Haal Pttsite.com weg (Virus Verwijdering Handleiding) - Gratis Instructies

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Adware

Pttsite.com Verwijdering Handleiding

Wat is Pttsite.com?

Pttsite.com is een omleidingsvirus dat omleidt naar onveilige websites

Afbeelding van het Pttsite.com omleidingsvirus

Pttsite.com is een potentieel ongewenst programma (PUP) dat is ontworpen om gebruikers om te leiden naar gevaarlijke websites. De ontwikkelaars van deze applicatie willen inkomsten genereren uit het transactieverkeer dat naar de gelieerde sites wordt omgeleid of helpen bij het infiltreren door schadelijke programma's. Meestal wordt deze applicatie samen met andere gratis programma’s vanaf het internet geïnstalleerd zonder dat gebruikers dit merken.

Naam Pttsite.com
Type Adware
Compatibele browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari en anderen
Potentiële gevaren De computer kan geïnfecteerd raken met malware of andere mogelijk ongewenste programma's (PUP's)
Symptomen Veroorzaken veelvoudige doorverwijzingen naar goksites, frauduleuze viruswaarschuwingen of websites met inhoud voor volwassenen
Distributie Verspreidt zich via de installatieprogramma's van freeware
Verwijdering U kunt Pttsite.com veilig en snel verwijderen met ReimageIntego

Als u de bovengenoemde symptomen hebt opgemerkt, is er een hoog risico dat u omleidingen door Pttsite.com bent tegengekomen. Met andere woorden, een adware -programma is geïnstalleerd op uw computersysteem dat u naar louche websites omleidt. Merk op dat het programma zelf geen echt virus is. Hoewel, het kan worden gebruikt als een hulpmiddel om gevaarlijke toepassingen te verspreiden.

Meestal leidt het zogenaamde Pttsite.com-virus naar sites voor online gokken of pagina's met inhoud voor volwassenen. Het kan u echter ook omleiden naar websites die valselijk beweren dat uw pc is geïnfecteerd door malware en stellen dat u meteen een antivirusprogramma moet downloaden. Merk op dat dergelijke meldingen slechts een poging zijn om u te misleiden tot het installeren van mogelijk gevaarlijke programma's.

Daarom raden we u aan om onmiddellijk het tabblad of venster te sluiten als u een omleiding door deze adware naar een pagina tegenkomt. Houd er rekening mee dat als u doorgaat en op de site surft, u uw computer en uw veiligheid riskeert. Hoewel dit slechts een tijdelijke oplossing is. We raden aan de instructies aan het einde van dit artikel te volgen om Pttsite.com volledig van uw pc te verwijderen.

Voorbeeld van de Pttsite.com-adwarePttsite.com wordt beschreven als een omleidingsvirus dat omleidt naar mogelijk gevaarlijke pagina's, zoals sites voor gokken en sites voor volwassenen, of dat zorgt voor valse viruswaarschuwingen.

Bovendien hebben de ontwikkelaars van deze adware deze mogelijk ontworpen om informatie over hun doelwit te verzamelen. Het kan bijvoorbeeld de gegevens van uw computer, browser of zelfs vaak bezochte pagina's verzamelen om door te sturen naar specifieke websites die overeenkomen met uw interesses. Evenzo is Pttsite niet alleen een bedreiging voor uw computer, maar ook voor uw privacy.

Merk op dat verwijdering van Pttsite.com lastig kan zijn. Als u twijfelt over uw IT-vaardigheden, raden we u aan een professionele beveiligingssoftware te gebruiken voor de eliminatie. Dit is de eenvoudigste manier om uw systeem te beschermen, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Daarvoor is onze beste keuze: ReimageIntego.

Installateurs van freeware kunnen de adware binnenin uw computersysteem verbergen

De meeste mensen geloven dat potentieel ongewenste programma's (PUP's) op afstand zijn geïnstalleerd op hun systemen. Helaas laten de mensen de adware meestal zelf binnen in hun systeem. Dit gebeurt wanneer gebruikers de installatieprocedure voor het installeren van gratis applicaties te snel doorlopen.

PUP's komen binnen als optionele componenten en kunnen alleen worden waargenomen als de persoon kiest voor de geavanceerde/aangepaste installatiemodus. De adware is vooraf geselecteerd door af te vinken dat de gebruiker toestemming geeft tot het automatisch te installeren op zijn computer, samen met de primaire applicatie.

Evenzo, volgens experts van BedyNet.ru, om de infiltratie van potentieel ongewenste programma's (PUP's) te vermijden, moeten mensen NOOIT de Aanbevolen/Snelle instellingen van het installatieprogramma kiezen en ALTIJD de selectievakjes verwijderen om de adware te installeren . Hoewel, u kunt ook een krachtig anti-malware programma gebruiken dat uw computer doorlopend beschermt.

Leer hoe u het Pttsite.com-virus veilig kunt verwijderen

Hoewel Pttsite.com niet zo gevaarlijk is als gijzelsoftware, kan de eliminatie ervan gecompliceerd zijn of uw computer schaden. Het is essentieel om uw IT-kennis kritisch te evalueren voordat u hieraan begint. Alleen geavanceerde pc-gebruikers wordt aangeraden om de handmatige verwijderingsmethode te proberen.

Anderen zouden een antivirus moeten gebruiken om Pttsite.com voor hen te verwijderen. Houd er rekening mee dat adware-programma's meerdere extra componenten bevatten die op verschillende plaatsen op uw systeem zijn verborgen. De gebruiker moet ze allemaal verwijderen om de ongewenste omleidingen te stoppen.

Op dezelfde manier is de eenvoudigste manier om Pttsite.com te verwijderen, om dat automatisch met een professionele anti-malware software te doen. Bekijk daarvoor onze aanbevelingen hieronder.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Pttsite.com Verwijdering Handleiding

Verwijder Pttsite.com van Windows systems

Adware-verwijdering kan een ingewikkelde procedure zijn. Daarom moet u de onderstaande verwijderingsinstructies zorgvuldig volgen, zodat u dit mogelijk ongewenste programma veilig van uw computersysteem kunt verwijderen.

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Pttsite.com en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Pttsite.com en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Pttsite.com van Mac OS X systeem

Kom van de eindeloze omleidingen naar onveilige websites af met behulp van de onderstaande handleiding voor het verwijderen van adware.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Pttsite.com of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Pttsite.com van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Pttsite.com uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Pttsite.com van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Pttsite.com en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Pttsite.com. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Pttsite.com van Google Chrome

Na de eliminatie van de adware is het belangrijk om alle andere verdachte items die mogelijk gerelateerd zijn aan Pttsite.com te verwijderen van Chrome.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Pttsite.com en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Pttsite.com. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Pttsite.com van Safari

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Pttsite.com of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Pttsite.com te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Pttsite.com register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen