Verwijder AES-NI virus (Verwijdering Handleiding) - geüpdatet mei 2017

door Julie Splinters - - | Het type: Ransomware

AES-NI virus Verwijdering Handleiding

Wat is AES-NI ransomware virus?

Hoe gevaarlijk is AES-NI ransomware?

AES-NI ransomware virus komt van dezelfde familie als het AES256 ransomware. Anders als de meeste nieuwkomers, schuilen deze randsomeware virussen zichzelf niet achter complexe virussen die PC gebruikers chanteren om hun vrienden te infecteren om zo persoonlijke data terug te krijgen . In dit geval rechtvaardigt AES-NI ransomware zijn titel. Door het AES-256 algoritme te gebruiken, snuffelt het voor .doc, _nl.jpg, MP4 en andere belangrijke bestanden, codeert ze en voegt dan .aes256 bestand extensie toe. Zelfs als de situatie te hopeloos lijkt, is er een oplossing. Als eerste zorgt u er voor dat u AES-NI verwijderd. Voor dit te doen kan je ReimageIntego gebruiken.Het is een anti-spyware applicatie speciaal ontworpen voor virus infecties te bestrijden.

Als je niet speciaal vertrouwd bent met encryptie types, dan is het genoeg om te weten dat het een AES symmetrische coderings techniek en een RSA asymmetrische methode is. Deze kan een 128 of een 256 cijfercyclus gebruiken om bestanden te coderen. Natuurlijk zal het 256-bit algoritme langere en meer uitgebreide cycli bevatten dan de 128-bit. Dit resulteert dat het AES-NI virus een meer verfijnde encryptie sleutel genereert die theoretisch bijna onverslaagbaar is. Desalniettemin betekent dit niet dat het tijd is om in wanhoop te vallen en moet beginnen rouwen over verloren bestanden. Je kan misschien verleid worden om de oplichters te contacteren. Voor die reden hebben ze het volgende email adres voorzien: aes-ni@protonmail.com en aes-ni@tuta.io.
Zelfs als de hoeveelheid losgeld voor jouw niet zo hoog lijkt om het te betalen, houd er rekening mee dat je met cyber criminelen te maken hebt. Ze zijn niet verplicht om jouw de ontcijferingssleutel zelfs als ze het gevraagde hoeveelheid geld gekregen hebben. Zo’n veronderstelling is hetzelfde als je rekening houd met het verhaal van CryptoWall . Hierdoor is het onverstandig om hoop te koesteren en te vertrouwen op de fraudeur’s gevoel van bewustzijn. In plaats daarvan maak je van AES-NI verwijderen jouw prioriteit. De afbeelding van AES-NI randsomewareAES-NI randsomeware bedekt de computer's bureaublad met de ransom notitie zoals "YOUR FILES ARE ENCRYPTED." om zijn slachtoffers aan te zetten tot betaling, zijn ontwerpers raden ook aan geen "decryptie instrumenten" te gebruiken.

Distributie tendensen en preventie

Het virus heeft de virtuele wereld best recent binnengedrongen en wordt er van verdacht om populaire distributie kanalen te gebruiken. Speciaal in dit geval zou het AES-NI malware zich kunnen schuilen, wachtend voor slachtoffers in spam berichten. Al zijn de deceptie technieken al besproken( zeker de hacker’s neiging om zich te vermommen in valse belastings aangiftes of facturen), een bepaald aantal gebruikers valt nog steeds voor dit lokaas. Bijkomstig moet je heel hard oppassenvoor een AES-NI hijack als je een valse email ontvangt van het Office of personnel management(OPM). Hoewel Locky ransomware prefereert om te schuilen achter een naam van deze institutie, maar omdat er vorig jaar een grote data inbreuk is geweest, kan het zijn dat andere misdadigers ook deze gewoonte hebben aangenomen.In het algemeen dragen emails valse bijlages die een bepaald aantal grammatica fouten bevatten. Ze zijn vooral zichtbaar in de vervalste emails van officiele instituties. De afwezigheid van speciale numerieke en pin codes kan je ook alarmeren . Daarnaast kijk je uit voor trojans, de voorboden van crypto-malware. Beveiligings applicaties dienen als schild tegen deze.

