Searchpage.com. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

| Het type: Browser extensies
12

Searchpage.com is een vervelende zoekmachine die makkelijk uit het niets op je pc kan verschijnen. Hierna tast het onmiddellijk al je browsers aan en begint het je om te leiden naar onbekende websites. Sommige van deze websites kunnen normale websites zijn die je gewoon iets willen vertellen. Je moet echter weten dat Searchpage.com je soms ook kan omleiden naar onveilige domeinen die malware verspreiden. Daarom herhalen we nog maar eens: gebruik betrouwbare zoekmachines in plaats van Searchpage.com. De veiligste oplossing is te vertrouwen op Google, Yahoo en Bing. Daarbij ook als je deze site op je machine opgemerkt hebt raden we je aan het te verwijderen.

HOE KAN SEARCHPAGE.COM MIJN PC INFILTREREN?

Searchpage.com wordt via freeware en shareware gepromoot als een gratis toevoeging. Deze methode is eigenlijk oneerlijk omdat je het zinnetje dat je informeerd over de installatie van deze zoekmachine makkelijk kan missen. Als je Searchpage.com wil vermijden moet je het vakje uitvinken waarmee je akkoord gaat met de installatie van dit programma. Van zodra Searchpage.com op je pc komt past het enkele instellingen van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome aan. Gewoonlijk voegt het zijn eigen startpagina en standaard zoekmachine toe. Hierna begint zijn vervelende routine die er in bestaat van het tonen van gewijzigde zoekresultaten, omleidingen naar onbekende websites en commerciële advertenties. Dit is duidelijk om één reden gedaan – geld verdienen.

HOE SEARCHPAGE.COM VERWIJDEREN?

We moeten melden dat Searchpage.com geen virus of malware is. Het is gewoon een vervelende zoekmachine die je kan verwijderen aan de hand van deze handleiding:

 • Verwijder het programma via Toevoegen/Verwijderen Programma’s:

 1. Klik op Start -> Controle Paneel -> Programma’s (of Toevoegen/Verwijderen Programma’s) -> Programma Verwijderen

 2. Zoek hier naar Searchpage.com en gelijkaardige waarden en selecteer Verwijderen/Wijzigen

 3. Klik op OK om de wijzigingen te bewaren

 • Verwijder Searchpage.com uit IE, Google Chrome en Mozilla Firefox

Internet Explorer:

 1. Start Internet Explorer, ga naar Hulpmiddelen -> Beheer Add-ons -> Werkbalken en Extensies en verwijder Searchpage.com en andere onbekende waarden

 2. klik op Hulpmiddelen -> Beheer add-ons -> Zoekmachines en kies de zoekmachine die je voordien gebruikte

Mozilla Firefox:

 1. Start Mozilla Firefox, ga naar Hulpmiddelen -> Add-ons -> Extenties en zoek Searchpage.com en andere onbekende waarden en klik op Verwijderen

 2. Ga naar Hulpmiddelen -> Opties en stel de startpagina opnieuw in op google.com, yahoo.com of een gelijkaardige zoekmachine

Google Chrome:

 1. Klik op de Chrome menu knop, selecteer Hulpmiddelen -> Extensies en zoek Searchpage.com en andere onbekende extensies en verwijder ze door op de prullenmand te klikken.

 2. Klik nu op Instellingen -> Beheer zoekmachines en wijzig je standaard zoekmachine

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software om Searchpage.com te verwijderen accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is aangeraden om Searchpage.com te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Bron: http://www.2-spyware.com/remove-searchpage-com.html

Verwijdering gidsen in andere talen