Gevaarlijkheidsmeter:  
  (7/100)

Haal SpeedUpMyComputer weg

door Julie Splinters - - | Het type: Kwaadaardige software

SpeedUpMyComputer is een potentieel ongewenst programma, waar je zeer voorzichtig mee moet omgaan. Zoals zijn eigenaar SmartTweak Software beweert, is het ontworpen om je pc te versnellen en problemen die pc vertragingen veroorzaken uit te schakelen. In de meeste gevallen maakt dit programma echter melding van ‘problemen’ die bijna niet van je pc kunnen verwijdert worden en waarvan het normaal is dat je ze op je pc hebt. Het belangrijkste ding van deze verbeteraar is niet enkel dat het geld probeert te verdienen voor zijn eigenaar door het aanbieden van zijn gelicenseerde versie.Het helpt ook software van derden verspreiden zoals DealBulldog, Ask, Movies Toolbar en gelijkaardige. Als je deze programma’s wil vermijden moet je voorzichig zijn met het installeren van SpeedUpMyComputer op je pc of simpelweg een betrouwbaar optimalisatie programma kiezen.

VANWAAR KAN SpeedUpMyComputer KOMEN?

SpeedUpMyComputer is beschikbaar via smarttweak(dot)us, cnet en andere websites die programma’s om te downloaden aanbieden. Als je het toch nog wil installeren moet je voorzichtig zijn met de installatie methode. Je zou alle vakjes moeten uitvinken waarmee je akkoord gaat om extra programma’s te downloaden, je startpagina en standaard zoekmachine te wijzigen, en andere systeem aanpassingen uit te voeren. Als je gemerkt hebt dat je browser je omleidt naar ask.com of meldingen toont van DeallBulldog, kan het zijn dat dit veroorzaakt is door SpeedUpMyComputer. We raden je ten zeerste aan om een systeemscan uit te voeren met een betrouwbare anti spyware en dit verdachte pc optimalisatie programma op je systeem uit te schakelen. Nog eens, het is geen virus maar het kan wel probelemen op je pc veroorzaken.

HOE SpeedUpMyComputer VERWIJDEREN?

Om SpeedUpMyComputerte verwijderen, volg deze stappen:

  1. Klik op ‘Start’ en selecteer’Controle Paneel.
  2. Klik op ‘Programma Verwijderen’ onder ‘Programma’s’.
  3. Kies ‘SpeedUpMyComputer’ en selecteer de ‘Verwijderen/Wijzigen’ optie.
  4. Klik op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren.

We raden je ook aan om een volledige systeemscan uit te voeren met een deftige anti-malware en ervoor te zorgen dat je pc vrij is van adware of andere potentieel ongewenste software. Hiervoor raden we het gebruik van: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes aan

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
SpeedUpMyComputer snapshot
SpeedUpMyComputer snapshot

Over de auteur

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-speedupmycomputer.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande SpeedUpMyComputer