Google omleidingen. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Jake Doevan - - | Het type: Browserkapers
12

Google omleiding probleem en ijn dominantie

Beveilignsexperten zijn te weten gekomen dat gedurende de afgelopen drie jaar, Google omleidingen één van de ernstigste problemen in de cyber wereld geworden zijn. De meeste klachten, die gaan over URL omleidingen op de Google pagina en gelijkaardige zoekmachines bereikten ons in het beging van 2012. Dit probleem wordt echter nog steeds beschouwd als één van de meest relevante omdat het honderden computers (Windows en Mac OS) elke dag blijft aantasten.

Als je te maken hebt met Google omleidingen naar Yahoo of andere domeinen (dit kunnen bekende of totaal onbekende sites zijn), is de kans groot dat jij één van die ongelukkige pc gebruikers bent dit te maken heeft met het Google Omleiding virus. Net zoals het Yahoo Redirect virus en Bing redirect virus, werd het gecategoriseerd als een browser hijacker en potentieel ongewenste toepassing. Het voornaamste probleem hier is zijn verwijdering – het Google omleiding virus (of browser hijacker) kan zich verbergen onder welke naam dan ook, dus is het zeer moeilijk om het manueel te verwijderen. Als je de pc probeert te herstellen zonder de hulp van computer experten, kan je nuttige componenten van je computer verwijderen. En echt, wie wil dat nu? Om pc gerelateerde problemen te vermijden, kan je kiezen voor de automatische verwijdering optie. Reimage wordt beschouwd als één van de meest efficiënte anti-spywares voor het verwijderen van het Google Omleiding virus.

Problemen die veroorzaakt worden door een browser hijacker

Hoewel de meeste mensen denken dat browser hijackers onschadelijk zijn, raden beveiliging onderzoekers aan om het Google omleiding virus en gelijkaardige POT te vermijden omdat ze veel verschillende problemen op het aangetaste systeem kunnen veroorzaken. Hier de meest voorkomende activiteiten veroorzaakt door deze malware:

 • Google omleidingen naar Comcast, Bing, Yahoo en gelijkaardige websites. We moeten je waarschuwen dat je omgeleid kan worden naar welek site dan ook, ongevaarlijke of kwaadaardige. Bovendien als je computer gegijzeld werd door het Google omleiding virus, kan je dit probleem zien op al je browsers. Je kan te maken hebben met onstopbare omleidingen bij het gebruik van Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari en andere browsers.
 • Veranderingen in de instellingen van de browser en het systeem. Meestal wijzigt dit virus de startpagina, standaard zoekmachine, nieuw tabblad, lijst met favorieten en andere instellingen. Dit zonder je toestemming.
 • Een enorme hoeveelheid aan commerciële inhoud in je zoekresultaten. Browser hijackers kunnen niet enkel je systeeminstellingen wijzigen, ze kunnen ook je zoekresultaten aantasten en deze gebruiken voor het veroorzaken van omleidingen naar Yahoo en gelijkaardige websites op al je browsers.
 • Het traceren van je surfen en verzamelen van je zoekopdrachten en gelijkaardige data. In de regel, verzamelt het Google omleiding virus informatie over de meest bezochte sites, gegevens die men er op invult, het IP adres van je computer, je locatie, e-mailadres en gelijkaardige data.

Zoals je kan zien kunnen Google omleidingen niet genegeerd worden omdat ze kunnen leiden tot de infiltratie van andere virussen. Dit probleem heeft niets te zien met veilig surfen en zelfs al heb je een betrouwbare anti-spyware geïnstalleerd op je computer kun je niet zeker zijn van de veiligheid van je pc. Waarom werd het Google Omleiding virus zo populair? Het antwoord is zeer rechtuit – het proberen van geld te verdienen met het promoten van voorafbepaalde sites. Zoals we reeds gezegd hebben kunnen deze sites totaal onschadelijk zijn (Yahoo, Bing, Facebook or Comcast), maar dat kan niet van hen allemaal gezegd worden.

Hoe wordt een omleiding virus verspreid en infiltreert het computers?

