Gevaarlijkheidsmeter:  
  (82/100)

FBI Ultimate Game Card virus. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Valse antispyware

FBI Ultimate Game Card virus is volkomen nep-applicatie die nooit mag worden vertrouwd. Dit ransomware toont zijn eng en misleidende waarschuwing die probeert om de gebruiker denken dat hij kan worden gearresteerd voor diverse illegale activiteite

n op zijn computer, zoals het gebruik van auteursrechtelijk beschermde muziek en de bestanden. Slachtoffer wordt ook vergrendeld volledig, zodat hij / zij niet in staat is om online en download FBI Ultimate Game Card virus remover te krijgen. Dit alles wordt gedaan voor het enige – oplichters proberen hun slachtoffers af te schrikken en te betalen de uitgevonden boete, die meestal wordt gevraagd op een groot virus alert te maken. Voordat je valt voor het, in gedachten houden dat de FBI Ultimate Game Card virus, net als FBI-virus, FBI Moneypak of de nieuwste ministerie van Justitie virus, is volledig nep en mag nooit worden beschouwd als echte kennisgeving.

Hoe kan ik besmet met FBI Ultimate Game Card virus?

U kunt besmet raken met FBI Ultimate Game Card virus door het openen van spam e-mails en hun bijlagen, het downloaden van freeware en shareware of gewoon een bezoek gehackte websites en klikken op pop-up advertenties die er te vinden zijn. Zodra het binnen krijgt, wordt deze vergrendeld het systeem naar beneden en toont haar misleidende waarschuwing, te zeggen dat de gebruiker illegaal is auteursrechtelijk content met behulp van en het doen van andere dingen die illegaal zijn. Alle deze campagne ziet er echt betrouwbaar en veel gebruikers zijn al misleid om te geloven deze waarschuwing en hebben het geld nodig. Typisch, FBI Ultimate Game Card virus informeert:

Access to your computer was denied.
Illegally downloaded music tracks (in other words ‘pirated copies’) have been detected on your PC.While being downloaded the before mentioned tracks were copied – that’s also a criminal offense in conformity with 106 of Digital Millennium Copyright Act.
Both copyrighted music tracks download in the Internet and music files exchange are illegal subject to compliance with 106 of Digital Millennium Copyright Act and punished by either imposition of monetary fines or up to three years of imprisonment.
(…)
For unblocking and commission of any other actions resulted from infringement of rule of law you have to pay a penalty equal to $100. The payment should be delivered through our financial partner – Ultimate Game Card. When the payment procedure is complete successfully, your PC will be unblocked automatically.
(…)
FBI holds legal rights and permanently contacts with state legislation.

Deze kennisgeving is niets anders dan een enorme zwendel die kan het initiatief nemen verschillende problemen voor u en uw computer. Er zijn veel gebruikers op het internet die al betaald hebben dit mooie en niet ontgrendeld hun computers automatisch. Als niet willen zijn onder hen, moet u eerst FBI Ultimate Game Card virus zo snel mogelijk. Daarvoor volgt u de onderstaande informatie:

Hoe kan ik de FBI Ultimate Game Card virus?

De volgende informatie moet u helpen bij het FBI Ultimate Game Card virus te verwijderen. Vergeet niet dat als je niet merkt dat je uitgeschakeld van het krijgen op het internet en het downloaden van programma’s, een volledige systeemscan uitgevoerd met bijgewerkte anti-malware applicatie om geïnfecteerde bestanden te verwijderen van uw computer.

* Gebruikers die besmet zijn met FBI Ultimate Game Card virus worden soms toegestaan ​​om andere accounts op hun Windows-systemen te openen. Als een van deze rekeningen heeft administrator rechten, moet je in staat zijn om anti-malware programma te starten.

* Probeer de Flash om uw ransomware stop-functie te maken als bedoeld ontkennen. Om de Flash uit te schakelen, gaat u naar Macromedia ondersteuning en selecteer ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Na dat te doen, voert u een volledige systeemscan uit met anti-malware programma.

* Flash drive methode:

 1. Neem een ​​andere machine en het te downloaden te gebruiken Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Reimage.
 2. Update het programma en in het USB-station of eenvoudige CD.
 3. In de tussentijd, start uw geïnfecteerde machine om Veilige modus met opdrachtprompt en stok USB-drive in.
 4. Herstart de computer besmet met FBI Ultimate Game Card virus eenmaal meer en voer een volledige systeemscan uit met bijgewerkte anti-malware programma.

* Handmatig FBI Ultimate Game Card verwijderen van virussen (speciale vaardigheden nodig!):

 1. Open Windows Start Menu,% appdata% in te voeren in het zoekveld, klik op Enter.
 2. Ga naar: Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs \ Startup.
 3. Verwijder ctfmon (niet mengen met ctfmon.exe!).
 4. Open Windows Start Menu,% userprofile% in te voeren in het zoekveld, klik op Enter.
 5. Ga naar AppData \ Local \ Temp en verwijder rool0_pk.exeDelete [willekeurige tekens]. Mof-bestand
 6. Delete V.class
 7. Voer een volledige systeemscan uit met updated Reimage om de resterende FBI Ultimate Game Card virus bestanden te verwijderen.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
FBI Ultimate Game Card virus snapshot
FBI Ultimate Game Card virus snapshot
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-ultimate-game-card-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen