Gevaarlijkheidsmeter:  
  (7/100)

Haal SpeedUpMyComputer weg

door Julie Splinters - - | Het type: Kwaadaardige software

SpeedUpMyComputer is een potentieel ongewenst programma, waar je zeer voorzichtig mee moet omgaan. Zoals zijn eigenaar SmartTweak Software beweert, is het ontworpen om je pc te versnellen en problemen die pc vertragingen veroorzaken uit te schakelen. In de meeste gevallen maakt dit programma echter melding van ‘problemen’ die bijna niet van je pc kunnen verwijdert worden en waarvan het normaal is dat je ze op je pc hebt. Het belangrijkste ding van deze verbeteraar is niet enkel dat het geld probeert te verdienen voor zijn eigenaar door het aanbieden van zijn gelicenseerde versie.Het helpt ook software van derden verspreiden zoals DealBulldog, Ask, Movies Toolbar en gelijkaardige. Als je deze programma’s wil vermijden moet je voorzichig zijn met het installeren van SpeedUpMyComputer op je pc of simpelweg een betrouwbaar optimalisatie programma kiezen.

VANWAAR KAN SpeedUpMyComputer KOMEN?

SpeedUpMyComputer is beschikbaar via smarttweak(dot)us, cnet en andere websites die programma’s om te downloaden aanbieden. Als je het toch nog wil installeren moet je voorzichtig zijn met de installatie methode. Je zou alle vakjes moeten uitvinken waarmee je akkoord gaat om extra programma’s te downloaden, je startpagina en standaard zoekmachine te wijzigen, en andere systeem aanpassingen uit te voeren. Als je gemerkt hebt dat je browser je omleidt naar ask.com of meldingen toont van DeallBulldog, kan het zijn dat dit veroorzaakt is door SpeedUpMyComputer. We raden je ten zeerste aan om een systeemscan uit te voeren met een betrouwbare anti spyware en dit verdachte pc optimalisatie programma op je systeem uit te schakelen. Nog eens, het is geen virus maar het kan wel probelemen op je pc veroorzaken.

HOE SpeedUpMyComputer VERWIJDEREN?

Om SpeedUpMyComputerte verwijderen, volg deze stappen:

  1. Klik op ‘Start’ en selecteer’Controle Paneel.
  2. Klik op ‘Programma Verwijderen’ onder ‘Programma’s’.
  3. Kies ‘SpeedUpMyComputer’ en selecteer de ‘Verwijderen/Wijzigen’ optie.
  4. Klik op ‘Ja’ en ‘OK’ om de wijzigingen te bewaren.

We raden je ook aan om een volledige systeemscan uit te voeren met een deftige anti-malware en ervoor te zorgen dat je pc vrij is van adware of andere potentieel ongewenste software. Hiervoor raden we het gebruik van: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes aan

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
SpeedUpMyComputer snapshot
SpeedUpMyComputer snapshot

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Computergebruikers kunnen verschillende verliezen lijden als gevolg van cyberinfecties of eigen foutieve handelingen. Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-speedupmycomputer.html
Verwijdering gidsen in andere talen

Uw mening aangaande SpeedUpMyComputer