FBi adviseert mensen om weg van het geïmproviseerde virus te blijven.

Meet FBI Online Agent – an improved version of FBI virusWanneer mary van atlanta een grote waarschuwing heeft gekregen op haar pc scherm, dacht ze maar aan 1 ding- de FBI bekeek haar. Ze beweer dat ze echt geloofde dat de FBI haar pc had geblokt vanwege haar illigale pc activiteiten en nu betaalt ze 200 dollar om deze lock te verwijderen, maar dit was gewoon een FBI virus that massaal computers infecteerd and geld vraagt. Volgens de veiligheid experten, is het een grote stijging van het virus geweest de laatste maanden en het zal moeilijk te stoppen zijn in de nabije toekomst.

De experts beweren ook dat het virus gemakkelijk te verkrijgen is wanneer men op het internet surft omdat het random op websites word gezet. Het kan een sport of een entertaining site zijn dat ongezien gehacked is en geïnfecteerd is met pop-ups van advertenties. Eens je op zulke pop-ups klikt download je automatisch een trojan horse op je pc dat heel je systeem locked en zet alle functies achter een vals FBI waarschuwings bericht. We hebben al verscheidene versies van dit virus gezien (FBI Moneypack virus, FBI Green Dot Moneypak Virus, FBI Virus Black Screent), ze gebruikten allemaal het zelfde bericht, die zegt dat je naar de gevangenis gaat wegens het schenden van een federale wet. Dit bericht vraag 200 dollar om je pc te unlocken.

Volgens Steve Emmet, de FBI verantwoordelijke van het atlanta bureau is dit een duidelijke scam. Hij stelt het ten zeerste prijs om niet te betalen omdat je anders gewoon je geld verliest. Na een klein onderzoek kan het zijn dat je lock niet verwijdert. Experts zeggen dat het FBI virus 1 van de moeilijkste cyber infecties ooit gemaakt en die in de wereld rond gaan.

Als je ooit ook geïnfecteerd bent door dit virus en je kan geen manier vinden om dit te verwijderen van je pc, wij bevelen je aan deze FBI virus removal guide op 2spyware of een FBI virus removal guide op je locale removal guides website te gebruiken.

Lezen in een andere taal
Bestanden
Software
Vergelijk