Op het eerste zicht kan het er op lijken of er niets gevaarlijk is aan het installeren van een gratis programma zonder te controleren wat er zich in verstopt. Wij raden je echter aan om dit niet te doen omdat alle toepassingen verdachte componenten kunnen bevatten, zoals browser hijackers, adwares en gelijkaardige virussen. Het belangrijkste wat je dus moet doen als je freeware en shareware installeert is het volledige proces nauwlettend volgen door het kiezen van de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode. Denk er ook aan dat zulke POT kunnen proberen om slecht beveiligde systemen te infiltreren, dus denk er eens over om een betrouwbare anti-spyware te installeren. Vermijd bovendien ook verdachte pop-up advertenties en banners advertenties die op bijna elke site getoond worden. Als je denkt dat je pc gegijzeld werd door het Google omleiding virus, volg dan de onderstaande handleiding.

Het verwijderen van het Google omleiding virus van de aangetaste PC

Als je te maken hebt met Google omleidingen naar Bing, Yahoo, en andere websites, wil dit zeggen dat je te maken hebt met een browser hijacker. De infiltratie van deze dreiging zou je moeten laten nadenken over welke freeware je net geïnstalleerd hebt, omdat zoals we je reeds gewaarschuwd hebben, worden browser hijackers, zoals het Google omleiding virus, actief verspreid met de hulp van software bundels. Eén zaak is duidelijk – je moet de verdachte componenten van je pc verwijderen. Je moet echter weten dat het nauwelijks verwijdert kan worden via manuele verwijdering stappen. Daarom raden we je ook aan om een van de onderstaande anti-spyware hulpmiddelen te gebruiken.

U kan Google automatisch verwijderen met behulp van één van deze programma's : Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. We raden deze toepassingen aan omdat ze makkelijk potentieel ongewenste programma's, virussen en al hun gerelateerde bestanden en registerwaarden kunnen verwijderen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Google omleidingen te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Google omleidingen te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Google omleidingen snapshot
Google omleidingen snapshotGoogle omleidingen snapshot

ManueleGoogle omleiding Verwijdering Handleiding:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Google van Windows systems

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs).Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Google en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Google en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'
 5. Verwijder Google uit de Windows snelkoppelingen
  Rechter muisklik op de snelkoppeling van Mozilla Firefox en selecteer Properties. Rechter muisklik op het browsers icoon en selecteer 'Properties'
 6. Ga naar de Shortcut tab en bekijk het Target veld. Verwijder de kwaadaardige URL die aan je virus gerelateerd is. Selecteer de 'Shortcut' tab en verwijder 'http://isearch.babylon.com...' of andere verdachte URL

Herhaal bovenstaande stappen voor alle browser snelkoppelingen, inclusief Internet Explorer en Google Chrome. Zorg ervoor dat je alle locaties van deze snelkoppelingen nakijkt, inclusief het bureaublad, start menu en taakbalk.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Google van Mac OS X systeem

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Google of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to TrashKlik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Google van Internet Explorer (IE)

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Google en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Google verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder de Google omleiding uit Microsoft Edge

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Google uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Google van Mozilla Firefox (FF)

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Google en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op menu (rechter bovenhoek), kies Options General.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef de gewenste site op of klik op Restore to default.
 5. Klik op OK om deze wijzigingen te bewaren. In de 'General' tab, verwijder je de kwaadaardige URL uit de 'Home Page' sectie of klik op de 'Restore to Default' knop. Klik op 'OK' om de wijzigingen te bewaren
 6. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 7. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Google. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Google van Google Chrome

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Google en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Wijzig je startpagina en standaard zoekmachine als deze door het virus aangepast waren
  Klik op het menu icoon en kies Settings.
 4. Zoek hier naar Open a specific page or set of pages onder de On startup optie en klik op Set pages. Nadat je op het menu en 'Settings' geklikt hebt, selecteer je 'Set pages'
 5. Nu zou u een ander venster te zien moeten krijgen. Verwijder hier kwaadaardige zoekmachines en geef degenen op die je als startpagina wenst. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 6. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 7. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 8. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 9. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 10. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Google. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Verwijder Google van Safari

Reimage is een programma om malwares te ontdekken.
Je moet de volledige versie kopen om infecties te verwijderen.
Meer informatie over Reimage.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Google of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Start je Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte. Selecteer hier Preferences zoals het voordien werd getoond en selecteer General.
 4. Bekijk hier het Homepage veld. Als het gewijzigd werd door Google verwijder je de ongewenste link en geef degene op die je wenst te gebruiken voor je zoekopdrachten. Denk eraan om de "http://" voor je adres in te geven. Verwijdere in 'General' de kwaadaardige URL en geef je gewenste domein op
 5. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 6. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Google te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop
Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Google register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus of Malwarebytes Anti Malware.
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Bron: http://www.2-spyware.com/remove-google-redirect.html

Verwijdering gidsen in andere talen