Gevaarlijkheidsmeter:  
  (12/100)

Haal Google Lead Services weg - Virus Verwijdering Instructies

door Lucia Danes - - | Het type: Adware

Google Lead Services is een nep online adverteer platform dat niets te maken heeft met Google

Afbeelding Google Lead Services

Google Lead Services, ook gekend als GoogleLeadService.com, is een frauduleus adverteer plarform dat er kan uitzien alsof het een onderdeel is van het legitieme Google adverteer netwerk. Deze service is echter ontwikkeld door misdadigers die dubieuze online adverteer oplossingen aanbieden.

Op het einde van de GoogleLeadService.com website, vind je de disclaimer in kleine lettertjes; waarin er vermeld wordt dat deze adverteer service niet gerelateerd is aan de gekende zoekmachine:

We are not affiliated with or related to Google Lead Services™ in any way. The term “Google” is used as a synonym for “Search”

Laten we eerlijk zijn: we zien zelden dat het vermeld wordt in de kleine lettertkjes op het einde van de websites. De misleidende naam van Google Lead Services kan echter tal van mensen misleiden. =dit programma biedt echter dubeiuze adverteer oplossingen.

Als je geïnteresseerd bent hoe google lead services werkt, kunnen we in het kort zeggen dat dit platform aanbied om top en zij banners, “Google Style Link met Omschrijving,” normale links of volledige pagina advertenties te tonen. Meestal wordt deze commerciële inhoud getoond met de hulp van adware programma's.

Google Lead Services adware programma's worden meestal verspreid met de hulp van freeware of shareware. Deze potentieel ongewenste toepassing (POT) kan elke populaire browser op Windows, Mac, iOS en Android apparaten aantasten.

Na het infiltreren, verstoort het Google Lead Services virus onmiddellijk de surf sessies van het slachtoffer door banners en volledige pagina advertenties te injecteren of door willekeurige tekst te veranderen in hyperlinks om allerlei producten en services te promoten. Deze activiteit bemoeilijkt het surfen op het internet en kan een risico vormen voor de gebruiker.

Beveiligingsexperts van LosVirus.es waarschuwen ervoor dat Google Lead Services advertenties kwaadaardig kunnen zijn, kunnen informeren over onbestaande computervirussen die op je computer gedetecteerd werden of nep pc optimalisatie software kunnen promoten. Denk eraan dat zulke verdachte activiteiten vaak misbruikt worden door cybercriminelen.

Gebruikers die per ongeluk de adware op hun machines installeerden, ontdekken vaak dat het verwijderen van google lead services ietwat ingewikkeld is. Dit kan gebeuren omwille van de volgende redenen:

 • de adware kan de systeeminstellingen aangepast hebben, bijvoorbeeld, Windows Register;
 • ook de browser instellingen kunnen gewijzigd zijn;
 • de POT installeerde add-ons, extensies van derden of helper objects op de aangetaste browser;
 • andere ongewenste programma's werden op de computer of smartphone geïnstalleerd om de adware te beschermen.

Om Google Lead Services dus te blokkeren, moet je al deze hierboven vermelde problemen nakijken en oplossen. Natuurlijk kan je dit handmatig doen, het is echter gemakkelijker om ReimageIntego of een andere anti-malware tool te gebruiken om verlost te worden van de advertentie ondersteunde toepassing.

Op het einde van dit artikel vind je meer informatie over hoe Google Lead Services te verwijderen van Windows, Android, Mac en iOS apparaten. Daarnaast is het virus ook nauw gerelateerd aan het Google omleiding virus, dus kunnen ook de verwijderingsinstructies van dewe malware nuttig zijn.

De afbeelding van het Google Lead Services virusGoogle Lead Services is een dubieus adverteer platform dat niet gerelateerd is aan Google.

Adware programma's kunnen verdeeld worden via niet-toegestane freeware download sites of app winkels

Je weet al dat de reden voor het zien van GoogleLeadServices.com advertenties een adware infectie is. Deze potentieel ongewenste toepassing werd waarschijnlijk op je apparaat geïnstalleerd toen je een verdacht software pakket installeerde.

