Gevaarlijkheidsmeter:  
  (10/100)

Verwijder Stack Player advertenties (Verwijdering Instructies) - geüpdatet jan 2021

door Olivia Morelli - - | Het type: Adware

Redenen om de Stack Player-software niet op uw computer te houden:

Stack Player ads

Het Stack Player-virus kan onervaren computergebruikers ertoe misleiden om het te installeren. Het kan de gebruiker in de war brengen omdat het zich voordoet als een nuttige software die het mogelijk maakt om video's te bekijken zonder een webbrowser te hoeven openen.

Hoe belangrijk dit programma ook op het eerste gezicht lijkt, het lijkt erop dat zijn beloftes vrij vaag zijn. Helaas, is de functionaliteit van deze mediaspeler zeer twijfelachtig, aangezien het in plaats van nuttige functies te bieden begint met het starten van volledig andere en zeer vervelende activiteiten. Hetzelfde kan gezegd worden over identieke advertentie-ondersteunde programma's zoals NowUSeeIt player of Playthru player.

Computergebruikers die dit programma hebben geïnstalleerd, klagen vaak over de Stack Player-advertenties, die zo vaak voorkomen dat het de browsingervaring volledig kapotmaakt. De reden waarom dit adware-type programma deze advertenties voor de computergebruiker promoot, is dat de ontwikkelaars een commissie krijgen voor elke keer dat een slachtoffer op een van deze advertenties klikt.

Deze publiciteitsactiviteit staat bekend als een betaal-per-klik-reclame-model. Het is een zeer efficiënte manier om geld te verdienen door bepaalde websites en hun producten te promoten, maar de omleidingen door deze advertenties kunnen de gebruiker ook naar onveilige webpagina's leiden.

Als u dus part noch deel wilt hebben aan louchemanieren om geld te verdienen, moet u zonder dralen de Stack Player van uw computer verwijderen. U kunt gerenommeerde antivirusprogramma's gebruiken, zoals ReimageIntego om u te helpen bij de verwijderingsprocedure.

Stack Player ads

U moet er rekening mee houden dat de kaping door Stack Player gewoonlijk plaatsvindt zonder de wetenschap of toestemming van de computergebruiker. Uiteraard kunt u het zelf downloaden nadat u deze adware online heeft gevonden, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat dat gebeurt.

In de meeste gevallen begint u vervelende advertenties te zien voordat u zelfs maar vermoedt dat uw computer besmet is. In dat geval moet u zich ervan bewust zijn dat het klikken op dergelijke advertenties gevaarlijk kan zijn. Houd er rekening mee dat “Advertenties door [naam van adware]”, “Aangestuurd door [naam van adware]” en andere advertenties die soortgelijke slogans bevatten, niet de typische advertenties zijn die u op uw nieuwssites of e-commercewebpagina's ziet.

Zoals eerder al vermeld, kan het voorkomen dat deze pop-ups, banners en in-teksten u niet leiden naar de beloofde website of een goede aanbieding die ze in eerste instantie hebben weergegeven, maar u eerder doorverwijzen naar een aantal verdachte sites, waar uw computer gemakkelijk geïnfiltreerd kan worden door allerlei malware en virussen. Helaas is het probleem van het ongewild omleiden door Stack Player niet de enige tekortkoming van deze verdachte applicatie.

Ze kan ook uw browserdata bijhouden en vervolgens gerichte advertenties genereren. Op deze manier worden de advertenties aantrekkelijker, en de gebruikers hebben meer kans dat ze er op zullen klikken, waardoor ze meer winst voor de adware-makers genereren. Ook zijn de door de app verzamelde gegevens niet beschermd tegen het feit dat ze worden gedeeld met onbetrouwbare derden of voor commerciële doeleinden worden verkocht.

Dus, als u de verwijdering van de Stack Player nog niet heeft overwogen, raden we u aan om zorgvuldig na te denken over de vraag of u informatie wilt delen met onbekende derden of voortdurend onderbroken wilt worden door de vele advertenties. Als dit niet het geval is, blijf dit artikel dan verder lezen, en u zult erachter komen hoe u dit virus veilig van uw computer kunt verwijderen.

Hoe slaagde het er in om uw computersysteem zonder uw toestemming te kapen?

Helaas is de infiltratie van adware-programma's een zeer vaak voorkomend probleem dat door de computergebruikers wordt gerapporteerd. Een van de belangrijkste oorzaken van een dergelijke verspreiding van dit soort virussen is een verwaarloosde software-installatie.

U moet nooit volledig op gedownloade freeware of shareware vertrouwen, omdat deze programma’s meestaldragers worden van mogelijk ongewenste inhoud. Om te weten te komen of u een softwarepakket heeft gedownload met een schadelijke toevoeging, moet u altijd de “Geavanceerde” installatie-instellingen gebruiken en alle stappen zorgvuldig volgen.

Als het softwarepakket extra onderdelen bevat, kunt u zien welke datzijn en hun installatie annuleren als er iets verdacht aan lijkt te zijn. Bovendien wordt het ook aangeraden om uw systeem uit te rusten met antivirus- en anti-malware-tools, waardoor uw computer een beetje extra wordt beschermd.

Kom erachter hoe u de Stack Player-adware kunt verwijderen

U kunt inderdaad zelf het Stack Player-virus verwijderen. Zoals u waarschijnlijk heeft geleerd, zal het simpel afsluiten ervan u niet helpen. U moet de oorzaak van deze advertenties vinden, d.w.z.: het adware-programma dat ze genereert. Dit kan een tamelijk gecompliceerde taak zijn, omdat dergelijke potentieel ongewenste programma's zich vaak diep in het systeem verstoppen, en u kunt ze daardoor niet gemakkelijk vinden.

Gelukkig zijn er speciaal voor dit doel gerealiseerde tools. U hoeft slechts een gerenommeerde anti-malware software te downloaden, die automatisch uw systeem zal scannen en de virusgerelateerde bestanden van het geïnfecteerde apparaat zal verwijderen.

ReimageIntego of Malwarebytes kunnen werken als verwijderingstool voor Stack Player, maar vergeet niet dat u de anti-malware moet bijwerken naar de nieuwste versie voor de meest effectieve verwijdering. We moeten u er ook op wijzen dat u voor de handmatige verwijderingsoptie kunt kiezen, als u dat wilt.

Daarvoor hebben we een verwijderingshandleiding voorbereid, die u aan het eind van dit artikel zult vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als een van de genoemde methoden om de een of andere reden het virus niet verwijdert.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Stack Player advertenties Verwijdering Handleiding:

Verwijder Stack Player van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Stack Player en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Stack Player en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Stack Player van Mac OS X systeem

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Stack Player of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Stack Player advertenties uit Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Stack Player uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Stack Player van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Stack Player en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Stack Player. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Stack Player van Google Chrome

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Stack Player en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Stack Player. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Stack Player van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Stack Player of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Stack Player te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Stack Player register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen