Gevaarlijkheidsmeter:  
  (15/100)

Haal Systheal Optimizer weg

door Linas Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is Systheal Optimizer?

Systheal Optimizer is een toepassing die belooft om mensen te helpen hun pc sneller te maken. Jammer genoeg denken wij, na het getest te hebben op sommige van onze pc’s, dat het niet in staat is om dit te doen en dat je niet moet gaan betalen voor zijn ‘gelicenseerde’ of ‘volledige’ versie. Het lijkt erop dat dit programma reageert zoals een typische scareware, die je begint te waarschuwen voor verschillende systeem problemen van zodra het de pc infiltreert. Hierna biedt het je aan om deze op te lossen en beweert het dat het de snelheid van je pc zal verbeteren. Natuurlijk moet je hiervoor wel zijn gelicenseerde versie aanschaffen… Jammer genoeg weten de mensen die dit reeds aangekocht hebben niet dat het enkel rapporteerd over een klein deel van verouderde register waarden en andere problemen. Als je deze verwijdert zal je de snelheid van je pc niet verbeteren, er is dus echt geen reden om te betalen voor Systheal Optimizer. Bovendien kan je ook zijn advertenties zomaar uit het niets zien verschijnen omdat het ook actief verspreid word via freeware en shareware. In dit geval moet je Systheal Optimizer zeker van je systeem verwijderen omdat je nooit kan weten wat voor systeemwijzigingen dit programma teweeg kan brengen op je pc.

Hoe kan Systheal Optimizer mijn pc infiltreren?

Systheal Optimizer wordt verdeeld via verschillende download sites en via zijn officiële website systheal.com welke beweert dat het programma een zeer waardevol hulpmiddel is voor wie de snelheid van zijn pc wenst te verbeteren. Natuurlijk denk je, zoals we je reeds gezegd hebben, beter tweemaal na voor je Systheal Optimizer installeert. Hoewel het erg ongevaarlijk uitziet heeft zijn proefversie geen ‘verwijderer’ dus kan je ernstige problemen ondervinden bij het verwijderen van dit programma. Jammer genoeg lijkt het er ook op dat de ontwerpers van Systheal Optimizer begonnen zijn met het gebruiken van een andere distributiemethode, namelijk ‘bundelen’. Als je de infiltratie van deze of andere dubieuze software wilt vermijden moet je voorzichtig zijn met het downloaden van gratis programma’s. Je moet speciaal opletten bij het installeren van download managers, PDF creators en dergelijke. Als het Systheal Optimizer virus de mogelijkheid krijgt om je pc ongemerkt te infiltreren, zal je zijn advertenties en meldingen beginnen zien. Negeer deze alsjeblieft want je zal enkel geld verliezen. Als je denkt dat je pc trager werkt dan voordien moet je op zoek gaan naar meer betrouwbare toepassingen.

Hoe Systheal Optimizer verwijderen?

Om Systheal Optimizer te verwijderen heb je twee opties. Je kan het net zoals elke andere toepassing verwijderen of je kan het verwijdern met de hulp van onze aanbevolen programma’s. Als je wil vermijden dat er nog dubieuze bestanden en andere restantjes van Systheal Optimizer achterblijven, moet je kiezen voor de automatische verwijdering. Onze aanbevolen toepassingen hiervoor zijnReimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Om Systheal Optimizer manueel te verwijderen raden we je aan deze stappen te volgen:

  • Klik op Start → Controle Paneel → Programma’s en Eigenschappen (als je Windows XP gebruikt, klik dan op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).
  • Zoek hier naar Systheal Optimizer.
  • Verwijder het samen met andere dubieuze programma’s.
  • Klik op OK om de wijzigingen te bewaren.

Als je Windows 8 gebruikt, doe dan een rechtermuis klik in de linker onderhoek van je scherm. Zodra het Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma Verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Systheal Optimizer snapshot
Systheal Optimizer snapshot

Over de auteur

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-systheal-optimizer.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Systheal Optimizer