Deze soort van cyberdreigingen worden meestal in een bundel met freeware of shareware verspreid. Computergebruikers die niet op de hoogte zijn van veilige software installatie praktijken veroorzaken vaak surfen gerelateerde problemen voor zichzelf. De adware kan ook op je smartphone terechtkomen als je een app download uit de winkel van derden.

De infiltratie van ongewenste apps kan echter gestopt worden door het volgen van algemene beveiligingstips:

 • Kies alleen voor legitieme dowloadbronnen. Installeer programma's enkel vanop officiële ontwerper sites of app winkels.
 • Kies bij het installeren van software steeds voor de Geavanceerde/Aangepaste methode ipv de Snelle/Aanbevolen. Enkel de Geavanceerde installatie onthuld “extra dowloads” die je ook moet uitvinken tijdens de installatie.
 • Lees de app toestemmingen voor je een toepassing installeert op je telefoon.
 • Lees gebruiker beoordelingen over het programma dat je gaat dowloaden.
 • Negatieve feedback zou je moeten stoppen.
 • Lees de EULA, het Privacy Beleid of andere documenten die voorzien worden om er zeker van te zijn dat je de ontwerpers kunt vertrouwen.

Google Lead Services verwijderingshandleiding

Als je op zoek bent naar het antwoord op de vraag “hoe schakel ik Google Lead Services uit?” ben je hier aan het juiste adres. In deze sectie zullen we je uitleggen hoe je verlost wordt van de vervelende advertenties, de omleidingen stopt en de adware van je apparaat verwijdert.

Als je op zoek bent naar een manier om Google Lead Services van je computer te verwijderen, kan je kiezen uit twee opties – handmatig en automatisch. Op het einde van dit artikel vind je de handmatige verwijderingsinstructies terug. We moeten je echter waarschuwen dat deze methode ingewikkeld kan zijn.

Daarom raden we je ook aan om te kiezen voor de automatische verwijdering van Google Lead Service. Deze methode vereist het scannen van de aangestaste machine met een geüpdate anti-malware software zoals ReimageIntego. Denk eraan dat deze methode ook werkt als je te maken hebt met een mobiele versie van het virus.

Remove GoogleLeadServices van iPhone en Android OS

Als je echter op zoek bent naar een manier om verlost te worden van de Google Lead Services iPhone versie, moet je deze methodes eens proberen:

 • wis de geschiedenis en website data;
 • verwijder verdachte apps;
 • herstel de iPhone vanop een back-up;
 • herstel de smartphone als een nieuw apparaat;
 • reset de iPhone.

Daarnaast kun je ook de iPhone virus verwijderingsinstructies eens bekijken. Het wordt echter nog steeds aanbevolen om de smartphone te scannen met een geüpdate beveiliging software.

Als je de Google Lead Services Android variant moet verwijderen, moet je de Android virus verwijderingsinstructions volgen die voorstellen kwaadaardige apps te verwijderen in Veilige Modus of te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Het scannen met een anti-malware tool is echter de beste manier om een geïnfecteerde smartphone of tablet te herstellen.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Google Lead Services Verwijdering Handleiding:

Verwijder Google Lead Services van Windows systems

Verwijder de Google Lead Services adware van je Windows computer aan de hand van onderstaande instructies. Reset daarna alle aangetaste browsers.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Google Lead Services en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Google Lead Services en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Google Lead Services van Mac OS X systeem

Wordt verlost van Google Lead Services advertenties en omleidingen door verdachte toepassingen te verwijderen zoals hieronder beschreven. Reset daarna de aangetaste browsers.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Google Lead Services of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Google Lead Services van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Google Lead Services en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Google Lead Services verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Google Lead Services van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Google Lead Services uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Google Lead Services van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Google Lead Services en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Google Lead Services. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Google Lead Services van Google Chrome

Verwijder dubieuze extensies en reset Google Chrome zoals hieronder getoond wordt:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Google Lead Services en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Google Lead Services. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Google Lead Services van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Google Lead Services of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Google Lead Services te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Google Lead Services register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen