Verwijder FBI PayPal virus

FBI PayPal virus Verwijdering Handleiding

Wat is FBI PayPal virus?

FBI paybpal virus is een venijnige cyber bedreiging die tot de ransomware behoort. Net zoals FBI virus zal deze bedreiging een bericht laten zien dat zich voordoet dat het van het federale bureau van onderzoek komt (FBI). De FBI heeft niets te doen met deze scam want eigenlijk komt dit van scammers die proberen hun virus erg geloofwaardig te maken om je te scammen: het laat je IP adress zien, de locatie en het hackt je webcam om te zeggen wat er in je kamer gebeurt. Het zal vermelden dat je verschillende keren de wet hebt overtreden en dat je hierdoor een boete moet betalen, het zal je complete scherm blokeren. Net zoals vorige FBI virussen zullen ze geld vragen en via Ukash, Paysafecard of Green dot Moneypak prepayment system te betalen. Maar nu lijkt het dat ze zelfs PayPal gebruiken om hun geld zaken te regelen. AUB betaal deze boete niet want je hebt niets illegaal gedaan. Om je pc zijn blokkage weg te doen zou je het FBI PayPal virus van je pc moeten verwijderen.

HOE KAN IK GËINFECTEERD RAKEN MET HET FBI PAYPAL VIRUS?

Net zoals elke andere ranswomware is dit virus verspreid via gehackte programma’s zoals freeware en shareware. Illegale websites kunnen ook helpen met het verspreiden van dit virus. Als het in je pc komt zal het je scherm blokkeren, je zult enkel nog dit bericht zien op je bureau blad:

FBI
Federal Bureau of Investigation
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)

AUB negeer dit omdat het enkel probeert je te misleiden en die boete te laten betalen. Het betalen van deze boete helpt totaal niet en je zou ook moeten weten dat organisaties zoals de FBI niet gebruikt maakt van zulke praktijken en ze hun eigen geschikte methodes hebben. Om je pc te maken en terug te gebruiken zou je het FBI PayPal virus zonder enige vertraging moeten verwijderen.

HOE VERWIJDER IK HET FBI PAYPAL VIRUS?

Wanneer je dit virus probeert te verwijderen zou je het eerst moeten deblokkeren en daarna scannen met een anti-malware programma, volg de stappen hier onder:

*Flash drive methode:

1. Neem een andere pc en download FortectIntego en zet het op een USB of CD.

2. Start de besmette computer op in veilige modus met de mogelijkheid om nog een USB te gebruiken.

3. Herstart deze pc nog eens en doe een volledige scan met het anti-malware programma.

* Mensen die verschillende accounts op hun pc hebben kunnen functioneren op de andere heeft eentje daarvan administratie rechten kan je het direct verwijderen.

* Probeer de Flash te negeren die je ransomware zal proberen te helpen. Daarom ga je best naar http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nadat je dit gedaan hebt doe je best een volledige scan.

*Manuele methode om het te verwijderen

1.Herstart je pc die besmet is om nog commando’s uit te voeren om het virus te verwijderen (dit zou bij elke versie moeten werken)

2. Laat Regedit werken

3. Zoek voor WinLogon Entries en schrijf deze bestanden op die niet explorer.exe of blank zijn en verplaats hen met explorer.exe. Zoek naar de registratie bestanden die je geschreven hebt en verwijder die registratie sleutels.

4. Herstart je pc nogmaals en doe een volledige scan met FortectIntego om de resterende bestanden te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen