Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder LeChiffre virus (Gratis Instructies)

door Olivia Morelli - - | Het type: Valse antispyware

LeChiffre Ransomware omschrijving

e LeChiffre Ransomware is een gevaarlijk virus, dat iedereen die een computer gebruikt kan aantasten. Zijn naam betekent ‘Het Cijfer.’ Dit is een symbolische naam omdat dit virus een bepaald codering algoritme gebruikt om data te vergrendelen en deze ontoegankelijk te maken. Met andere worden het vercijfert de data. Als dit virus erin slaagt je systeem te infiltreren, vind het al je persoonlijke bestanden (inclusief documenten, muziek, video’s, audio bestanden enz.) en codeert ze door een AES algoritme te gebruiken. De codering wordt uitgevoerd door het coderen van de eerste en laatste 8192 bytes van het bestand en dan de kwaadaardige sleutel aan het bestand toe te voegen als een 32-byte blob. Zodra het gecodeerd is wordt het bestand onbruikbaar en ontoegankelijk.

Deze ransomware laat ook een bericht na op de geïnfecteerde computer; dit is meestal een .html of .txt bestand. Dit is wat het zegt:

Your important files […] which were crypted with the strongest military cipher RSA1024 and AES. No one can help you to restore files without out decoder, Photorec, RannohDecryptor […] repair tools are useless and can destroy your files irreversibly. If you want to restore files – send an e-mail to […] You will receive decrypted samples and our conditions how you’ll get decoder. Follow the instructions to send payment.

LeChiffre ransom note

Als je deze mededeling ziet, is dit een bewijs dat het LeChiffre virus je computer heeft aangevallen. Nu, we raden je af om het losgeld te betalen. Je kan cyber criminelen niet vertrouwen – er is geen garantie dat ze ook maar iets zullen doen om je te helpen je bestanden te herstellen. Bovendien werd er reeds een decoder voor deze ransomware ontworpen (helaas werkt deze enkel voor de LeChiffre 2.6 versie, maar hij kan in de toekomst wel geüpdate worden). Je kan echter je bestanden ook herstellen als je er back-ups van hebt. Als je een back-up van je bestanden hebt, is alles wat je moet doen de LeChiffre ransomware van je computer verwijderen met het LeChiffre verwijdering hulpmiddel (bijvoorbeeld, Reimage), en dan je bestanden importeren van op je back-up media. Denk eraan dat je een back-up moet maken op een EXTERNE media omdat sommige virussen ook je online in een cloud opgeslagen data kunnen aantasten.

Hoe kan ik geïnfecteerd worden met de LeChiffre Ransomware?

Beveiligingsexperten beweren dat de LeChiffre Ransomware geen typische ransomware is, en deze meestal manueel verspreid wordt. Dit betekent dat de cyber crimineel zich toegang moet verschaffen tot de computer en het bestand downloaden en manueel uitvoeren. Dit gebeurde recentelijk in India – de LeChiffre cyber-crimineel plante een virus op een computer van een bank in India en verspreide het virus naar de volgende computers via Remote Desktop Ports die geen wachtwoord bescherming hadden.

Vergeet echter niet dat cyber criminelen bijleren en hun producten dagelijks verbeteren. Daarom waarschuwen we je ook dat je geen e-mails van onbekende afzenders mag openen (ransomware wordt meestal verspreid via kwaadaardige e-mail bijlagen), vermijd tevens het klikken op links op hoge-risico sites of het installeren van onbetrouwbare software.

Als je wilt weten hoe je de bestanden kan decoderen, lees dan verder op de volgende pagina.

Hoe de LeChiffre malware verwijderen en bestanden herstellen?

Volgens de losgeldbrief van het LeChiffre virus, kun je je bestanden gratis terugkrijgen na 6 maanden ransom note, you can get your files back for free after 6 months. Dit is zeer onwaarschijnlijk, maar wie wil er echter 6 maanden wachten om toegang te krijgen tot benodigde bestanden? Mensen gebruiken hun waardevolle bestanden dagelijks dus moeten ze onmiddellijk toegang krijgen tot de verloren bestanden. Gelukkig heeft men een decodering hulpmiddel gevonden – je kan dit hier downloaden. Denk er echter aan dat voor je start met het decoderen van je bestanden, je eerst het LeChiffre virus volledig van je computer MOET verwijderen. Je kan dit doen met Reimage of elke andere anti-malware software.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Manuele LeChiffre virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder LeChiffre door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal LeChiffre weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi LeChiffre verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder LeChiffre door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van LeChiffre is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat LeChiffre succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen LeChiffre en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-lechiffre-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen