Gevaarlijkheidsmeter:  
  (97/100)

Verwijder .ccc File Extension virus (Handboek)

door Olivia Morelli - - | Het type: Valse antispyware

Wat betekent de .ccc Bestand Extensie op het einde van de bestandsnaam?

Eind oktober zijn beveiliging firma’s mensen beginnen waarschuwen voor een nieuwe versie van de TeslaCrypt ransomware. deze nieuw uitgebrachte dreigings valt op ten opzichte van zijn voorganger omdat het een ‘.ccc Bestand Extensie’ toevoegt aan persoonlijke bestanden die op je pc bewaard worden. Als je dus bestanden ziet, inclusief .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3., en vele anderen die een .ccc extensie hebben, wil dit zeggen dat je geïnfecteerd bent met een ransomware.

Hoe kan de .ccc Bestand Extensie ransomware mijn PC infecteren?

Net zoals de vorige versie wordt het .ccc Bestand Extensie virus verspreid met de hulp van een Trojaans paard. Dit kan verborgen zitten ondere bijlagen aan spam e-mail, nep update prompts, illegale pagina’s en dergelijke. Daarom is het heel belangrijk om er veilige surfgewoontes op na te houden. Wij raden je aan om:

 • Een betrouwbare anti-spyware te isntalleren en deze up-to-date te houden;
 • Open GEEN e-mails die je niet verwacht, ook al informeert de titel je over voorafbetaalde aankopen, ontbrekende betalingen, btw, en dergelijke belangrijke zaken. Controleer steeds de spelling en grammatica. Als je fouten merkt, rapporteer de e-mail dan onmiddellijk als spam omdat een officiële e-mail NIET met fouten verstuurd wordt!
 • Als je denkt dat er software updates ontbreken op je pc (Java, Flash Player, Media Player, etc.), bezoek dan de officiële pagina’s en download ze van daar. Klik nooit op de software update prompts die willekeurig opduiken op je scherm omdat ze meestal misbruikt worden door cyber oplichters.

.ccc File Extension ransomware

Welke signalen onthullen de aanwezigheid van deze ransomware op het systeem?

Het .ccc File Extension virus hoort thuis in de gevaarlijkste categorie omdat het de belangrijkste data kan schaden, zoals foto’s, video’s, documenten enz. die bewaard worden op je pc. Dit kan echt een nachtmerrie worden als je geen back-ups hebt. Van zodra deze bijgewerkte TeslaCrypt 2.0 ransomware versie uitgevoerd wordt, krijgen alle bestand ewtensies die hierboven opgenoemd werden de .ccc Bestand Extensie. Bovendien genereerd het losgeld meldigen die meestal de naam howto_recover_file_.txt en howto_recover_file_.html dragen. Er wordt van het lachtoffer geeist dat hij 2 bitcoin of ongeveer $500 USD betaald om een privé decodering sleutel te krijgen. Zulke meldingen zullen zichtbaar zijn in elke map die gecodeerde bestanden bevat. Beveiligignsexperten waarschuwen ervoor dat het bijna onmogelijk is om de beschadigde bestanden te herstellen omdat de TeslaCpryt ccc Bestand Extensie versie een listige codering code AES-256-CBC gebruikt en “enkel een openbare sleutel van SHA256 van de gegenereerde prové sleutel van het bitcoinadres bewaart.” Het lijkt dus dat de enige manier om de data te decoderen het betalen van het vereiste geld is. Onze lange ervaring met cyber dreigingen zoals het .ccc File Extension virus heeft ons echter geleerd dat het betalen van losgeld geen garantie bied buiten het verlies van een grote som geld. Natuurlijk kan het betalen van losgeld ook resulteren in het ontvangen van een privé sleutel en het succesvol herstellen van je data, dit kan je echter nooit zeker weten. Door het blootgeven van je kredietkaart gegevens, loop je ook het risico op diefstal van op je bankrekening. Daarom raden we je tenzeerste aan om het .ccc Bestand Extensie virus te verwijderen met Reimage Reimage Cleaner Intego en dan te proberen om de verloren data te herstellen met een bestand herstellen hulpmiddel. Als je meer wilt te weten komen over de verwijdering van .ccc Bestand Extensie, ga dan naar de volgende pagina.

Hoe kan ik deze kwaadaardige ransomware infectie verwijderen?

Als je reeds alle data gevonden hebt die gecodeerd werd door de .ccc Bestand Extensie ransomware, moet je de infectie onmiddellijk verwijderen. Als je natuurlijk geen back-ups hebt en je pc vol stond met belangrijke documenten, zal je hoogstwaarschijnlijk overwegen om het losgeld te betalen. Dit geeft je echter, zoals we net vermeld hebben, geen enkele garantie op het ontvangen van een privé decodeer sleuten en het succesvol herstellen van je data. Om de pc te herstellen en je data terug te krijgen, raden we je aan de Reimage Reimage Cleaner Intego of Malwarebytes anti-malware te gebruiken, welke je zal helpen om de ransomware te verwijderen. Om de bestanden te decoderen, kan je vertrouwen op één van de volgende programma’s: Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec, of R-Studio

Je kan het .ccc Bestand Extensie virus ook verwijderen door de onderstaande handleiding te gebruiken. Manuele verwijderen is echter NIET aangeraden in dit bepaald geval omdat je andere belangrijke pc bestanden kan beschadigen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele .ccc File Extension virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder .ccc File Extension door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal .ccc File Extension weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi .ccc File Extension verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder .ccc File Extension door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van .ccc File Extension is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat .ccc File Extension succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen .ccc File Extension en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-ccc-file-extension-virus.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande .ccc File Extension virus