Gevaarlijkheidsmeter:  
  (49/100)

Zbot. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Trojaans Paard

Zbot is een gevaarlijk Trojaans paard, dat gebruikt wordt om persoonlijke informatie, zoals wachtwoorden, aanmeld gegevens en gelijkaardige informatie te stelen. Van zodra dit virus je pc binnendringt, wijzigt het je instellingen en registreerd het je toetsenbord aanslagen. In feite bestaat deze bedreiging uit drie delen: een toolkit, Trojaan, en de commando & controle server. Volgens experten wordt het eerste deel gebruikt om de dreiging te creëren, het tweede om de pc aan te passen, en het derde om de volledige controle over het virus te verzekeren. Hierdoor kunnen hackers Zbot makkelijk bijwerken en zelf toegang krijgen tot het besmette systeem.

Hoe kan Zbot mijn pc besmetten?

De Zbot trojaan wordt meestal met behulp van spam verspreidt. Je kan misleid worden om dit virus te downloaden als je valt voor een nep boodschap die eruit ziet alsof ze door een betrouwbaar bedrijf verstuurd werd. Zulke nep mails maken meestal meldig van vliegtuigtickets, ontbrekende leveringen of postpaketten en gelijkaardige zaken die de intresse van de mensen opwekken. Hier is een voorbeeld van zo’n bericht:

——– Original Message ——–
Subject: Ninja Killed – Postal Tracking #PSGMR64782BY2C2
Date: Wed, 15 Apr 2009 16:32:50 +0900
From: United Parcel Service of America ottorios@ibfd.com
To: recipient.com

Hello!
We were not able to deliver postal package you sent on the 14th of March in time because the recipient’s address is not correct.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
Your United Parcel Service of America

What is more, Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen has some backdoor functionality and may even record keystrokes.

Weet dat de link of bijlage gekoppeld aan deze mails dient om de Trojaan te downloaden. Wat meer is, Zbot werd ook verdeeld door besmette websites en drive-by download aanvallen.

Als je denkt dat je machine geïnfecteerd is door de Zbot Trojaan, velies dan geen tijd wan je kan je persoonlijke gegevens en andere belangrijke gegevens kwijtspelen.

Hoe Zbot verwijderen?

Als je denkt dat je pc besmet is door Zbot of andere kwaadaardige software, scan je machine dan met een bijgewerkte anti-spyware. In dit geval raden we de volgende beveiligingsoplossingen aan: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-zbot.html

Verwijdering gidsen in andere talen