Gevaarlijkheidsmeter:  
  (99/100)

Verwijder Pony virus

| Het type: Kwaadaardige software

‘Pony’ virus is een gevaarlijke botnet die ontworpen werd door een groep van cyber criminelen om digitale munteenheden en privé informatie te stelen. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins enz. worden beschouwd als zijnde digitale munteenheden of elektronisch geld. Deze digitale munteenheden worden vaak bewaard in zogenaamde digitale portefeuilles en kunnen gevonden worden op ofwel computer of op specifieke sites die opslag en beveiligde diensten aanbieden. Het ‘Pony’ virus is ingesteld om deze portefeuilles aan te vallen en cyber criminelen de mogelijkheid te geven deze te stelen. Het kan ook gebruikt worden om iemand zijn verificatiegegevens zoals aanmeldgegevens, wachtwoorden en dergelijke over te nemen. Het is vastgesteld dat dit virus reeds 2 miljoen aanmelding diefstallen van sites zoals Google, Twitter, Facebook en Youtube op zijn naam heeft. Het is ook gerapporteerd dat botnet cyber criminelen geholpen heeft met het inbreken in ongeveer 85 digitale portefeuilles en voor een verlies van ongeveer $200,00 gezorgd heeft.

Hoe kan het Pony botnet virus mijn pc infiltreren?

Het ‘Pony’ virus kan bijna aan alles aangehecht worden: gratis spelletjes, illegale programma’s, kwaadaardige browser plug-ins, en andere dubieuze software. Zulke programma’s zijn het perfecte distributie mechanisme voor virussen. Als je programma’s download en installeert is het aangeraden om wat onderzoek te doen en je gewenste programma online na te kijken. Vermijd ook corrupte sites die vol staan met misleidende/illegale/kwaadaardige inhoud. Voor de gebruikers die digitale munten gebruiken raden beveiligingsexperten aan deze op te slaan in veilige en gecodeerde e-wallets. De beste optie zou het kiezen van een offline opslag apparaat zijn wat een betere bescherming garandeert. Installeer tenslotte ook een krachtige anti-spyware die in staat is om infiltraties van zulke dreigingen te voorkomen. Als je denkt dat het ‘Pony’ virus je pc reeds geïnfiltreerd heeft, volg dan de hieronder vermalde handleidingen en scan het systeem voor dit virus:

Hoe het Pony virus verwijderen?

Om het ‘Pony’ virus te vermijden of zijn potentiële risico’s uit te schakelen moet je één van deze programma’s installeren: Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes. We raden aan om de professionele versies te kiezen die real time bescherming bieden en makkelijk aanvallers kunnen blokkeren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner has a free limited scanner. Reimage Reimage Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pony-virus.html

Verwijdering gidsen in andere talen