Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder LeChiffre virus (Gratis Instructies)

door Olivia Morelli - - | Het type: Valse antispyware

LeChiffre Ransomware omschrijving

e LeChiffre Ransomware is een gevaarlijk virus, dat iedereen die een computer gebruikt kan aantasten. Zijn naam betekent ‘Het Cijfer.’ Dit is een symbolische naam omdat dit virus een bepaald codering algoritme gebruikt om data te vergrendelen en deze ontoegankelijk te maken. Met andere worden het vercijfert de data. Als dit virus erin slaagt je systeem te infiltreren, vind het al je persoonlijke bestanden (inclusief documenten, muziek, video’s, audio bestanden enz.) en codeert ze door een AES algoritme te gebruiken. De codering wordt uitgevoerd door het coderen van de eerste en laatste 8192 bytes van het bestand en dan de kwaadaardige sleutel aan het bestand toe te voegen als een 32-byte blob. Zodra het gecodeerd is wordt het bestand onbruikbaar en ontoegankelijk.

Deze ransomware laat ook een bericht na op de geïnfecteerde computer; dit is meestal een .html of .txt bestand. Dit is wat het zegt:

Your important files […] which were crypted with the strongest military cipher RSA1024 and AES. No one can help you to restore files without out decoder, Photorec, RannohDecryptor […] repair tools are useless and can destroy your files irreversibly. If you want to restore files – send an e-mail to […] You will receive decrypted samples and our conditions how you’ll get decoder. Follow the instructions to send payment.

LeChiffre ransom note

Als je deze mededeling ziet, is dit een bewijs dat het LeChiffre virus je computer heeft aangevallen. Nu, we raden je af om het losgeld te betalen. Je kan cyber criminelen niet vertrouwen – er is geen garantie dat ze ook maar iets zullen doen om je te helpen je bestanden te herstellen. Bovendien werd er reeds een decoder voor deze ransomware ontworpen (helaas werkt deze enkel voor de LeChiffre 2.6 versie, maar hij kan in de toekomst wel geüpdate worden). Je kan echter je bestanden ook herstellen als je er back-ups van hebt. Als je een back-up van je bestanden hebt, is alles wat je moet doen de LeChiffre ransomware van je computer verwijderen met het LeChiffre verwijdering hulpmiddel (bijvoorbeeld, ReimageIntego), en dan je bestanden importeren van op je back-up media. Denk eraan dat je een back-up moet maken op een EXTERNE media omdat sommige virussen ook je online in een cloud opgeslagen data kunnen aantasten.

Hoe kan ik geïnfecteerd worden met de LeChiffre Ransomware?

Beveiligingsexperten beweren dat de LeChiffre Ransomware geen typische ransomware is, en deze meestal manueel verspreid wordt. Dit betekent dat de cyber crimineel zich toegang moet verschaffen tot de computer en het bestand downloaden en manueel uitvoeren. Dit gebeurde recentelijk in India – de LeChiffre cyber-crimineel plante een virus op een computer van een bank in India en verspreide het virus naar de volgende computers via Remote Desktop Ports die geen wachtwoord bescherming hadden.

Vergeet echter niet dat cyber criminelen bijleren en hun producten dagelijks verbeteren. Daarom waarschuwen we je ook dat je geen e-mails van onbekende afzenders mag openen (ransomware wordt meestal verspreid via kwaadaardige e-mail bijlagen), vermijd tevens het klikken op links op hoge-risico sites of het installeren van onbetrouwbare software.

Als je wilt weten hoe je de bestanden kan decoderen, lees dan verder op de volgende pagina.

Hoe de LeChiffre malware verwijderen en bestanden herstellen?

Volgens de losgeldbrief van het LeChiffre virus, kun je je bestanden gratis terugkrijgen na 6 maanden ransom note, you can get your files back for free after 6 months. Dit is zeer onwaarschijnlijk, maar wie wil er echter 6 maanden wachten om toegang te krijgen tot benodigde bestanden? Mensen gebruiken hun waardevolle bestanden dagelijks dus moeten ze onmiddellijk toegang krijgen tot de verloren bestanden. Gelukkig heeft men een decodering hulpmiddel gevonden – je kan dit hier downloaden. Denk er echter aan dat voor je start met het decoderen van je bestanden, je eerst het LeChiffre virus volledig van je computer MOET verwijderen. Je kan dit doen met ReimageIntego of elke andere anti-malware software.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele LeChiffre virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder LeChiffre door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal LeChiffre weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi LeChiffre verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder LeChiffre door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van LeChiffre is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat LeChiffre succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen LeChiffre en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen