Gevaarlijkheidsmeter:  
  (16/100)

Haal Geeker.com weg (Gratis Handleiding) - Handboek

door Gabriel E. Hall - - | Het type: Adware

De Geeker.com beoordeling: vermijdt deze website!

Schermafbeelding van de Geeker.com website

Geeker.com is een verdachte site die ongelimiteerde video en film streaming services aanbied. Het is echter geen van die gratis services. Om de inhoud te bekijken moet je één van de aangeboden plannen aanschaffen. Maar als je erop uit bent om een ander seizoen van je favoriete TV show wilt kijken, is het beter om je een Netflix abonnement aan te schaffen.

Het antwoord op de belangrijkste vraag – is Geeker een legitieme service? -is kort en simpel: nee. Dit is een frauduleuze site en wordt gebruikt voor phishing. Ook al stelt de officiële site dat gebruikers zich kunnen registreren voor een gratis proefperiode; toch worden ze hiervoor aangerekend. Meestal gebeurt dit ook zonder hun medeweten en toestemming.

Tal van Geeker beoordelingen bevestigen dat deze service een scam is. Gebruikers die misleid werden tot het aanmelden en het ingeven van hun kredietkaartgegevens rapporteerden dat ze aangerekend werden voor de service of zelfs 1 dollar 'doneerden' aan een goed doel. Het is zeer twijfelachtig dat dit een echte donatie was, en niet gewoon een truc van de scammers om je geld te krijgen.

Gebruikers rapporteerden dat ze $7, $29.95, $35 of meer werden aangerekend. Het contacteren van Geeker’s support bracht ook geen zoden aan de dijk. Als deze transactie recent gebeurde, kon enkel de bank deze weigeren en verdere betalingen stopzetten.

Daarom wordt het ook aanbevolen om deze scam site te mijden. Als je echter reeds de vergissing begaan hebt, zet dan je Geeker.com onmiddellijk stop. We raden je ten zeerste aan om je bank te contacteren en hen in te lichten over dit probleem.

Adware programma's kunnen Geeker promoten

Er werd ook gemerkt dat deze phishing site gepromoot werd via adware programma's. Dit type potentieel ongewenste toepassing (POT) kan je computer binnendringen in een software pakket en de instellingen van je browser wijzigen. Daarna kan het starten met omleidingen naar de begin.geeker.com website welke je vraagt een account aan te maken om toegang te krijgen tot hun films, boeken en muziek database.

Als je browser je dus verplicht om deze site te bezoeken en je aan te melden op deze service, moet je de computer controleren op adware of andere cyberinfecties. In dit geval voer je best een automatische verwijdering van Geeker uit met ReimageIntego om alle adware-gerelateerde bestanden te verwijderen.

Afbeelding van de Geeker.com websiteGeeker.com is een frauduleuze site die gebruikt wordt om je kredietkaartgegevens te verkrijgen om je geld afhandig te kunnen maken.

De Geeker scam kan je bereiken via sms

Geeker heeft een telefonische ondersteuning lijn 1-646-213-1438. Het bellen van dit nummer wordt echter afgeraden omdat je niet de nodig hulp krijgt. Deze site is echter ook geassocieerd met het telefoonnummer 410-200-500.

Als je dit 410200500 nummer online opzoekt, zal je tal van mensen tegenkomen die stellen het doelwit te zijn van scammers, welke zich voordoen als zijnde de bank, politie of andere instellingen. Sommige mensen rapporteerden dat hen gevraagd werd een phishing site te bezoeken of te bellen en hun kredietkaartgegevens te 'bevestigen'.

De online geeker.com beoordelingen liegen dus niet. Deze website wordt gebruikt door cybercriminelen die onwetende computergebruikers geld afhandig willen maken. Wees dus zeer waakzaam en vertrouw deze service niet.

Tips om scammers te vermijden

Het is makkelijk praten, te stellen dat je Geeker.com moet mijden en hun service niet mag gebruiken. Deze site kan gepromoot worden via adware programma's die omleidingen naar deze site kunnen veroorzaken of aanbieden hem te bezoeken door het klikken op advertenties. De advertentie-ondersteunde toepassingen die verantwoordelijk zijn voor deze activiteit komen meestal op je systeem via software pakketten.

Het is dus zeer belangrijk dat je voorzichtig bent bij het installeren van freeware en shareware. Het belangrijkste wat je moet doen is, de Geavanceerde/Aangepaste instellingen gebruiken i.p.v. de Snelle/Aanbevolen instellingen. De geavanceerde installatie wizard zal je een lijst met bijkomende programma's tonen, welke vaak reeds op voorhand geselecteerd werden. Deze moet je dus uitvinken.

Na het installeren van zulke apps, kan je te maken krijgen met omleidingen naar allerlei verdachte sites, inclusief Geeker. Cyberbeveiliging specialisten van Los Virus herinneren eraan dat je nooit je kredietkaartgegevens of andere persoonlijke info mag invoeren op een site tenzij je een beveiligingscontrole uitvoerde. Kijk steeds de online beoordelingen na en vertrouw nooit sited die veel negatieve feedback kregen.

Stappen die je moet ondernemen na een Geeker virus aanval

Als je een abonnement hebt genomen op de geeker.com service, zet dit dan onmiddellijk stop. Als hun ondersteuning je niet helpt, contacteer de bank en licht hen in over niet toegestane transacties vanop je rekening.

Als je echter constant naar deze site wordt omgeleid of advertenties te zien krijgt die deze duistere service promoten, moet je de beveiliging van je computer nakijken. Gebruik een professionele anti-malware en voer een volledige systeemscan uit. Het door jou gekozen tool zal de Geeker malware en al zijn gerelateerde componenten verwijderen.

Daarnaast kan je het systeem ook handmatig controleren en zelf de adware zoeken. Ons team heeft handmatige verwijderingsinstructies voor Geeker opgesteld, deze vind je terug op het einde van dit artikel. Als de omleidingen echter niet stoppen, moet je opteren voor een automatische verwijdering.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Geeker.com Verwijdering Handleiding:

Verwijder Geeker.com van Windows systems

Als je te maken hebt met omleidingen naar de Geeker.com of begin.geeker.com websites, moet je alle kwaadaardige programma's op je computer en in je browser vinden en verwijderen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Geeker.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Geeker.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Geeker.com van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Geeker.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Geeker.com van Internet Explorer (IE)

Het resetten van Internet Explorer kan de verwijdering van de adware versnellen:

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Geeker.com en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Geeker.com verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Geeker.com van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Geeker.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Geeker.com van Mozilla Firefox (FF)

Sommige nep Firefox extensies kunnen verantwoordelijk zijn voor de omleidingen naar de Geeker website.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Geeker.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Geeker.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Geeker.com van Google Chrome

Verwijder verdachte browser extensies en reset Google Chrome om verlost te worden van adware-gerelateerde waarden:

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Geeker.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Geeker.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Geeker.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Geeker.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Geeker.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Geeker.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Gepassioneerde virusonderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Gabriel E. Hall
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen