Gevaarlijkheidsmeter:  
  (8/100)

PC Utilities Pro – Optimizer Pro. Hoe verwijderen? (Verwijder handleiding)

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat is PC Utilities Pro – Optimizer Pro?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro (kan ook gevonden worden als Optimizer Pro) is een misleidende PC optimalisatie applicatie die gemakkelijke mensen geforceerde systeem scans kan uitvoeren en dan ook aangepaste scan resultaten tonen. Bijkomend zal het aandringen om de volledige versie te kopen, dit programma beweert dat het de enige applicatie is die instaat is om je computer te repareren. Maar je moet opzoek gaan naar optimalisatie programma’s die gratis ter beschikking zijn op het internet in plaats van ervoor te betalen voor Optimize Pro. Terwijl deze applicatie niet malware of rogueware kan genoemd worden kan je wel zeggen dat het in de scareware categorie behoort. Denk erom dat meest van zijn tekortkomingen afgebeeld zijn in de waarschuwingen. Ook zijn sommige heel normaal en het dan ook niet speciaal is dat je ze op je computer hebt staan. Het is duidelijk dat de designers van PC Utilities Pro – Optimize Pro maar op één ding uit zijn en dat is geld verdienen door de volledige versie te verkopen.

Als je al overtuigt bent dat PC Optimizer kapabel is om je computer te repareren dan moet je hier nu met stoppen. Als je gelooft dat je zulke programma’s nodig hebt die je helpen om je computer sneller te laten lopen dan raden wij je aan om een meer betrouwbare oplossing te zoeken. Bijkomend lijkt het ons het beste om PC Utilities Pro – Optimize Pro van je systeem te verwijderen, zeker wanneer het op je scherm kwam zonder dat je het gedownload hebt. In dit gevalt moet je Optimizer Pro verwijderen met de hulp van het stappen plan dat hier onder is gegeven. Het is ook zeker aangeraden om nadien een scan uit te voeren met Reimage om zeker te zijn dat je computer vrij is van enige schadelijke bestanden.

PC Utilities Pro – Optimizer Pro

HOE KAN Optimizer Pro IN MIJN COMPUTER KOMEN?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro zal je computer niet binnendringen zoals een virus. In de meeste gevallen is het gedownload op je pc door de gebruiker vrijwillig of als optionele installatie bij een freeware en shareware. Er is ook al beweert dat dit programma wordt verspreid via verdachte methodes die heel hard lijkt op die van de commerciële pop-up advertenties en banner advertenties. Als je Optimizer Pro gedownload hebt dan moet je je voorbereiden op regelmatige systeem scans en waarschuwingen die telkens opdagen wanneer je je pc heropstart. Typische waarschuwingen zijn zoals de twee hieronder gelijst:

Attention! 7596 items to clean and optimize on your PC

Attention! 2654 items to clean and optimize on your PC

Blijf weg van PC Utilities Pro – Optimizer Pro omdat het je amper kan helpen met het optimaliseren van je computer en je rommel bestanden op te ruimen. Hiervoor raden we je aan om een meer betrouwbare PC optimaliseerders te gebruiken.

HOE VERWIJDER JE Optimizer Pro?

Om PC Utilities Pro – Optimizer Pro te verwijderen volg je deze stappen:

  1. Klik op start en ga naar je configuratie scherm. Hier klik je op verwijder een programma.
  2. Zoek hiervoor PC Utilities Pro – Optimizer Pro en andere namen die erop lijken. Een goede tip is ook om elk programma dat je niet kent in die lijst te googlen zodat je zeker weet dat het veilig is. Verwijder elk programma dat je niet kan gebruiken
  3. Klik op OK om de veranderingen op te slaan

Om zeker te zijn dat je computer nu veilig is doe je nog een volledige systeem scan met één van de volgende programma’s: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner of Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.
PC Utilities Pro – Optimizer Pro snapshot
PC Utilities Pro – Optimizer Pro snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-pc-utilities-pro-optimizer-pro.html

Verwijdering gidsen in andere talen