Haal AdChoices weg (Verbeterde Instructies) - Verwijdering Instructies

door Olivia Morelli - -   Ad Choices | Het type: Systeemtools

AdChoices Verwijdering Handleiding

Wat is AdChoices?

Wat is AdChoices?

AdChoices

AdChoices is GEEN virus. Het is een legitieme service, die gebruikt kan worden voor op interesse gebaseerde reclame. Het helpt derden de nodige inhoud te tonen en zichzelf op deze manier te promoten. Als je desalniettemin zou nakijken wat er over Adchoices advertenties verteld wordt op het net, zal je merken dat de meeste gebruikers proberen om van deze commerciële meldingen verlost te worden.

De belangrijkste reden hiervoor is dat deze advertenties je beginnen te storen van zodra je begint te surfen op het net. Jammer genoeg ligt de schuld voor het verschijnen hiervan enkel bij jezelf aangezien Ad Choices advertenties enkel opduiken na het installeren van een gerelateerde browser add-on. Bovendien kunnen ze gadegeslaan worden naargelang de noden.

Na het klikken op Adchoices pop-up meldingen, kan je omgeleid worden naar een gesponsorde site. Dit is hoe het reclame systeem werkt. Het lijkt er echter op dat dit gevaarlijk kan zijn omdat AdChoices geen verantwoordelijkheid opneemt voor de betrouwbaarheid van deze sites. Hier een zinnetje uit de Gebruiksovereenkomst:

ALL SUCH INFORMATION, PROGRAMS, PRODUCTS, SERVICES, AND MATERIALS ARE PROVIDED “AS IS” WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, ALL IMPLIED WARRANTIES AND CONDITIONS OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE, AND NON-INFRINGEMENT. CERTAIN AREAS OF THIS SITE INCLUDE CONTENT PROVIDED OR POSTED BY THIRD PARTIES. DAA (“DIGITAL ADVERTISING ALLIANCE“) IS NOT RESPONSIBLE FOR THIS CONTENT OR THE STATEMENTS OR REPRESENTATIVES CONTAINED THEREIN.

Tenslotte net zoals elke andere adverteer software, kan Adchoices verschillende informatie verzamelen. Volgens zijn privacy beleid kan dit zijn:

Personal information you knowingly choose to disclose to us such as your name, mailing address, and email address. You may provide this information when you make requests for information or assistance; Non-personal information including but not limited to browser type, IP address, operating system, the date and time of a visit, the pages visited on this Site, the time spent viewing the Site, and return visits to the Site; We may also collect aggregated information as you and others browse our Site.

Er wordt ook nog vermeld dat deze gegevens onthuld kunnen worden aan derden.

AdChoices

Hoe kan ik Adchoices advertenties te zien krijgen?

Als je advertenties door Adchoices gezien hebt tijdens het bezoeken van je favoriete sites (Youtube, Facebook, Google, etc.), moet je eens nadenken welke gratis toepassing je recent geïnstalleerd hebt. He kan zijn dat je op een foute maniet freeware en shareware installeert wat betekent dat je de installatie van commerciële componenten (browser add-ons, extensies, plugins, werkbalken, etc.) toestaat.

Om de mogelijkheid te krijgen om alle optionele componenten te zien die zich in de freeware verbergen, moet je kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie optie. Zorg er ook voor dat je alle vinkjes deselecteerd die beweren dat je akkoord gaat met de installatie van browser add-ons, extensies, plugins, werkbalken en dergelijke componenten.

Hoe Adchoices advertenties verwijderen?

Om verlost te worden van AdChoices advertenties, moet je de gerelateerde browser add-ons en extensies uit je taakbeheer en elk van je browsers verwijderen. Je kan dit doen met de hulp van onderstaande handleiding. Hierna moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een bijgewerkte anti-spyware om er zeker van te zijn dat de pc volledig veilig is.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Vraag. Ik was verrast deze ochtend stonden mijn browsers vol met AdChoice advertenties. Ik veronderstel dat dit de één of andere pc infectie is en heb nu hulp nodig want deze advertenties maken me gek. Ik zocht naar hulp maar vond niets nuttigs, behalve een paar YouTube video's over hoe AdChoices advertenties te verwijderen maar ze hielpen niet. Kunt u me helpen?

Antwoord. Ja, klaarblijkelijk, als je advertenties gevonden hebt met een label zoals 'Advertenties door AdChoices' tijdens het surfen, dan heb je een gerelateerd component op je pc geïnstalleerd. Om AdChoices te verwijderen, moet je onderstaande hanleiding gebruiken. Hierna raden we je aan om de pc te scannen met Stopzilla omdat je op deze manier er zeker van zal zijn dat je pc volledig veilig en vrij van potentieel ongewenste toepassingen, malware, bestand restanten, enz. is. Succes!

Vraag. Ik heb ook deze AdChoices advertenties op mijn Firefox web browser. Ik heb alles wat mogelijk was bijgewerkt, verschillende Malware Verwijdering programma's geïnstalleerd en deze konden geen enkele van deze AdChoices vinden. Wat kan ik nog doen om van deze irritante app verlost te worden?

Antwoord. Adchoices is geen virus, als je het dus wil verwijderen, volg dan onderstaande handleiding.

Vraag. Hallo. Ik heb een vraag gerelateerd aan online advertenties. Soms verwarren ze me. Recentelijk heb ik opgemerkt dat tijdens het surfen met Chrome, Opera, en Firefox sommige woorden gemarkeerd zijn en een advertentie tonen als ik met de muis erover glij. De meeste zijn gemarkeerd als 'Advertenties door AdChoices'. Kunt u me zeggen of dit duidt op een infectie of is dit normaal?

Antwoord. Hallo. Het antwoord is simpel – het zien van AdChoices advertenties is zeker NIET gevaarlijk maar als ze je storen, moet je eens nadenken welk commercieel programma je recentelijk geïnstalleerd hebt. De makkelijkste en meest betrouwbare manier om er vanaf te komen is door de manuele verwijdering richtlijnen hieronder te volgen.

Vraag. Ik heb recentelijk Java en Flash Player updates gedownload. Het lijkt erop dat door dit te doen ik iets opgelopen heb want al mijn browsers zijn begonnen met het genereren van tonnen aan advertenties aangeboden door AdChoices. Wat moet ik doen om dit te laten stoppen?

Antwoord. Technisch gezien is AdChoices geen virus. Het is een advertentie hulpmiddel, dat de neiging heeft om verschillende soorten van advertenties te tonen. In dit geval raden we je aan om de manuele verwijdering handleiding hieronder te volgen en je pc te herstellen.

Vraag. Ik begrijp niet goed wat er aan de hand is met mijn pc of met mij aangezien er constant advertenties opduiken op mijn pc. Deze keer heb ik te maken met AdChoices maar ik raak er niet van verlost, wat ik ook probeer. Help!

Antwoord. Het is interessant om te weten welke acties je ondernam om AdChoices advertenties te verwijderen. Technisch gezien is dit programma geen virus, dus kan je onderstaande handleiding gebruiken.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele AdChoices Verwijdering Handleiding

Verwijder AdChoices van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder AdChoices en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar AdChoices en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder AdChoices van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar AdChoices of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder AdChoices van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou AdChoices uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder AdChoices van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier AdChoices en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van AdChoices. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder AdChoices van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier AdChoices en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van AdChoices. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder AdChoices van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar AdChoices of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van AdChoices te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de AdChoices register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen