Verwijder Pony virus

Pony virus Verwijdering Handleiding

Wat is Pony virus?

‘Pony’ virus is een gevaarlijke botnet die ontworpen werd door een groep van cyber criminelen om digitale munteenheden en privé informatie te stelen. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins enz. worden beschouwd als zijnde digitale munteenheden of elektronisch geld. Deze digitale munteenheden worden vaak bewaard in zogenaamde digitale portefeuilles en kunnen gevonden worden op ofwel computer of op specifieke sites die opslag en beveiligde diensten aanbieden. Het ‘Pony’ virus is ingesteld om deze portefeuilles aan te vallen en cyber criminelen de mogelijkheid te geven deze te stelen. Het kan ook gebruikt worden om iemand zijn verificatiegegevens zoals aanmeldgegevens, wachtwoorden en dergelijke over te nemen. Het is vastgesteld dat dit virus reeds 2 miljoen aanmelding diefstallen van sites zoals Google, Twitter, Facebook en Youtube op zijn naam heeft. Het is ook gerapporteerd dat botnet cyber criminelen geholpen heeft met het inbreken in ongeveer 85 digitale portefeuilles en voor een verlies van ongeveer $200,00 gezorgd heeft.

Hoe kan het Pony botnet virus mijn pc infiltreren?

Het ‘Pony’ virus kan bijna aan alles aangehecht worden: gratis spelletjes, illegale programma’s, kwaadaardige browser plug-ins, en andere dubieuze software. Zulke programma’s zijn het perfecte distributie mechanisme voor virussen. Als je programma’s download en installeert is het aangeraden om wat onderzoek te doen en je gewenste programma online na te kijken. Vermijd ook corrupte sites die vol staan met misleidende/illegale/kwaadaardige inhoud. Voor de gebruikers die digitale munten gebruiken raden beveiligingsexperten aan deze op te slaan in veilige en gecodeerde e-wallets. De beste optie zou het kiezen van een offline opslag apparaat zijn wat een betere bescherming garandeert. Installeer tenslotte ook een krachtige anti-spyware die in staat is om infiltraties van zulke dreigingen te voorkomen. Als je denkt dat het ‘Pony’ virus je pc reeds geïnfiltreerd heeft, volg dan de hieronder vermalde handleidingen en scan het systeem voor dit virus:

Hoe het Pony virus verwijderen?

Om het ‘Pony’ virus te vermijden of zijn potentiële risico’s uit te schakelen moet je één van deze programma’s installeren: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. We raden aan om de professionele versies te kiezen die real time bescherming bieden en makkelijk aanvallers kunnen blokkeren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Verwijdering gidsen in andere talen