Omgaan met het AES NI virus

Als je ziet dat al je bestanden gecodeerd zijn, wacht dan niet met AES-NI verwijdering. Gebruik ReimageIntego or Malwarebytes om dit virtueel gevaar kompleet te verbannen. Merk op dat geen enkele van de eliminatie software bestanden decodeerd. Voor deze reden heb je een alternatief hulpmiddel of een backup. De laatste Windows OS versies maken automatisch backups op regelmatige intervallen van al je bestanden. Toch moet de initiele backup manueel opgericht worden. In het algemeen moet men deze acties eigenlijk verplicht nemen als je de recente golf van ransomeware gevaren in rekening brengt . Zelfs als heb je geen extra kopieen, zijn onze verdere aanbevelingen van nut. Verwijder zeker het AES-NI virus en ga dan verder met de volgende stappen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele AES-NI virus Verwijdering Handleiding

Verwijder AES-NI door Safe Mode with Networking te gebruiken

Als je zeker AES-Ni ransomware wilt verwijderen van je computer, kan je ondervinden dat het je beveiligings software blokkeert. Om dit probleem te overbruggen, probeer je je computer in beveiligde modus op te starten met netwerken.

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal AES-NI weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download ReimageIntego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi AES-NI verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder AES-NI door System Restore te gebruiken

Als beveiligde modus met netwerken niet werkt, kan je een systeem herstelling proberen

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van AES-NI is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je ReimageIntego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat AES-NI succesvol verwijdert werd

Bonus: Herstel je data

De handleiding hierboven wordt verondersteld je te helpen bij het verwijderen van AES-NI van je computer. Om je gecodeerde bestanden te herstellen, raden we je aan om de gedetailleerde handleiding te gebruiken die opgesteld werd door zondervirus.nl beveiliging experten

Als je bestanden gecodeerd werden door AES-NI, kan je verschillende methodes gebruiken om ze te herstellen

Data herstelling Pro solution tijdens het proberen te decrypteren van bestanden die door het AES-NI ransomeware versleuteld zijn

Als je backup kopieen meer bezit van je geencrypteerde bestanden, probeer dan deze applicatie voor je bestanden terug te krijgen. Het is een praktische applicatie als je je verloren bestanden niet kan vinden.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Volg de stappen in de Data Recovery Setup en installeer het programma op je computer;
 • Start het en scan je computer op bbestanden gecodeerd door de AES-NI ransomware;
 • Herstel ze.

het gebruiken van vroegere windows versies functie om verloren bestanden terug te krijgen die door AES-NI ransomware zijn ge-encrypteerd

Als System Restore ingeschakeld was op jouw computer voor de infiltratie van AES-NI, dan kan je volgende stappen gebruiken:

 • Zoek een gecodeerd bestand dat je moet herstellen en rechter muisklik erop
 • Selecteer “Properties” en ga naar de “Previous versions” tab;
 • Controleer hier alle beschikbare kopieën van het bestand in “Folder versions”. Selecteer de versie die je wil herstellen en klik op “Restore”.

The benefits ShadowExplorer

Heel soms, kunnen bestand encryptie gevaren toegang krijgen tot shaduw volume kopieen. In dit opzicht is er weinig informatie of AES-NI randsomware deze verwijderd. Het programma herschept de beschadigde bestanden volgens het patroon van shaduw volume kopieen.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Volg de Shadow Explorer Setup Wizard en installeer deze toepassing op je computer;
 • Start het programma en doorloop het drop down menu in de linker bovenhoek om de schijf van je gecodeerde data te selecteren. Kijk welke mappen er zich bevinden;
 • Rechter muisklik op de map die je wilt herstellen en selecteer “Export”. Je kan ook selecteren waar je het wilt bewaren.

De officiele AES-NI ransomware decrypter is nog niet beschikbaar

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen AES-NI en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen