Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Skype virus (Verwijdering Instructies) - geüpdatet jul 2020

door Jake Doevan - - | Het type: Malware

Skype virus is een gevaarlijk programma dat op een enorme snelheid zicht verspreid. Dit virus wordt ook wel eens Bitcoin of Bitcoin mining malware genoemd. Het wordt gebruikt om de pc te hacken en het maak de pc heel traag en ongebruikbaar. Maar er zijn ook andere versies van het skype virus die gebruikt worden om accounts hun persoonlijke informatie te stelen en gevoelige data. De manier hoe het virus in je pc komt komt doordat je op een link klikt die besmet is. Het lijkt dat deze methode is aan het werken omdat in het midden van april 2013 de verspreiding van het virus al op 2000 kliks per uur ging. Terwijl het niet moeilijk is om te zien dat je pc zijn snelheid heel hard gedaalt is wanneer je geïnfecteerd bent. De meeste anti-virussen en anti-spyware programma’s falen nog altijd om dit virus te vinden. Maar je zou zeker moeten proberen het Skype virus van je pc te verwijderen.

Hoe kan ik besmet raken met het skype virus?

Het is duidelijk dat het Skype virus zich verspreid via het Skype netwerk. Als je dit wilt vermijden met je elk bericht van je vrienden die je krijgt negeren bijvoorbeeld “lol is dit je nieuwe profiel foto?” en NIET op de link klikken die erbij is. Trouwens sommige versies an het Skype virus moeten het slachtoffer een kwaadaardig bestand doen downloaden op hun pc en het laten werken ook. Dit bestand is gekend onder de naam ‘funnypicture.jpg.exe’. Maar er zouden meer namen kunnen zijn om je beet te nemen. Skype virus is een sterk virus dus het is moeilijk te merken dat het op je pc komt. Als je snelheid van je pc heel snel is gedaald zou je moeten checken of je het Skype virus hebt. AUB verwijder deze bedreiging zonder enige vertraging als je enige schade wilt vermijden.

Hoe verwijder ik het Skype virus?

Het meest duidelijke kenmerk van het Skype virus is dat je pc veel trager werkt als normaal. Scan je pc met SpyHunter 5Combo Cleaner, Reimage Reimage Cleaner Intego om zeker te zijn dat je geen virussen hebt. Heb je deze wel dan verwijderen ze de besmette bestanden ook die van andere virussen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Skype virus snapshot
Skype virus snapshotSkype virus snapshot
Skype virus snapshot

Manuele Skype virus Verwijdering Handleiding:

Verwijder Skype door Safe Mode with Networking te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Safe Mode with Networking uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Networking in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Stap 2: Haal Skype weg

  Log in op je geïnfecteerde account en start je browser. Download Reimage Reimage Cleaner Intego of andere betrouwbare anti-spyware programma's. Update het voordat je een volledige scan uitvoert en verwijder nadien de bestanden die tot je ransomware behoren en voltooi Skype verwijdering.

Als je ransomware Safe Mode with Networking blokkeert, probeer dan een andere methode

Verwijder Skype door System Restore te gebruiken

 • Stap 1: Herstart je computer in Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik op Start Shutdown Restart OK.
  2. Als je pc actief wordt begin dan meerdere keren te drukken op F8 tot je het Advanced Boot Options venster ziet
  3. Selecteer Command Prompt uit de lijst Selecteer 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Druk op de Power knop in het Windows aanmeld scherm. Druk nu op Shift op je toetsenbord en hou ingedrukt, en klik dan op Restart.
  2. Selecteer nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings en tenslotte druk op Restart
  3. Zodra je pc actief wordt, selecteer je Enable Safe Mode with Command Prompt in het Startup Settings venster Selecteer 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Stap 2: Herstel je systeembestanden en instellingen
  1. Zodra het Command Prompt venster verschijnt, geef je cd restore in en klik op Enter Geef 'cd restore' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  2. Typ nu rstrui.exe en klik opnieuw op Enter. Geef 'rstrui.exe' in zonder aanhalingstekens en druk op 'Enter'
  3. Als een nieuw venster verschijnt, klik je op Next en seleteer het herstelpunt dat voor de infiltratie van Skype is. Klik nadien op Next Als het 'System Restore' venster verschijnt, selecteer je 'Next' Selecteer je herstelpunt en klik op 'Next'
  4. Klik nu op Yes om het systeemherstel te starten Klik op 'Yes' en start het systeemherstel
  Zodra je het systeem herstelt hebt naar een vorige datum, moet je Reimage Reimage Cleaner Intego downloaden en er je pc mee scannen om er zeker van te zijn dat Skype succesvol verwijdert werd

Tenslotte zou je er steeds moten aan denken om je pc te beschermen tegen crupto-ransomware. Om je pc tegen Skype en andere ransomwares te beschermen, gebruik je best een betrouwbare anti-spyware zoals Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-skype-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Skype virus