte ook verdachte e-mails die duidelijk vol staan met kwaadaardige links of verdachte bijlagen bevatten. Verwijder zulke mails ASAP.

Als JS:ScriptIP-inf [Trj] het systeem gijzelt verstopt het zich diep in het systeem en begint het met de vereiste activiteiten die vooraf bepaald werden door hackers. Als je er niet wilt achterkomen wat nu eigenlijk identiteitsdiefstal of het verlies van bankgegevens inhoud moet je deze cyber dreiging ASAP verwijderen. Voer hiervoor een volledige systeemscan uit met een bijgewerkte anti-spyware. Dit is de makkelijkste manier om deze infectie te vangen. Gebruik alsjeblieft GEEN manuele verwijdering want je kan makkelijk de foutieve bestanden verwijderen en het systeem beschadigen.

JS:ScriptIP-inf [Trj]

Hoe het JS:ScriptIP-inf [Trj] virus verwijderen?

Als je ook maar het minste vermoeden hebt dat JS:ScriptIP-inf [Trj] zich op je pc kan bevinden, voer dan een volledige systeemscan uit en zie wat het resultaat hiervan is. ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes zullen je helpen je pc te herstellen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
JS:ScriptIP-inf [Trj] snapshot
JS:ScriptIP-inf [Trj] snapshot

Manuele JS:ScriptIP-inf [Trj] Verwijdering Handleiding:

Verwijder JS:ScriptIP-inf [Trj] door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal JS:ScriptIP-inf [Trj] weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi JS:ScriptIP-inf [Trj] verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder JS:ScriptIP-inf [Trj] door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van JS:ScriptIP-inf [Trj] is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat JS:ScriptIP-inf [Trj] succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen JS:ScriptIP-inf [Trj] en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen